За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 333
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 750
Не се дракам, бе ФФ, аз съм луда, стой далеч от мен, не всеки мъж би ми удържал на темперамента.
Мен ми е интересно друго. Защо ги обясняваш всичките тези неща за себе си на нас, скучните форумни мами. Simple Smile

# 751
  • Mediterraneo
И после що им се правят психопрофили!
Диагнозата е една и е ясна и на най- скучната бг мама- недо***и са. Другото е за циганката да им надува кавала.

# 752
Айде още едно мнение игнорирам ви. Игнорирам ви. Игнорирам ви, бе!
Между другото, това поведение е типична attention whore-ка в американска тийн-комедия, в лицето на героиня-местната разпоретина. Сещате се, оня типажка с четвърт мозъчна гънка, нагла, с грозна муцуна, но с грим, токчета и минижуп, прави кавали на куотърбека на гимназията и от тези висоти се подиграва на умната и талантлива, но 'загрозена' от очила друга главна героиня.

# 753
Всичко хубаво, но с тези изключителните качества и уникалността на визия и характер, ме усмихнаха.

# 754
Интересен въпрос, Базила.
Не знам, навик явно.
Общо взето не чета почти нищо, а само в темите, в които съм писал, или ако някой нещо ме адресира, или имаме да си казваме нещо.
Пия кафе сутрин, отварям да видя кое какво, отговарям, ако има нещо, вечерно време също влизам за малко, между другото.
Не съм се замислял.
Но сигурно и много от вас са така.
Абе, луда си била, дрън-дрън, правиш се. Wink
Аз привиждам в теб страшно много и други качества. Simple Smile

Ями, радвам се, че съм те усмихнал. Simple Smile
Явно се припознаваш. Няма лошо.

# 755

Явно излизаш с един типаж жени, от което винаги следва едно и също. Интересно ми е къде ги срещаш - покрай познати или си ги подбираш в мобилните приложение?

На следващо място казваш, че се появяват пречки с тези жени, добре но какви? Кое наричаш пречка, това че не спи с теб на първа/втора среща или какво? Не ти разказва за личния си живот и семейството? Искаш да чуеш мнения, но ти самият не си казал много, освен генералното заключение, до което си достигнал.
Тази защитна позиция при жените, за която говориш, се провокира от нещо и пак е важно по отношение на какво/кога/ се появява? Защото всяка жена може да вдигне стена пред теб, ако нещо в думите ти или поведението ти го провокира. Например ако на първа среща заговориш как си се върнал в България и в момента искаш да създадеш семейство и да имаш деца, ами половината жени биха избягали, независимо от възрастта.

Просто не казваш нищо повече освен заключенията и изводите, до които си достигнал. Същевременно ми е интересно защо искаш да чуеш мнението на хората в един форум като бг мама по твоите генерални обобщения. Какво ще ти донесе това? Имаш приятели, познати, и самоуверен и зрял мъж като теб да прибягва до форум ми е малко странно. Донякъде мога да предложа, че ти липсва пълноценно общуване с хората, но знай, че за да е пълноценно то на първо място трябва да си откровен и отворен за такова.

Знам, че няма да отговориш, но ти давам няколко идеи за размисъл.

Наскоро говорихме с един приятел точно затова: че може би причината да намираме жени, с които до нищо дългосрочно не стигаме е, че ги намираме не където трябва да ги търсим. Може и да има нещо в това, но като се замисля най-трайните ми връзки са започнали от различни места -- с една от тях се движихме в една среда и бяхме само приятели доста време преди да станат сериозни нещата, а с друга се запознахме случайно на едно събиране, където не познавах никого, и почти веднага скочихме в леглото. Интересното е, че двете бяха много близки като характери, че даже и по външност, да не говорим, че работиха сходни неща. С друг тип жени не съм имал дългосрочна връзка. Това ме кара да мисля, че може би не е чак толкова важно къде ги срещам.

За пречките в комуникацията, не исках да бъда по-конкретен, а исках да видя дали сами разбирате какво имам пред вид под отбранителна позиция и как изглеждат нещата от ваша гледна точка. Върнете се в коментарите и ще видите, че немалко жени веднага ме разбраха и си ми казват нещата точно както ги чувстват. Тук поне проблем нямаше. Явно много жени живеят с нагласата, че мъжете ще ги разочароват и реагират така, че да минимизират очакваните разочарования -- заемат отбранителна позиция (помните ли коментарите за житейския опит и други неща?).

