Августовски бебета 2020 ! Тема 3

• 20 817
  • 744
  •   2
Отговори
# 585
Ако имаш зъби, до сега нямаше да са му останали ръце Simple Smile.

# 586
Ооо ако може да си пъхне и двете ръце в устата ще е най-щастлив 😄😄 А с тия лиги дето ги пуска не мога да смогна да пера лигавници 😄

# 587
Ние днес бяхме на втората ваксинация и пак две инжекции и една ваксина през устата. Рева по- малко от преди, даже се държа мъжки Simple Smile.
Сега спи и дано поспи 2-3 часа,че и аз да дремна покрай него.

# 588
Лайка, Преси е същия.. някакъв кошмар, че и вчера следобяд вдигна температура , първо 37.6, след няколко часа достигна до 38. Вече за втори път ми се случва да качва температура ей така без причина и без други симптоми и ме озадачава на какво може да се дължи. Първия път като се прибрахме в България след няколко дена,сега като се прибрахме в Англия. Може би смяна на климата. Иначе по въпроса за зъбките -  ръмжи, реве, опитва се и двете ръце да си пъхне в устата.. и помислихме,че са зъби, днес няма температура, но продължава да е неспокоен, нерви се на цицата, реве. За нервността прочетох, че нашият случай ще се окаже скок в растежа... не гука толкова често.. абе все едно гледам друго дете.
Между другото за кехлибарените герданчета/гривнички нищо не казахте 😁.

# 589
И при нас е същата работа с ръцете, настървено ги яде. Вече се е научил и само палеца да си смуче понякога.
От 2 вечери имаме проблем с храненето вечер. Слагам го да суче и почва рев.. та изцеждам 40-50мл, изпива ги от шишето за секунди и след това веднага му давам да суче и няма никакъв проблем. Много странна работа...
През деня спи 2, най-много 3 пъти като някой път съня му е 10 минути.. Поне през нощта нямаме проблем със съня, засега. През деня обаче нищо не мога да свърша в повечето дни.
Днес си бута за пръв път играчките от люлката съвсем съзнателно🥰
Паола, може пък да е от зъбките температурата, едва ли всеки ден вдигат🧐Аз му взех кехлибарена гривничка, от 2-3 седмици я носи на крачето, ама не знам дали има ефект😃 Герданче ми се стори рисковано.То не знам и зъбките дали са тръгнали, ама май има малко беличко отдолу на венеца или ми се привижда, вече и аз не знам.

# 590
Някой ще поясни ли за непросветените каква е файдата от кехлибарените герданчета/гривнички, моля 😌

# 591
+1 за ръцете, но повече смукане, лигавене, облизване....

Лелеее, доживях, не вярвах, по че ще се случи и със сигурност ще ми се върне тъпкано...казах на баткото , че много ми се спи  и ще легна. Аз не дивана , малката до мен заспала в шезлонга, кучето ми топли краката, баткото заспал на фотьойла, котката и тя спи спи скрит някъде.....дремнах 30- 40 минути.

Вчера педиатърката ме пита  за зъбите, че нещо ѝ белеели венците на бухта. Има промяна във венеца, но мисля скоро няма да са. Дано е каро батко си , бързо по няколко . Много плака ,но поне по-малко 2 наведнъж не са излизали, освен първото.

# 592
Алетея, накратко:
“ Кехлибарът при контакт с кожата, натрупва електростатичен заряд и стимулира извличането на янтарна киселина. Така кехлибареният ‘камък’ подхранва и лекува, прониквайки в човешкото тяло.”
Колко е вярно не знам, ама не пречи, така че нищо не губя да си я носи😃

# 593
Днес най-накрая се наспа моето дете.
Два дни беше все недоспал, не му беше до игри, до усмивки, будеше се с плач, не искаше да суче.
Днес отново си е моето детенце.
Освен, че гука и си говори, Антонио издава и един звук все едно си прави гаргара. И се стряска от собственото си пръцкане Joy

# 594
  • Denmark
Аз сигурно ще му взема герданче като стигнем до България Blush
Толкова надълбоко си бута ръцете, че му се догажда Joy аз не го спирам засега. И на ме ми се вижда беличко долу на венеца, но вероятно си въобразявам. Sweat Smile
Дадоха ми съвет да отидем на каеропрактер (нямам идея как е на български) да му види вратлето. Това по повод краткия сън. Мисля да го водя.

# 595
Когато стои на люлката и гледа нагоре към ихрачките, бута и двете ръце в устата 😀 Иначе най-често след като е сукала, за десерт завършва със смукане на един-два пръста, понякога последвано от повръщане. Но много са й вкусни какво да направим.
До тук няма играчка, която да не се лапнала, облизала и задъвкала 😀 една вечер в просъница докато й сменях памперса, успя са засмуче и моя пръст 😀

# 596
Mint, такива обяснения харесвам Simple Smile

Marayah, тук има физиотерапевти рехабилитатори,остеопати,хиропрактици и подобни( всякакви от Боуен терапевти до чекракчии....) . Повечето дори и да се превеждат( като термини) не винаги отговарят на превода като функция на специалиста.
Тъй като бухта обича да си смуче ръкавите и одеялото, батко ѝ и хареса една играчка, малко плоско животинче като парцалце, за дъвкане .

# 597
Нашата любима играчка е такава - заешка главичка с квадратно парцалено тяло 😃 Държи го за ушите, разпъва го, опитва го често - накисва го направо 😃Сега е на вълна балончета с "бууу" за фон и става страшно - все едно е ял сапун. Ние още от преди месец имаме една неравност горе в дясно на венеца и ме съмнява, че е зъбче в готовност да излезе някой далечен ден.
А следобедния сън беше ад - сигурно 10 пъти се събуди с рев все едно го дерат. Бе и аз не мога да си позная детето в последно време. Преди рядко плачеше, сега не пропуска.

# 598
Аз сигурно ще му взема герданче като стигнем до България Blush
Толкова надълбоко си бута ръцете, че му се догажда Joy аз не го спирам засега. И на ме ми се вижда беличко долу на венеца, но вероятно си въобразявам. Sweat Smile
Дадоха ми съвет да отидем на каеропрактер (нямам идея как е на български) да му види вратлето. Това по повод краткия сън. Мисля да го водя.
За бебета се ходи на Cranial Osteopathy.
Кехлибарена огърлица можеш да си вземеш от амазон. И аз четох за тях и сигурно ще взема, но по скоро гривничка за крачето или ръчичката, че четох лоши неща за герданите.

# 599
Взех гердан аз,защото четох,че е по-близко до зъбките и действа по-добре като го слагам само през деня,вечер го махам, но действието му уж продължавало. Гривничките ги ползвали за колики. От амазон не е добра идея да се взема, защото не може да бъдеш сигурен за произхода му. В случая трябва да е неполиран балтийски кехлибар- той е най-лечебен.

Общи условия

Активация на акаунт