Августовски бебета 2020 ! Тема 3

• 20 833
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Какви са им тарифите? Гледам английските експерти и там цените са ужасни.
Ще ми се да оправим малко вечерното спане.
Със сигурност в бг са по-ниско тарифите, отколкото в Англия. Ето в този сайт има посочена някаква цена от 150 лв., само дето не мога да разбера дали е за цялостна програма или за индивидуална единична консултация:
https://mamospimise.com/services/newborn/

Лошото е, че както Кити каза, нямат часове за месеци напред и са много претоварени. В сайта на нани нани бебе видях, че има опция да си платиш за направени уебинари. мисля струваше 35 лв. И си го гледаш на запис, което също не е лоша идея.

# 526
Нямам време да седя и гледам видео по нета. Искам разговор и готова програма.

# 527
Ех, момичета.....днес ми излезе една снимка в историята на фейсбук, от времето, когато баща ми беше жив. На снимката съм бременна с първото дете. Много криво ми стана Sad Баткото беше на годинка и малко, когато се простихме с татко. Не знам дали и заради това, че скоро пак родих, а и сега хормоните ми се нагласят пак с цикъла, ама се чувствам сякаш е станало не преди 3 години, а преди 3 дни.....
Не искам да развалям настроението, но съм от тези, които споделят им олеква Simple Smile

# 528
В профила на" 1 наум" във Ютюб, има консултации с различни дами, които се занимават с детския сън..може да ги изгледате

# 529
  • Denmark
Еха, толкова ли пък са натоварени Confused Уебинарите може да са полезни, но предполагам, че се казват общи неща, пък всяко дете си е различно.

loewin, мерси, ще погледна и тях Blush

Harista, прегръдки!

# 530
Еха, толкова ли пък са натоварени Confused Уебинарите може да са полезни, но предполагам, че се казват общи неща, пък всяко дете си е различно.

loewin, мерси, ще погледна и тях Blush

Harista, прегръдки!
Абсолютно! Нямам време за общи приказки, или пък да се мъча да отсявам важната информация. И без това нямам никакво време и предпочитам да си платя за да ми снесат информацията на готово.

# 531
  • София
И без това нямам никакво време и предпочитам да си платя за да ми снесат информацията на готово.
И аз така, ама като ще ми дадат час.за консултация за след 2-3 месеца, не виждам какво мога друго да направя освен да се опитам сама през четене и проучване да вкарам нещата в някакви релси.

Хариста, прегръдки и от мен!

# 532
Аз бях споменала, че искам да се обърна за съвет към консултант по детски сън, но след позвъняване ми казаха, че са претоварени.
Реших, че сама ще потърся нужната ми информация, както loewin написа, друго не можех да направя. От многото, което прочетох, имаше някакви положителни резултати.

# 533
И аз се интересувах от консултант по съня , тъй като през деня това е мираж особено в следобедните часове. Докато малкото предремваше в мен , попрочитах това онова и успях да постигна вечерното заспиване - Ади заспива сама в кошарата, без дундуркане. Дали ние успяхме или сама просто започна не съм много сигурна. Сега се боря със следобедния сън и нощния след 3 сутринта. Специално за лягането вечер мисля, че и повлия стриктния режим между 17 и 19 ч. и някак си тя просто си знае - игра, дрямка 15-20 минути, къпане, хапване и заспиване, все едно и пада рязко батерията в 19:00. Вчера се опитах да изместя заспиването за 19:15 ( тъй като искам да започне да си ляга в 20:00) , дори пропусна ядене и в 19:00 се отцепи.

# 534
И аз съм си мислила за такава консултация. За каката, ляга късно, става късно. Но изобщо не ми се дават пари за това.
Мисля, че си знам грешките. Оставям я да спи до 10-11, защото и аз обичам да спя до късно. И от там целият режим през денят е .. никакъв. Закуско-обядваме, обедният й сън започва от 15-16ч... По-скоро ми е нужно сами да заспиват.