Защо съм писал тук? А не мислиш ли, че ако искаш да знаеш защо жени се държат по някакъв начин, трябва да питаш жени? А и не винаги може да разчиташ на приятели да ти дадат непредубедени отговори -- те са ти приятели и не могат да са безпристрастни, докато непознатите няма да ти жалят чувствата, а ще ти кажат точно каквото им е на езика, особено онлайн. Така се и получи.

# 756
"За пречките в комуникацията, не исках да бъда по-конкретен, а исках да видя дали сами разбирате какво имам пред вид под отбранителна позиция и как изглеждат нещата от ваша гледна точка. Върнете се в коментарите и ще видите, че немалко жени веднага ме разбраха и си ми казват нещата точно както ги чувстват. Тук поне проблем нямаше. Явно много жени живеят с нагласата, че мъжете ще ги разочароват и реагират така, че да минимизират очакваните разочарования -- заемат отбранителна позиция (помните ли коментарите за житейския опит и други неща?)."

т.е. в жените е проблемът - ти си си идеален ...

# 757
Скрит текст:
Е, айде сега, колко богат. Идеалният вариант е да може, да е доказал, че се справя с живота + добър любовник с размер. Демек – има някакви професионални качества, талант или поне организаторски способности за бизнес, но е и добър любовник. За всяка жена богатство е различно понятие. За мен лично е важно да му е богат акъла, пари се изкарват, ама акъл засега не се купува още.

Съгласна съм, просто ми беше любопитно какъв е критерият за "богат".
Ако имаш 1 милион долара активи богат ли си? Или 5 милиона?
Или какъв доход трябва да имаш на месец за да си богат?
Понеже за другите качества имаше конкретни мерки.
Ей това ми беше интересно, но не е фатално ...

Всяка втора тема тук в един момент опира до парите на мъжа. След което обикновено я заключват. Ако още ви е интересно, просто прегледайте коя да е стара тема.
Иначе похвално се интересувате от активите, аз бих ви посъветвал преди всякакви намерения Wink да разузнавате как са пасивите също.

# 758
Не се интересувам колко пари има конкретен мъж,
любопитно ми беше какъв е критерият за "богат, осигурен ... и т.н."
защото за другите критерии имаше конкретни цифри.
Не влизам често тук и дори и да има теми в които се споненава, не съм ги чела. Не ми е толкова важно, но много мъже  държат да намекнат колко са финансово мощни Simple Smile, но аз лично не знам какво означава това.
Например - "Имам успешен бизнес" - тази фраза се среща доста често в обявите, но може да означава всичко,
от имам камион и въртя волана по цял ден до ... имам пицария ...
до ... Simple Smile

# 759
  • Обран бостан ;)
Ако можеше 20-годишните да са с акъла на 40-годишните, броят на мъжете, правещи безгрижен секс, рязко щеше да спадне.

Абсолютна истина.

Вземат ли 20 годишните жени да преследват мъжете - край с безгрижния мъжки секс.

# 760
  • София
Да въртиш волана си е сериозен бизнес. Познавам един поет-бизнесмен, превозващ товари от Калифорния до Канада със собствен камион.
Май се казваше батето.
Жените много му се лепяха, но не беше заради бизнеса с камиони.
Има си и недостатъци обаче тоя занаят. При дълги курсове, съпругата скучае. Или не скучае.

# 761
Разбира се, че жената не скучае. Важното е мъжът никога да не се прибира изненадващо.

# 762
Явно само аз скучая.
Не че се хваля, констатирам само.

# 763
Не се дракам, бе ФФ, аз съм луда, стой далеч от мен, не всеки мъж би ми удържал на темперамента.
Мен ми е интересно друго. Защо ги обясняваш всичките тези неща за себе си на нас, скучните форумни мами. Simple Smile
Намерил е платформа за безплатна реклама човекът.

# 764
  • France
Преди, когато давах за пример богати хора, споменавах едни бивши клиенти. Малкият син е фен на моторите и бащата за рождения му ден му подарява... магазин за мотори. Тоест сграда построена за целта, моторите вътре за продан и предполагам някаква сума пари за началния капитал. После почнах да давам за пример да можеш да си купиш апартамент на авеню Фош в Париж. Сега давам за пример един клиент на една приятелка. На улицата на която се намира къщата му, квадратният метър е оценен на 60 К евро. Така, че винаги ми е малко смешно, когато някой почне да се изхвърля.

Общи условия

Активация на акаунт