Забравяли ле сте някога нещо включено?

• 15 169
  • 140
  •   1
Отговори
# 75
да .че то кой не е забравял в живота си по нещо.имах един случай когато си забравих ютията.отидохме на заведение,и щях да спя у приятелка.у нас няма никой,но в последния момент решихме да минем да си взема дрехи за през нощта.добре че минахме.ютията си работи ,водата й свършила и можеше да стане .............
Забравяла съм си ключ на вратата от вън.излизам,заключвам,качвам се на рейса и си пътувам.отивам на другия край на града за да се сетя че ключа е на вратата.айде обратно и пак обратно.въобще ............ smile3538

# 76
  • в стаята
Съвсем на скоро ми се случи за първи път, забравих ютията. Мисля че покрай детето съм много разсеяна. Rolling Eyes

# 77
Редовно забравям. Най-често ютията и кафе машината.

Като прочетох "кафемашина" се сетих да ви разкажа как правя кафе сутрин:

Кафемашината стои на плота на мивката. Подготвям машината; сипвам й вода, слагам кафето и включвам копчето. По някое време цялата къща приятно замирисва на кафе. Отивам да сипя кафето в чашки и ... ако държим да пием кафе веднага, то трябва да го събираме от плота на мивката (обикновено стичащо се към пода).
Просто най-редовно забравям да сложа каничката, в която кафето да се изтече. Слава Богу, че мъж ми не се сърди, а го избива на смях всеки път. (случва ми се е поне по веднъж на месец).

# 78
Знам,че ще прозвучи невероятно, но факта си е факт: когато бях студентка бях забравила ютията включена... почти цяло лято doh. По-точно от нач. на юли 2000г. до края на август 2000 г.
Просто ме преби Joy Joy Joy Joy Joy
Номинирам Игси за най-голяма форумска блейка  bouquet

Благодаря! bowuu Е, поне се радвам, че не съм сама в заплесията си  hahaha. Я, колко много са като мен - вече 4 страници изписахме... Mr. Green

# 79
Не ми се е случвало newsm78

# 80
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Забравяла съм и то газовия котлон...........оставям нещо да се готви, забравям за него и излизаме на рзходка  #Crazy....и така няколко пъти.........добре, че не се е случило нищо сериозно

# 81
  • Mediterraneo
Забравяла съм, но не и да изляза от нас  Embarassed Забивам се в другата стая, а яденето прегорява няколко пъти... Що тенджери имам похабени така...  Embarassed

# 82
Печката за готвене, ютията....

# 83
  • София
Не ми се  е случвало.

# 84
Сякаш не съм! Rolling Eyes Thinking

# 85
Ютията, цял ден,  добре, че е била далече от нещо запалимо, а днес се връщах два пъти, защото ми се губеше момента на заключването, а два пъти съм оставяла ключове на вратата и съм излизала на разходка.

# 86
Често забравям нещо включено и затова се връщам по няколко пъти от улицата за да проверя да ли съм изключила, я ютията, я котлона, я нещо друго. Не се стряскай има и по-тежък случай от теб.

# 87
Забравяла съм, но съм си била в къщи. Веднъж дори и пожар стана и не ми се мисли, ако не беше мъжа ми наблизо - всичко щеше да изгори до основи  Confused Тогава нямахме деца - сега определено съм много по-внимателна и повече подобни изцепки не съм имала.

# 88
Доста често ми се случва, най- често котлон, а 1 път и печката, уйас, добре че нямаше нищо и не се запалихме.

# 89
  • София/Осло
Забравяла съм ютията Embarassed Embarassed, а мъж ми фурната- цяла нощ е работила при това отворена. На сутринта щях да получа удар като влязох в кухнята #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт