Магията на изтока - тема 63

• 23 912
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • DE
Понеже наближава края на 2020 - The 100 Sexiest Men in the World

Азиатците доминират яко, в топ 10 няма нито един бял, черен или лилав, само източно азиатци  Grin

# 76
Не са коректни,ни един чернокож нямаше Scream То и Сашо го нямаше Scream Scream Ник Джонас и Зейн Малик са там.ОМГ,да ме прощават феновете им.
Гледала съм всички тайландци в класацията. Незнам какво означава това Confused.Само за Бари не съм сигурна дали е минал през БЛ.Всички останали - да.
Ясно ми е кой е гласувал и какво е гледал,но Ник Джонас и секси в едно изречение е оксиморон.

# 77
  • DE
То и Бийбър е там, а той е  повече от Ник антисекси Grin
Зейн обаче е расов красавец, много го харесвам на външен вид не като певец.
Бари май не е снимал в БЛ, алфа си е. Като по-млад изобщо не го харесвах, но с годините се разхубави.

# 78
  • MJF
Shichinin no Hisho 2
Хе, хе, удовлетворителен урок се получи в този епизод. Цялостен Satisfied. Забавен е този дамски екип.
Сега се загледах в каста. Бел, нашия Лили Франки е в каста но още не се е появил.

# 79

Азиатците доминират яко, в топ 10 няма нито един бял, черен или лилав, само източно азиатци  Grin
Не изгледах всички от-до, но общо взето други освен азиатци не видях. Няма лошо де. Ама поне да го бяха кръстили The 100 Sexiest Men in Asia. И аз харесвам Зейн.
Шо, като се появи нашата лилия Stuck Out Tongue, може да ме известиш. Сигурно пак ще е голям образ.

# 80
То и Бийбър е там, а той е  повече от Ник антисекси Grin
И той?Не съм го видяла. Да се чудиш какво прави там Blush
Има две песни,които харесва. As Long As You Love Me и Let Me Love You ,но тя май се води на DJ Snake. На Зейн -Dusk Till Dawn

Fagara
Искам Меган и Барон да снимат отново заедно. Heart Eyes
Адаптация по романа  на Amy Cheung със същото заглавие.
Има достатъчно храна,за да се огладнее докато се гледа,но тук храната свързва хората и ги събира заедно.
Филмът е трогателен и спокоен.Важният извод е,че е по-важно да си там където имат нужда от теб,а не където искаш да си.Семейството е над всичко.
Взаимоотношението между 3-те сестри бяха интересни,нищо,че бяха толкова различни по характер.Силни образи,но не твърде феминистки.

# 81
  • България
Скрит текст:

Азиатците доминират яко, в топ 10 няма нито един бял, черен или лилав, само източно азиатци  Grin
Как да го обобщя и да съм политкоректна.
Въпреки че някъде по света сигурно живее моя племенница от китайски произход, т.е. смесен, защото аз и брат ми сме българи, твърдението че смесените са най-красиви явно не е подкрепено с факти, защото чистокръвните в тази класация са най-харесвани. Neutral Face
Може би е нещо на подсъзнателно ниво.
Опитах се да съм обективна с моя избор (няма го Ден Лън):
Скрит текст:

Скрит текст:
Все пак, ако държавите не бяха посочени, сигурно щях да харесам и корейци. Joy

# 82
В гласуването май са участвали само тинейджърки, фенки на азиатски сериали и к-поп Joy. Друго обяснение нямам за класацията Rolling Eyes.

My Dangerous Wife
Хвърлих един поглед и от това, което видях, следва кажи-речи плътно японския оригинал. Главните нямат грешка като игра. Корейската любовница (в ролята Choi Yu Hwa) леко отстъпва като игра на японската си колежка, но все пак Saki Aibu си е с доста голям опит.

# 83
  • България
дането, в Легенда за Фу Яо много ли серии има за харемски истории?
Така хубаво продължи след първи епизод, а вече две серии гледам разни наложници, избори и т.н. простотии. Confused
Няма етикет за харем, Genres: Action, Adventure, Historical, Romance, Wuxia, Martial Arts, Fantasy, Supernatural
Tags: Badass Female Lead, Strong Female Lead, Female Lead Action Scenes, Badass Male Lead, Smart Male Lead, Female Warrior, Hidden Identity, Male Chases Female First, Adapted From A Novel, Sassy Female Lead (Vote or add tags).
Много тъпо, ако продължи така, ще го прекъсна.
Много са ми противни тия хареми. Tired Face

# 84
  • DE
Честно казано толкова ме е впечатлил, че не помня Grin
Попрочети коментарите на следващите епизоди да се ориентираш. Щом не го помня, значи не е нещо особено, май и превъртах Thinking Satisfied

# 85
  • България
За няколко епизода приключиха с харемите и пак започнаха приключенията.
Един сериал не трябва да е повече от около  40 епизода, забравят за какво или кого е историята. Grinning

# 86
Моарейн,нали ти си търсиши твърда азиатска музика.
Ето,индийчета.Без никой да пита от къде ги знам -  Bloodywood

# 87
  • България
Само китайска. Grinning
Не харесвам целия Изток, само жълтия.

# 88
  • MJF
Flowers Lemon  4
Мнеее , става нещо на японския фронт. Гледам си аз този епизод и внезапно стигна до съзнанието ми,  че на екрана има цял психиатър пак. Не е за вярване  Mr. Green. И то героинята на Егучи- д-р Томичика Satisfied . Оххх, голям майтап Smiley.
Скрит текст:
Края на този епизод бе на висока хумор-нота  hahaha . Д-р Мими да се смее ли , да ..... ли. Голям майтап. Сценката на Ойкава, Егучи, Хару и нашия заблеян Лемон на това открито пространство с дървото, пейките и знаменитото растение Wink, бе готина. Какво определение даде д-р Томичика за истинската любов, каква консултация направи Smiley.
Моя приятел Мисаки видях че е в кондиция Mr. Green - намери и прихвана новоназначения Wink . Те с д-р Мими двамата са Smiley- цял отдел от тримата са им посредници.
Д-р Мими ще хлътне по нашата Зелка, видяло се е . Но той ще има да блееее, поне още 2 серии. Wink

Като казахте твърда музика. Миналата седмица като бях "наказана" без компютър и телефон стигнах до радио. Пускам аз и що да чуя. Точно онези монголци "ръмжящите" дето дането ни пускаше преди време- The Hu. Голямо съвпадение Smiley

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 12:44 от Шошулчо

# 89
  • България
Този Ethan Juan е страхотен!
Толкова некрасив, а толкова добър актьор чак вече ми се струва прекрасен, със страхотна усмивка.

Жалко, че не участва в други фентъзи сериали, само заради това няма да го добавя в списъка си.
Но го признавам като талант.

Общи условия

Активация на акаунт