💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 944
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 350
Гащената история....за мен не е нормално да переш(или твоите дрехи да перат) на човек извън семейството, освен ако не е някой болен. Добре че не подуши и гащите като блузата, която и подадоха. Бляк....

# 1 351
Ивана се оплаква в Инстаграма,че мъжете и намерили новият и номер и по нощите и звъняли "зрели мъже "да я занимават  с простотиите им,питали я за цената и на нощ.Astonished и т.н
Кофти история, това си е тормоз както и да го погледне човек.

# 1 352
Ивана се оплаква в Инстаграма,че мъжете и намерили новият и номер и по нощите и звъняли "зрели мъже "да я занимават  с простотиите им,питали я за цената и на нощ.Astonished и т.н
Кофти история, това си е тормоз както и да го погледне човек.
Абсолютно.
Учудвам се защо не звънят на Симона с поръчки за пране 🤔

# 1 353
То в този форум само най-грамотните са се събрали. Не виждам Димитър да е написал нещо грешно, за разлика от Катя

# 1 354
Много добро попадение на Митака е това "хаштаг кукубитка".
Умрях от смях.

# 1 355
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Гащената история....за мен не е нормално да переш(или твоите дрехи да перат) на човек извън семейството, освен ако не е някой болен.

Защо не? Симона едва ли е събрала дрехи за цяла пералня и пита другите ако имат,да й ги дават... или според теб пералнята тр да работи по 8 пъти на ден,всяка от тях с по 2 тениски и 1 чорапи..
Голямата философия "да переш дрехите на друг",слагаш в машината и натискаш 1 копче.

И аз мн се смях на куку битката... Laughing
Дано Катерина си тръгне.

# 1 356
  • София
Гащената история....за мен не е нормално да переш(или твоите дрехи да перат) на човек извън семейството, освен ако не е някой болен. Добре че не подуши и гащите като блузата, която и подадоха. Бляк....

И за мен е супер странно Симона да им събира дрехите за пране. А това, че подуши дрехата беше... бляк!

# 1 357
  • Испания

Текстът е мой. Да не мислите, че Симона ви пита.

# 1 358
О не, самоиронията й е непозната.

# 1 359
Голямата философия "да переш дрехите на друг",слагаш в машината и натискаш 1 копче..
То, че е лесно, лесно е. На мен ми е гнусно, нечистоплътно и слугинско.

# 1 360
Не виждам нищо странно да събереш достатъчно дрехи от другите хора, за да напълниш една пералня. Те там едва ли всичките им налични дрехи са достатъчни за една пералня.
Разбирам, да им беше изпрала гащите на ръка, та да ѝ се чудим.

# 1 361
  • Испания

В стори Димитър беше публикувал как едно момченце крещи и се катери по него. С маратонките тъпче тапицираната седалка... Чудех се кое е това невъзпитано дете. Оказа се, че е синът на Амелия-Мира. Двете ѝ деца все са снимани по заведения.

Кажете, че съм с остарели разбирания, но за мен това не е нормално.

# 1 362
Ежедневно ли се виждат ИВ1 с ИВ2. Ужас, не е за асоциални хора като мен

# 1 363
Ники:  Гуедам го Лазауинката, уазгъунал се като ветуило!

# 1 364
  • София
Хахаха, той опита да направи заслон на топчето, но няма раменете на Симонка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт