За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

• 34 289
  • 1 140
  •   1
Отговори
# 900
  • Варна
Аз не се заяждам. Същият съвет би ти дал мъжа ми или негов приятел.

# 901
  • София
Обясних ти, че знам и не се хваля на живо изобщо. И във форуми не се хваля, освен ако не ме питат. Тогава пиша само веднъж, а след това се почва една тирада, че по цял ден съм се хвалел.

Не ми харесва това назидателно отношение. Мисля, че стана ясно от контекста, това че съм сам е избор, а не принуда. И не съм чак толкова безпомощен и в нужда от помощ и съвети.
Благодаря за съвета, иначе.

# 902
  • Sofia
Тангра, много от изказванията, направени от теб са ..., как да кажа... Понеже не обичам да обиждам хора, които не познавам персонално, ще използвам епитета "абстрактни". Или иначе казано – хвърляш някакви реплики, от които никой нищо не вдява. Това мога да ти го гарантирам. Разбирам, че явно дадени потребителки от настоящия форум са запознати с житието и битието ти, но трябва да проумееш, че до момента представянето ти simply doesn't make sense. Естествено, ти не си длъжен да ни предоставяш подробен отчет за живота си (никой не е искал нещо подобно от теб), но честно казано, аз съвсем се обърках, по отношение целите ти във форума.

# 903
  • Варна
Тангра, палиш без повод и реална причина. Може би ти е нужна адаптация. Виртуалната комуникация изключва реални емоции.

# 904
  • София
Нямам цели във форума.
Особено до лични запознанства и свалки. Това го заявих категорично няколко пъти. Въпреки че упорито някакъв контингент си мисли, че точно заради това пиша.
Имах сериозни проблеми с един строител в началото на годината. Бях дал голяма сума капаро, към 50к. И намерих тема през гугъл, която ме вълнуваше много. После прописах и в останалите теми за строителство и имоти.
Наскоро намерих и тоя раздел. Стори ми се интересен, аз от години се интересувам на тази тематика. Чисто академичен интерес.
Пиша по форуми от 20 години. Винаги с един и същи ник. Писал съм и във форуми за бойни изкуства, и за емиграция и тн.
Просто това е поредният форум. Най-големият е в България, съответно с най-много потребители. Не знам колко дълго ще продължа да пиша тук. Правите всичко възможно да ми писне в най-скоро време.
Съжалявам, ако разочаровам желанието за пикантерии за някого. Но подесетвам се, нямам някаква конкретна амбиция, цел, полза, нито искам да се запознавам с някой на живо.

# 905
  • Варна
Тангра, опознай за да обикнеш. Същото важи и за жените. За теб информацията е пикантерия. А в общуването е необходимост.

# 906
Абе вие тук всички ли се познавате и в реала, ама не можете да си кажете очи в очи какво ви боли и тук си вадите кирливите ризи?

Не, Криси, те се познават от други виртуали Simple Smile

# 907
Тангра, не си съгласен с теорията за дефицитите, но при теб ясно се вижда дефект - засягаш се лично без нужда. Дори не съм го отбелязала аз първа, тъй че може да помислиш за поправка.
Между другото, това с нямам време също ми е много странно. Време нямат бедняците, работещи от тъмно до тъмно, каквито вече рядко се срещат, а дори те намират 5 часа в седмицата да се запият със себеподобни. Та не е до невъзможност, а до нежелание.

# 908
Виртуалната комуникация изключва реални емоции.
Не че е по темата, но това щеше да ми извади окото. Емоциите не се интересуват от посредника/средството, те са си като всички междуличностни емоции на живите хора.

# 909
  • Mediterraneo
Един повече или един по- малко, няма да е никаква липса, ако ти писне. Знаеш ли колко знайни и незнайни герои са минали за всичките години през форума. Запалват се и угасват също толкова бързо, а горенето им междувременно никой не го помни. Е, има форумски легенди, ама ти си далеч от това.

# 910
Желаната компания не винаги намира адекватна партия. А от многото бройки, може да помни единици.
Много вярно!

# 911
  • София
Тангра, не си съгласен с теорията за дефицитите, но при теб ясно се вижда дефект - засягаш се лично без нужда. Дори не съм го отбелязала аз първа, тъй че може да помислиш за поправка.
Между другото, това с нямам време също ми е много странно. Време нямат бедняците, работещи от тъмно до тъмно, каквито вече рядко се срещат, а дори те намират 5 часа в седмицата да се запият със себеподобни. Та не е до невъзможност, а до нежелание.
Това е вярно, че се засягам лично. Но съм така, откакто се помня. Не знам дали е вродено, или е от семейството. Мъчил съм се да го оправя, не мога. Ако имаш съвет как да стане, ще съм любопитен.
За времето, не е проблемът липсата на време (не че и то стига), дори не е и проблем физическото изтощение. Проблемът е психическото. Когато имам мащабен проблем, не мога да мисля друго. Не знам с другите как е, но с мен е така. А търсенето на нови хора си е психическо натоварване и излизане от комфортната зона. Поне за мен.
В момента имам повече време и почивам през последните седмици. И нещата започнаха да вървят доста в правилната посока. За съжаление, времето се разваля, а има и мерки. Ако и за това намериш някакво решение, ще чета бавно и внимателно Simple Smile

# 912
  • France
Тангра, приятел, не знам как си го представяш един ден да имаш семейство и така да си психически изтощен. Нали знаеш, че децата не са кученца да можеш да ги върнеш в родилното. Мъжете ще се окажат много крехки същества Flushed

# 913
  • Sofia
Ама, то, ако тръгнем да чакаме проблемите да изчезнат, за да имаме възможност за лично щастие, по-добре да си теглим ножа отсега. Simple Smile Колкото повече узряваме, толкова по-големи стават и проблемите ни.

# 914
Също бариерите и отново търсене на оправдания като лошо време и мерки.
Баш нежелание изглежда. Влагай енергията и мислите там, където трябва просто.

Общи условия

Активация на акаунт