За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 332
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 735
Ако някой от мъжете тук успее да си хване жена от форума гарантирам ви, че няма да стои тук. Подозирам, че и жената.
Че що? Това е бог-мама (това ми изкарва автокоректът и си е прав), ценни неща има и аз бих останала.

Ако става дума за ФФ, той е писал в някоя от темите, че не пише на ЛС.
Не пише или вече не пише? Grinning

# 736
Ако някой от мъжете тук успее да си хване жена от форума гарантирам ви, че няма да стои тук. Подозирам, че и жената.
Че що? Това е бог-мама (това ми изкарва автокоректът и си е прав), ценни неща има и аз бих останала.

Ако става дума за ФФ, той е писал в някоя от темите, че не пише на ЛС.
Не пише или вече не пише? Grinning
.
Явно очаква да му пишат като Жребчето.😆

# 737
# 738
  • Mediterraneo
Мъж без жена е половин мъж, жена без мъж е мъж и половина.

Абсолютно вярно и си личи по събеседниците в темата.

# 739
Ле ле, на къде се засукала темата Simple Smile
Докато изчета всичките 25 страници ...
Гледам и размерите сте обсъдили Simple Smile
А за парите нищо не пишете - колко пари трябва да има някой, за да се брои за богат? Чисто любопитство ...
От друга страна - това, че има пари, не значи, че ще ги харчи за това което другата половинка иска, така че, .... да.

# 740
Е, айде сега, колко богат. Идеалният вариант е да може, да е доказал, че се справя с живота + добър любовник с размер. Демек – има някакви професионални качества, талант или поне организаторски способности за бизнес, но е и добър любовник. За всяка жена богатство е различно понятие. За мен лично е важно да му е богат акъла, пари се изкарват, ама акъл засега не се купува още.

# 741
И да не е социопат. Има хора с акъл и пари, но страхът от половин алинея ги дели от това да станат серийни убийци.

# 742
И да не е социопат. Има хора с акъл и пари, но страхът от половин алинея ги дели от това да станат серийни убийци.
Също така да не е нарцисист.

# 743
Както сме я подкарали, 95% от хората ще излязат негодни.
Което, да си го кажем честно, май не е далеч от истината.

# 744
Не е далеч от истината, да. Много хора са с личностни разстройства, което вече си е да ти пасне на твоите, защото без такива май няма. Аз за кво страня от тълпи. Ми писна ми от лудави.

# 745
Най - "priceless" е, когато те изкарат накрая теб луда. Изпитано на собствен гръб. Joy
За богатството: Ама въобще не е нужно да е богат! Стига да не е търтей и използвач. Blush

# 746
Не бъди толкова сигурна. Аз намерих жената на живота ми от този форум, не съм го търсил, нито тя, но се получи съвсем случайно и непринудено. Това беше преди година, още съм тук, тя също.

# 747
Може, но аз съм на 41 и съм абсолютно неспособна за технически, ремонтни и други дейности. До човек е.
А, и не шофирам. Pensive

В професията си съм доста добра, но тя не включва горните дейности. Smiley
Aз също не съм способна на технически ремонти. Има си сервизи за тая работа. Ама в Северна Америка без кола си загинал - такива са разстоянията. И не навсякъде разписанието на обществения транспорт е в удобно за теб време. Аз взех книжка точно преди да родя сина. Това ще рече на 32 години и не съжалявам. Просто нямам друг избор. Жизнено важно е.

# 748
Е, айде сега, колко богат. Идеалният вариант е да може, да е доказал, че се справя с живота + добър любовник с размер. Демек – има някакви професионални качества, талант или поне организаторски способности за бизнес, но е и добър любовник. За всяка жена богатство е различно понятие. За мен лично е важно да му е богат акъла, пари се изкарват, ама акъл засега не се купува още.

Съгласна съм, просто ми беше любопитно какъв е критерият за "богат".
Ако имаш 1 милион долара активи богат ли си? Или 5 милиона?
Или какъв доход трябва да имаш на месец за да си богат?
Понеже за другите качества имаше конкретни мерки.
Ей това ми беше интересно, но не е фатално ...

# 749
Фф, наясно съм, че коври като нас няма да погледнеш, казвам го да не си помислиш, че не те разбирам
Разбирам те.
Не знам защо ми го пишеш това, и какво общо има с поста ми към теб.
Не знам какво си разбрала.

За какво се мислят тези няколко "петела"? Определят се, като голямата работа. Обиждат с ясно определение, като мачизъм. Жените ги нямат за нищо. ММ има много повече ценности от вас. Уважение, обич не са ви познати. И понеже в реални живот сте едно "нищо" използвате форума. Някоя ще се върже, нали сте пичове. Да ама сте за смях.
За този, който и какъвто съм се мисля.
Не обиждам никой, четеш друг.
Имам ги за каквото е нужно жените.
Жив и здрав да е мъжът ти, че явно си загубена без него.
Няма как да знаеш какви ценности имам, и като отношение, и като личност.
Пич съм да, в много аспекти от живота.
Не ме вълнува кой какво връзва.
В очите на масата не ме вълнува какъв съм.
Важното, че аз знам какъв съм.
Нито ме познаваш, нито някога ще ме.

Toва би било релевантно ако и ти си под 30 или на 30.
В моят кръг нямаме мъже, които да са по- големи от съпругите си с повече от 2-3 години, а поне 50% от 40 годишните са с по- млади от тях мъже.  

Чета ви и определено ви е супер  забавна темата.
Мъж на 35 може да е с всяка една жена в диапазона 25-39.
Специално аз съм много младолик и безумно съхранен, в перфектно здраве, такива мъже не познавате, не знам дали и сте срещали в живота си.
Не на последно място и дядо ми, и баща ми все с млади жени с по 10 г. по-млади са цял живот, ген кво да правя.
Разбира се, това е условно, заричане няма, но все още "царицата" 35-40 не я виждам как ще ме плени, трябва да е "чудо", като мен от всякакъв аспект - визия, акъл, умна, съхранена, без пороци, адекватна, спокойна, здрава и т.н.

Забавна е темата, да, това е идеята. Simple Smile

При ФФ много неща правят впечатление, нещо като ярките цветове на отровните животни, полезно нещо.
Познаваме ли се?
За първи път те засичам във форума.
Откъде този интерес и любопитство с наченка на "психопрофил"?

От всички присъстващи, като човек и поведение най-ми е симпатична Lorelada, тя го знае.
Много обрана и спокойна мацка, усмихната, забавна.
Един път не съм прочел от нея отговаряне, заяждане, спорене, и т.н.
С удоволствие бих я почерпил с една от любимите й пастички Cake някъде на въздух на лежерна приятелска раздумка.

Базила също ми е много симпатична, но на моменти нещо се драка, а аз не провокирам, и не желая.
Чел съм от нея много смислени неща, личи си, че сме едно поколение, или близко близко.
Останалите форумни лигавщини са ясни, не може без тях, иначе ще е скука.
Peace

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 22:03 от FragranceFanatic

Общи условия

Активация на акаунт