🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 969
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Дони е роден в София, а Плашилото отговори отрицателно на въпроса на Юлиан Вергов дали е роден там.

# 151
  • София
Калин Врачански е доста нисък, изобщо няма шанс той да е Плашилото.

# 152
Имаше и коментари на журито, че може да е Евгени Минчев, не съм го чувала да пее, но ако от маската излезе той ще е комедия хахаха

# 153
Калин Врачански е по-висок от Рачков, който е 170 см, а Плашилото е горе-долу колкото Геро, но обувките му са с ток. Освен това този костюм не подчертава нито една извивка от тялото и главата на човека под маската, така че не можем да сме на 100% сигурни. Така се коментираше и за Тото, че няма никакъв шанс да е под маската на Лъва, но видяхте какво стана.

# 154
На мен ми минаха доста имена ,относно Плашилото - Дони, Евгени Минчев, Станимир Гъмов, Wosh MC,но може да ни изненада.

# 155
  • Варна
Като гледах хищницата как върти дупето на Dance monkey се замислих да не е някоя  попфолк певица. Но не гледам съответната телевизия и не ги зная там изпълнителките, освен тези от по- старата генерация като Глория, Камелия, Десислава и подобни. Да не би от там да изскочи заека ?Simple Smile Някой запознат с жанра и новите певици там дали би предположил име,че да го проучим ?Simple Smile

# 156
Че какво му е на пеенето на Плашилото? Даже си е перфектен. И аз мисля, че е някой музикант.
Актьор е по-скоро Златното.

# 157
За момент се зачудих дали Стефан Вълдобрев не е Плашилото,някои улики водят към него  ( въпреки че си държа на Пейо ),та знае ли някой колко е висок,че не намирам в нета?

# 158
Като гледах хищницата как върти дупето на Dance monkey се замислих да не е някоя  попфолк певица. Но не гледам съответната телевизия и не ги зная там изпълнителките, освен тези от по- старата генерация като Глория, Камелия, Десислава и подобни. Да не би от там да изскочи заека ?Simple Smile Някой запознат с жанра и новите певици там дали би предположил име,че да го проучим ?Simple Smile
Не познах гласа на никоя в образът на Хищницата. За мен тя е най-голямата мистерия. Мислех, че е Златка Райкова, но сега се разколебах. Не познавам гласът й , но не мисля, че някоя българска актриса ще облече подобен костюм , характерен е за поп фолка и плеймейтките, пък и уликите са такива. Много ме е яд да не се окаже някоя неизвестна.

# 159
Стефан Вълдобрев е доста често срещано име сред заподозрените за Златото. Има нещо общо с гласа му, но пее в пъти по-добре и надали вади такъв покъртителен английски. Май ще гледаме този герой на финал, колкото и да не ви се иска. За разлика от Бухала, той поне е мистериозен и не е разкрит още в самото начало.

# 160
Между другото относно Плашилото ми мина едно име през главата заради една от уликите, а именно където казаха, че си има любима Дороти, която става рано, и в главата веднага ми дойде името на Стефан - мъжът на Гала. Според вас възможно ли е? Във Вип Брадър имаше изпълнение с другите мъже в къщата и не пееше толкова фалшиво.

# 161
Стефан не е ли под карантина заради Гала? Той също е спряган за Златото.

# 162
Стефан не е ли под карантина заради Гала? Той също е спряган за Златото.
Еми тя от вчера е болна, така че не пречи Стефан да е бил под маската.

# 163
С риск да се повторя от преден пост, ще кажа, че на мен през цялото време (вероятно заради костюма) Хищницата ми напомня като поведение на плеймейтка или танцьорка. Но последното ѝ изпълнение ме усъмни, доста добре ѝ се получи, а досега не ми харесваше как пее...

# 164
На мен ми минаха доста имена ,относно Плашилото - Дони, Евгени Минчев, Станимир Гъмов, Wosh MC,но може да ни изненада.
Дони и Wosh MC са родени в София. Няма как да са те.

Общи условия

Активация на акаунт