# 535
  • София
Нашата дама вечер заспива към 22:00. През деня прави 2-3 дрямки по 30-40 мин., рядко спи повече, евентуално ако сме навън може да е заспала по-дълбоко и да откара повече време в сън. Имаме едно гнездо в хола, където спи през деня. От раждането си през деня е в това гнездо и свикна с него. Сега закачам една арка с играчки и тя си се занимава, като й се доспи в повечето случаи почва да мрънка, изнервя се, почва да реве и на 5тата минута е заспал самичка. Да обаче това се случва само в гнездото. Сложа ли я в кошарата й, може и 1 час да реве и пак няма да заспи. Фактически към момента спи в кошарата си само вечер. Та сега обмислям как постепенно да я свикна и през деня да си стои в кошарата, защото съвсем скоро гнездото ще отеснее. За вечерния сън задължително заспива на ръце, като изчаква е да минат 15-20 мин. да се е отрязала качествено и тогава я оставяме в леглото. Сутрин в 6-6:30 сме кукуряк и после към 8 пак заспива. Аз като че ли свикнах да ставам толкова рано и, както една приятелка казва, покрай детето почнах да оценявам красотата на изгревите Satisfied

# 536
Нашата дама вечер заспива към 22:00. През деня прави 2-3 дрямки по 30-40 мин., рядко спи повече, евентуално ако сме навън може да е заспала по-дълбоко и да откара повече време в сън. Имаме едно гнездо в хола, където спи през деня. От раждането си през деня е в това гнездо и свикна с него. Сега закачам една арка с играчки и тя си се занимава, като й се доспи в повечето случаи почва да мрънка, изнервя се, почва да реве и на 5тата минута е заспал самичка. Да обаче това се случва само в гнездото. Сложа ли я в кошарата й, може и 1 час да реве и пак няма да заспи. Фактически към момента спи в кошарата си само вечер. Та сега обмислям как постепенно да я свикна и през деня да си стои в кошарата, защото съвсем скоро гнездото ще отеснее. За вечерния сън задължително заспива на ръце, като изчаква е да минат 15-20 мин. да се е отрязала качествено и тогава я оставяме в леглото. Сутрин в 6-6:30 сме кукуряк и после към 8 пак заспива. Аз като че ли свикнах да ставам толкова рано и, както една приятелка казва, покрай детето почнах да оценявам красотата на изгревите Satisfied

И ние сме така с гнездото, голяма любов към него. Започнах да и го слагам в кошарата и спи така в нея вечер. Снощи опитах да го махна, то беше въртене, блъскане, пререваване и го върнах обратно. Днес мисля да извадя само матрачето на гнеЗдото и да и го сложа в кошарата , може да и е по - уютно.

# 537
Момичета, днес моята първа сбъдната мечта става на 5 години. Спомням си от деня на  раждането всеки миг и сега роня сълзи( те и хормоните ме тресат още). Помня първия път когато го гушнах, когато засука и после като се разрева рева,рева рева, та чак на третия месец спря. Да са ни живи и здрави дечицата, те са ни радостта и смисълът на живота.

# 538
Zezeto, честит да ти е! Да е здрав и щастлив и все така да се те радва и умилява! Heart Хубав ден и празник!

За спането при нас не знам какво изигра решаваща роля, но след 3тия месец започна да си заспива сама в кошарата. Гледам между 22:30 и 23ч да е сложена в леглото. Почва да се върти, подпряла съм и една играчка (от тези за гушкане, в нашия случай е еднорог) на ъгъла на кошарата и тя започва да я гледа и да и говори. Бърборят си към 15тина Мин, унася се и заспива. В стаята съм пуснала една много слаба лампа и я гася или като заспи или като се събудя за 1вото и нощно хранене (обикновено заспивам преди нея). В редки случаи ако не заспи - се пуска въртележката над леглото заради музиката или ако е много нервна я слагам до мен на леглото, давам гърда и в някакъв момент заспива. Последното не го предпочитам, понеже не остава място за мен на леглото и така не се наспивам добре. Но пък засега с 2кърмения нощем, спим до 8-9ч, което е супер.

Нали през 4ти месец настъпва регресия на съня, а тя другата седмица прави 4, та не ми се мисли с какво ще ни изненада! Като си спомня преди как не заспиваше преди 1-2ч и то с мъка...

# 539
Моя не може да изкара до 7 вечерта. Почваме с къпането към 6-6.30, яде и докато яде заспива в ръцете ми с недопита бутилка. Слагам го на спалнята и до 11-12 спи непробудно. Почнах да го свиквам да спи и на обед на спалнята и ако успея, спи по 3–4 часа. Става към 4-5 и то дошло време за къпане и лягане.

Общи условия

Активация на акаунт