Августовски бебета 2020 ! Тема 3

• 20 821
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Какви упражнения правите? Аз и свивам крачетата, с петичките навътре, масажирам краката, обръщам я по корем и като е по гръб подавам пръстите и и помагам да се вдига съвсем за малко до седнало положение(Това гледах в едно клипче в ютуб).Какво друго мога да и правя?

# 571
Момичета, подариха ни едно коледно костюмче, което нашата девойка не хареса, тъй като бодито е поло, а тя не обича много много дрехи камо ли поло. Искам да го подаря на някое детенце, жал ме е да остане така неносено. Ако някоя мама си го хареса, моля да ми пише Според мен става и за момченце и момиченце. Мисля е размер 62, ние сме 5700кг и става идеално и на дължина.

# 572
Днес бяхме на консултация.
8,500кг 😳😳😳 след седмица става на 3м. Кака му е 10кг, другия месец ще стане на 2г.
Вече издържа повече без да суче, но си качва стабилно.
Дори питах ЛЛ да не би да му има нещо, че качва толкова много. Здраво си е детето, но всичко му се лепи на дупето.

# 573
Дори питах ЛЛ да не би да му има нещо, че качва толкова много. Здраво си е детето, но всичко му се лепи на дупето.
Вигантол каква доза е?

# 574
Вашите бебоци предпочитат ли някоя страна на главата. Моята постоянно стои обърната на дясно, и докато спи, и докато играе, много рядко обръща главата на ляво. Смисъл следи предмети, движи я , но за такива по- продължителни дейности все е на дясно. Почвам да чакам с нетърпение прегледа при ортопед, за да я види дали е нормално. (Има ли тук мама от Стара Загора или Хасково, при кой ортопед мисли да ходи, че чета доста противоречиви мнения. Приемам предложения!)

# 575
Тъкмо и аз се чудих да попитам ли имат ли си предпочитания за страна вашите бебчовци. 🤔 Легнал я върти в двете посоки, понякога полудява и започва да я мята тази глава наляво-надясно по безброй пъти. Изправен обаче май му е по-удобно и по-стабилно да я държи в посока дясното рамо. Понякога го взимам и позиционирам така, че да може само на ляво да я обърне - личи си, че е по-нестабилен в тази позиция. Да се надяваме, че и това е от "нормалните" неща. 🙂
Да е хубав и спокоен денят ни!  💞

# 576
До скоро ми се струваше нормално, но цяла нощ спа по корем обърната на дясно. С паузи за по 10 Мин хранене 2 пъти и пак се извърти с вдигнато дупе. Вече започвам да се съмнявам в нормалността на позата.

# 577
Бонибон, аз съм от Хасково 🙂 а ти?
Мисля да го водя във втора поликлиника, там има  един ортппед много го хвалят.

# 578
Аз съм от Стара Загора, но имаме роднини в Хасково, та не ми е проблем да отскоча. И без това обожавам да пътувам, няколко дни преди да родя почти всеки ден си шофирах пътя СтЗ-Хс 😀

# 579
Вигантол каква доза е?

2 капки, всеки ден.

# 580
На нас педи ни каза Вигантола да го пием по 1 капка на ден. Аз имам подозрения, че Северина е левичарка 😃 Все спи наляво и с лявата ръка хваща много по-сръчно, отколкото с дясната 🤔

# 581
И Антонио май ще е левичар. Посяга с лявата ръка. С лявата ръка се милва по челото, когато се приспива. Много е смешен като почне да се гали Joy
Преди малко и аз му поръчах от Алито електрическо уредче за почистване на нослето, че уж всеки ден го почиствам, а пък онзи ден изкарах една доста сериозна топка с пипета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 582
Ioni, малката няма 7 кг, но според педиатърката расте бързо и сме Ан 6 капки от един месец.....преди това по две. То ясно се гледа фонтанела, родители, тип на хранене...
Днес колата се развали. Добре че стана на паркинга ,че бебе , дете и куче в колата. Воланът блокира и отказа да върти надясно, едва успях да паркирам да не преча.

# 583
ММ и баща му са левичари. Стриктно наблюдавам малката за такива предпочитания, но още няма изразени. С изключение на главата на дясно, но това не го броя. Иначе е голямо шоу с тях. 😂 Давам указание - нещото се намира на рафта най- в дясно, нашия гледа на рафта най- в ляво 😂; завий наляво- завива надясно ; и още куп такива неща 😂 според майката му -те възприемали наобратно нещата 🤣 намен ми звучи абсурдно 😂

# 584
Антонио направо ще си изяде ръцете.
Вашите така ли са?

Общи условия

Активация на акаунт