🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 933
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Май само аз си мисля,че ни баламосват яко.Някои от тези улики,както казаха някои от вас,само мама,тате,баба и дядо ги знаят ( а може и те да не ги знаят ) .Въобще няма да се учудя за нищо.Например Бебето,за което всички си мислим че е Криско,се окаже Милко Калайджиев : ) .Може примерно да е ушил една носна кърпичка в часа по трудово обучение,и ето ти-създава модни аксесоари : ) .Иначе и той е заобиколен от ''антураж'',ножиците-да си подрязва мустака,грижовно бебе е.С тези обработки на гласа,нищо чудно : )  . Шегувам се,разбира се.

# 121
  • Испания
Ако Стефан Николов участва, би трябвало в събота да не може да се появи на сцената, защото Гала е с коронавирус и той би трябвало да е под карантина.

Дара Екимова - в "Здравей, България".

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 09:17 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 122
Е ,той ще е с маска Simple Smile .Тя и Жана беше с гипс,ама....

# 123
  • Испания
Контактните с болен трябва да са под карантина вкъщи.

Дара Екимова е номинирана за "Жена на годината" в категория "Музика" от сп. "Грация"

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 09:31 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 124
Дара Екимова е номинирана за "Жена на годината" в категория "Музика" от сп. "Грация"
😂
Ей, тая майка ѝ, пред нищо няма да се спре! Жена на годината... В категория музика? Изпяла е "Травиата" в Ла Скала и не сме разбрали? З@*би! 🤐 Раздават си ги на кило, то пък и Грация, защото е почти People magazine на Балканите... Много авторитетна номинация! 😁
И като (ако) се закичи с великата титла, какво? Никой нама да почне да я харесва повече, Ивче. А пък теб - хептен!

# 125
  • където ми харесва
Контактните с болен трябва да са под карантина вкъщи.

А защо да не е? Вади хитови парчета, слушаема е, защо да не е номинирана?

# 126
Хитови парчета? Тя има... 3 песни... Ма какво се обяснавам и аз...

# 127
То майтап, майтап, ама нищо чудно 😀
Това за Милко и кърпичката много ми хареса 😂
Преглеждах днес Ани Лозанова. На тяло много ми се връзва обаче- пукнато почти никва информация няма за нея.

# 128
Да, пък Плашилото сутрин се качва на багера да ожъне нивата, а вечерта хваща трамвая, за да се забавлява по дискотеките Grinning

# 129
Та като сме тръгнали да се майтапим,прочетох,че Магърдич и Кремена отпразнували 30-години брак,демек перлена сватба,та се сетих за уликата на Бебето-перлено колие,закърмено с класика,дизайнер,и-хоп-Кремена Халваджиян Simple Smile

# 130
Кремена да е с такива мъжки на вид колена..?
Много се надявам да не спечели Златният в двубоя с Хищницата, би било вече прекалено.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 14:18 от fenyx

# 131
  • Ню Йорк
Алекс много упорито се опитва да имитира Мадона Neutral Face

Хубаво, че вече ще са всичките заедно, а не на 2 групи.

# 132
Пошегувах се за Кремена,естествено.Очаквам в събота уликата за Плашилото.Ако съм права,ще трябва да изкарат колело на сцената : )

# 133
Пошегувах се за Кремена,естествено.Очаквам в събота уликата за Плашилото.Ако съм права,ще трябва да изкарат колело на сцената : )
Свършиха май предметните улики. Може би ще минат пак на въпроси от панела. Може някой да го попита дали е започнал кариерата си на колело...

# 134
Пейо е доста висок. Плашилото е с обувки на ток, а с тях е горе-долу висок колкото Геро, който е 180 см. Уликите също са доста избождащи, според мен е нарочно търсен ефект. Освен това Пейо пее доста добре доколкото ми е известно, а Плашилото не впечатлява с гласови данни и се задъхва на доста места в изпълненията си. Сега се сетих за поредното безумие и абсурд в уликите, което е доста възможно - балоните символизират не децата му, а брат му и сестра му.

Общи условия

Активация на акаунт