🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 7

• 25 581
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Новината за Кремена е фейк или никой не обърна внимание?

# 346
Дали наистина тя нее бебето и да чакат момиченце например? Колието е за перлената сватба която имаха преди дни? Нз аз си държа на Криско но знам ли.. За Златния мисля, че е Маги. Той обича топлите страни (нали все го базикаха Зуека и Рачков в капките, че пак е на някой остров под някоя палма, обиколил е света) бъркат му името(ами Магърдич Халваджян нее лесно за запомняне) не помня вече ама доста улики бах навързала. А и е странно, че нещо не се появява в капките няма няма и се появяваше на сцената а сега не. Хищницата също ми е искуствена с тоя камшик може би нее танцьорка или плеймейтра а само се прави на такава. Много ми е познат гласа и ама......

# 347
Никакъв шанс Бебето да е жена. По правило трябва да са 7 жени и 7 мъже:
1. Булката - жена (Невена Цонева ???)
2. Баба Яга - мъж (Боби Турбото ???)
3. Мозъкът - мъж (Георги Низамов)
4. Палячи - жена (Теди Кацарова ???)
5. Змията - мъж (Борис Солтарийски)
6. Златният - мъж (Румен Угрински ???)
7. Книгата - жена (Милена Славова)
8. Очите - жена (Поли Генова)
9. Бебето - мъж (Криско ???)
10. Плашилото - мъж (Калин Врачански ???)
11. Ангелът - жена (Есил Дюран)
12. Светлината - мъж (Стефан Илчев)
13. Хищницата - жена (Мария Игнатова ???)
14. Макаронът - жена (Деси Слава ???)

# 348
  • София
А има ли наистина такова правило, не се заяждам, проста питам.

# 349
  • Испания
А има ли наистина такова правило, не се заяждам, проста питам.

Има в "Капките", за "Маскираният певец" не съм срещала никъде такова правило.

# 350
Здравейте на всички!

А какво мислите за певицата Диона (бивша рапърка, настояща поп-фолк изпълнителка) като Хищницата? (Instagram профил: https://www.instagram.com/di_onaa/)

# 351
Здравейте на всички!

А какво мислите за певицата Диона (бивша рапърка, настояща поп-фолк изпълнителка) като Хищницата? (Instagram профил: https://www.instagram.com/di_onaa/)
Ооооо Диончето пее много фалшиво. Абсурд да е тя!

# 352
  • Варна
Цветелина Янева е по-едра от Хищницата. Отделно е доста по-широчка в ханша.

Славена Вътова може да е само, ако й отрежат краката и ръцете и то с доста см.

Диона има талия и по-широка ми се вижда в ханша. А и не мисля, че е много известна нищо, че беше в брадъра.

# 353
Абе хора Пеевски никога няма да пусне Янева в предаването и то като Хищница и с този камшик там, абсурд! Тя не се изявява никъде, прави само песни със скъпи клипове.

# 354
Мисля, че в последния епизод дадоха най- много точни улики за хората зад маските. А ние май не обърнахме много внимание на тези за Хищницата.
Казаха:
Има ангелска душа и ако не виждате крилата и сложете очила. Какво ли значи това дали не носи очила?... Или има татуировка на ангелски криле?...как ви звучът тези думи? Давайте идеи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 355
Или участва в благотворителни кампании?...

# 356
За Златото се коментираше, че недовижда и вероятно носи очила.

# 357
А възможно ли е Хищницата да е Нети? Не нужно да имаш белези за да имаш рани , нещо такова беше казано в уликите. Нети скоро откри за майка си, сестра си и т.н. може би не е било лесно през това, което е преминала. Тялото й също ми напомня, пеенето, не съм сигурна,но ми мина през главата. Нети май е доста висока, хищницата не.

# 358
Нети е доста висока и стройна.

# 359
  • София
...
Казаха:
Има ангелска душа и ако не виждате крилата и сложете очила. Какво ли значи това дали не носи очила?... Или има татуировка на ангелски криле?...как ви звучът тези думи? Давайте идеи Stuck Out Tongue Winking Eye
Това се връзва с Лейди Би - откакто роди, си смени имиджа и взе да си носи очилата. Татуси с криле май също има Simple Smile Обаче 1663 и конкурсът за красота...

Общи условия

Активация на акаунт