Забравяли ле сте някога нещо включено?

• 15 169
  • 140
  •   1
Отговори
# 90
Входната ми врата е с топка отвън вместо брава.  Затворена ли е, значи е заключена.

Ютията ми е със защита - 1 минута щом не се мърда, изключва и започва да мига червена лампичка.  Да си призная, заварвал съм я така напълно студена.  А уж за малко съм отишъл да свърша друго.

# 91
Преди време като бях ученичка и учих в друг град живях на общежитие и бях забравила котлона с тенджера пълна с варени картофи. Като се върнах целия етаж миришеше на изгоряло, а в стаята беше черен облак.
А сега вкъщи винаги като излизам проверявам дали съм затворила прозорците и дали нещо не работи. Все пак сме в нов апартамент и трябва да се пази от подобни беди. Така веднъж пътувахме за Пловдив и през целия път и престой се чудих дали съм изключила ютията. Накрая се оказа, че излишно съм се притеснявала, изключена беше. Тези който се самоизключват са супер, но аз вече бях купила когато разбрах за тях.

# 92
Ммммне... Thinking
Освен ако не съм забравила, че съм забравяла! Crazy

# 93
Постоянно забравям нещо включено  Embarassed

# 94
лампи и телевизори най-редовно....климатика...веднъж забравих ютията ,но се сетих и моментално се прибрах да я изключа

# 95
Ютията и котлона и вече преди да изляза проверявам за по-сигурно.

# 96
Лампата или телевизора!  Rolling Eyes

# 97
Климатика-няколко пъти.
А днес забравих газовия котлон включен....от сутринта до към 20 часа.Мъжа ми забелязал съвсем случайно.Влязъл в кухнята и нещо блещукало на терасата(понеже не светнал, и слава Богу!Инъче нямаше да забележи).Оставила съм го включен на най-ниската степен.
А като дете направих малък пожар в къщи.Още си спомням как отключих вратата и всичко беше задимено.

# 98
Днес направих севтето.Оставила съм включен котлона на готварската печка Shocked

# 99
Забравих веднъж един биберон-залъгалка, който изварявах. Излязохме на разходка с малкия. като се прибрахме, къщата миришеше странно, а на дъното на тенджерата имаше черна стопилка. Откакто станах майка забравям доста по-често от преди.

# 100
Да, разбира се. Crazy Засега не са се случвали поразии в следствие на това.

Връщала съм се до вкъщи от другия край на града, защото съм забравяла включена ютия и се е оказвало, че съм забравила, че съм я изключила. hahaha

Много се кефя, че фаровете на колата се изключват, когато я загася.Редовно намирах предишното МПС с паднал акумулатор, защото нямаше кой да се сети да спре фаровете.Комшиите редовно ми звънят, че съм забравила включена лампата в купето на колата. ooooh! Едно от първите неща, които си купих за колата са кабели за подаване на ток. Mr. Green

# 101
# 102
Да, фурната. След поредната смяна на квартира, докато свикна с новата печка, че беше някаква измислена (не се знае от коя година). А мъжът ми беше забравил включена кафемашината с кафе в каната. На другия ден като се прибрахме от село миришеше на изгоряло кафе, но нямаше поражения.  ooooh!

# 103
Да много пъти! Една неделна сутрин приготвях закуската и тъкмо слагах млякото на котлона, телефонът иззвъня. Свекърва ми се обади и каза че трябва да дойдем у тях ,защото нещо се било случило  .  Набързо облякох децата и се натоварихме на колата .Един час след това се сетих, че млякото е на котлона .Мъжът ми излетя към къщи ,а аз, докато чаках да се върне, си съчинявах филми на ужасите .Когато се върна, беше направил една физиономия   Twisted Evilот която на мен ми призля .Изкрещях му да казва какво се е случило, а той след дълга пауза ми отговори; Забравила си да включиш котлона!  Embarassed 

# 104
Нещо вклю4ено не съм забравяла-май newsm78Но пък снощи като излязохме да ходим на гости,остави 4е не заклю4их външната врата,ами и клю4овете си оставих на нея Embarassed

п.п.Добре,4е сме на последен етаж,та като се върнахме си бяха там Wink

Общи условия

Активация на акаунт