🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 4

• 46 480
  • 884
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Значи Неда спаси Ивайло от елиминации, а не от изгонване. Така, че ако беше спасила друг, не се знае дали пък Ивайло нямаше да се справи в тези елиминации.

И тримата получиха ли по една награда? Всеки според класирането си? Ама Митака я получил на полуфинала ... еми случайност.

# 751
  • София
Всички имаха мнооого време да се подготвят, имайки предвид, че вече са знаели как се процедира в предаването, тази ковид пауза добре им се отрази. Та не виждам нищо нередно, че до едно време някои са правили аматьорски чинии и изведнъж - уау.

# 752
# 753
Каква ковид пауза. Нали финалът е записан още преди първото ИП през март.

# 754
  • София
Е тогава защо го спряха?

# 755
  • София
Е тогава защо го спряха?
Защото нямаше реклами, а предаването е скъпо и не им излизаха сметките. Спряха и сериали и други предавания, които също бяха довършени.

# 756
  • София
Смешно ми стана, като четях сега коментарите, половината са мърморене и оплаквания как бутат Виолина за победител. Grinning

Нито един от финалистите не ми беше твърде на сърце, може би Митко най-много, отчитайки какви умения има на тази възраст.
Но от Виолина и Ивайло предпочитах нея. Ивайло не е лош, но ми беше неубедителен, особено покрай спасяването му от Неда. И като стана дума за Неда, май бих била по-доволна тя да е Мастършеф, поне е шарена личност и имаше интересни идеи през цялото предаване, а не да избухва тепърва на финала...

Сигурно съм елементарна натура, но десертът на Виолина ми беше по-апетитен и бих си взела него. Grinning Мус, шоколад, ммм... На Ивайло беше по-красив, но не ги разбирам тези чинии от подредени отделни компоненти, как се яде например изомалтовата намотка - хващаш и гризеш ли? А боза не обичам, та Митко ме загуби, даже и да беше останал.

Като цяло, приятен сезон без някакви дразнещи участници и гадни номерца, но и без някой уау.

# 757
  • София
Ъ, ееми аз не съм разбрала с четене межу редовете някъде, но то и дори да не са го спирали, всеки може да черпи идеи и да надгражда във всеки един момент, стига да поиска.

# 758
  • София
Добре, те надграждали няколко месеца. И предаването е за любители.

Но не може да не ми остане вкуса на демагогия от това как в началото на формата някой не знае що е то основен сос и как се казват рибите, а на финала да се прави на енциклопедия по френска или японска кухня, парадирайки с камари чуждици. УАУ, ама малко или прекалено съмнително.

За това не са виновни участниците само. А предимно продуцентите. Но това е характерно за епохата. Не дълбочина и съдържанието са от значение. А парадирането, подмазването и скоростта на зубрене и бълване на чуждици.

# 759
  • София
Съдейки по снимките на десерта на Димитър съм убеден, че е имало репетиции, па редактори, па сценарии и т.н. Иначе тоя дълъг списък от екипа в края на предаването каква работа има.

# 760
  • Пловдив
Започнаш да правиш десерт, който по собствените ти думи до сега не си успял да направиш. И, о, чудо! Казандиби точно на финала се получава перфектно. Ивайло трябваше да направи сферите от шоколад, тази висша сложност на кулинарията. В краен случай щяха да му пуснат един десерт от балкона.

# 761
Нещото в чинията на Виолина може да се нарече по много начини, но не и мус.

# 762
  • София
Нещото в чинията на Виолина може да се нарече по много начини, но не и мус.
Накрая такава пльоковица беше в чинията на Роу, че направо не е истина.

# 763
  • Пловдив
Виолина имаше уникални чинии преди финала и аз, признавам си, бях шокирана как изведнъж "избухна". Но това нещо с памука беше тотал щета.

# 764
Той и преди да се разпльока беше грозен този памук. Като някаква плесен отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт