Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 310
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 470
  • SF
Не, не разчита на нищо. Просто го има в сивито си. Тя знае, че това няма да я "храни" цял живот и трябва да получи и други роли.

# 1 471
За Даяна имам много какво да кажа. Първо, тя сподели, колко е наранена от изневери на половинката си. Не мога да повярвам, че имайки този опит и болка тя наранява в момента друга жена. И да, тя вината си е на Данчо!!!!, но тя как си мисли, че се е случило при нея, нали все някоя жена е откликнала и флиртувала с нейния приятел, знаейки, че той е обвързан. И тя прави същото. Аз колкото и да харесвам един мъж, директно заявявам, че в триъгълници не учавствам. Ако не е щастлив с тази жена, да си го изговорят, да я пусне също да си търси щастието, тогава може да ми се обади. В такива грозни мишкарски неща не учавствам. Също така тя е много студена, за да си актьор трябва да си емоционален, да събираш емоциите на другите, да ги усещаш и съответно да ги изразяваш изживявайки ги на сцената. Щом още търси за себе си някой, който не яде чесън и танцува добре.... жалко. Иначе е много красива, но с много плитко съдържание.

За едно нещо ме хвана яд, никой не разбра, какво се опита да каже Поли. В такава ситуация не е важно, че Мария обърна ножа и каза това за вените. Важно е, че когато някой крещи така, агресира, хване нож... за части от секундата ужасът те облива до мозъка на костите. Да може после той да хвърли, но тези секунди в които не знаеш, те белязват. За това Поли казваше, че й е извадила нож, защото тя този стрес помни, после сигурно не си спомня, какво точно е станало.

Иначе, аз вярвам на Мара, че се извини искрено. Тя може да е абсолютно луда и ниско интелигентна, но мисля, че има добро сърце. Просто с нейния умствен капацитет не знае как да контролира емоциите си. Явно в Ямбол е оцеляла, като биткаджийка. Нищо ново за малкия град и ограничения ум.

# 1 472
Видяхте ли защо повечето играчи си пасуваха по темата за ножа и насилието?
Защото точно след няколко часа Мара букна и се извини на Поли и пак ще са прЕятелки. А и с Надя също.
За какво да си трупат излишни негативи. Ще ми се да пусна един леек спойлер, но ще си трайкам засега. Нека свърши формата и ще споделя.
Даката от ден на ден ми пада в очите. Едно хубаво ще каже и още 3 да го развали. Ужасно безсхарактерен мъж и мекотело. Всъщност сред тези нито един изявен мъжкар на място не виждам. Освен може би някакви наченки при Митко.

# 1 473
  • Варна/Амстердам
Алба, пощади нашето любопитство и издай спойлера! 😁

# 1 474
  • София
Перфектната тв говорителка е Даяна.

# 1 475
  • SF
Даяна отново се вкарва в триъгълник, само че сега тя е в позицията на третата.
Ще търпи, ще изчаква, ще им дава време да се доразберат, Данчо да взима тежки решения. То ще й философства колко е сложно, как не е лесно да се изправи пред другата жена и да й каже. Родителите й го обожават. И с тях трябва да скъса. Даяна ще разбира, ще се съобразява, ще търпи. После... пак триъгълник, но с други участници.
Като искаш да ти е сложно, избираш да се допълваш с Данчо.

# 1 476
  • София
Esmee, много точно казано! Моята кристална топка вещае същото.

Довечера съм за Поли, надявам се тъпата усмивка на Ваня да си ходи.

# 1 477
Перфектната тв говорителка е Даяна.
По-скоро става за момиче от прогнозата за времето.

# 1 478
  • Велико Търново
Калоян какъв зрителски вот имаше на финала на трети сезон? Забравила съм.
Цитат
Зрителският вот печели Калоян Димитров с 41% следван от Яни Андреев с 39% и Валерия Дочева с 20%. Виолета Тодорова отпадна първа, като спечели само 9% подкрепа и напусна състезанието още преди същинските битки.
Източник

# 1 479
  • SF
Esmee, много точно казано! Моята кристална топка вещае същото.

Довечера съм за Поли, надявам се тъпата усмивка на Ваня да си ходи.

И аз съм за Поли.
Тази Поли, докато не тръгна по дуели, изобщо не я забелязвах и все питах коя е Поли, ако й чуех името или го срещах тук. Аз обичам да има движение и изненади. Обикновено подкрепям по-слабите участници във всичко. Или по-набедените за нескопосани.

# 1 480
Мария какво работи, как си изкарва хляба?
Имали заведение с мъжа й. Представяте ли си Мария какъв шеф е?
И аз искам Ваня да си тръгва. Аман вече, все залепена за Петър и все нещо му масажира. А той много точни надписи имаше на гърба си вчера, хеле пък "егоист".

# 1 481
  • София
Поли няма желание да се връща.По-добре да си тръгне от този зверилник.Тя си е направила реална самооценка,че на финал няма да бъде.Ако се върне-пак ще ратайства.Жалко,тъкмо започна да ми харесва.
Та аз ще съм за нея,но победата ще е за по-напористото Ванче Simple Smile

# 1 482
Алба, верно, сега що ще ни мъчиш така с тоя спойлер, молят'са, нидьей тъй.

# 1 483
  • Sunshine state
Видяхте ли защо повечето играчи си пасуваха по темата за ножа и насилието?
Защото точно след няколко часа Мара букна и се извини на Поли и пак ще са прЕятелки. А и с Надя също.
За какво да си трупат излишни негативи. Ще ми се да пусна един леек спойлер, но ще си трайкам засега. Нека свърши формата и ще споделя.
Даката от ден на ден ми пада в очите. Едно хубаво ще каже и още 3 да го развали. Ужасно безсхарактерен мъж и мекотело. Всъщност сред тези нито един изявен мъжкар на място не виждам. Освен може би някакви наченки при Митко.
Да ги нямаме такива. Давай спойлера, моля!  😁😁

# 1 484
  • London
:stuck_out_tongue_winking_eye:Alba Rosa.... Чакаме спойлъра.

Аз иначе не мисля, че Поли прие извинението или поне като е излязла и е видяла някои кадри как го е направила нарочно си е дала сметка, че не е трябвало да прощава. Някои постове нейни във фейс ме навяват на това придружени с видеото.

Общи условия

Активация на акаунт