Забравяли ле сте някога нещо включено?

• 15 169
  • 140
  •   1
Отговори
# 60
Успокоих се, че не само аз забравям. Най-често ми се случваше, когато децата ми бяха бебета. Веднъж си спомням, че млякото толкова много беше кипяло, че го видях да излиза от чучура на терасата и отидох да го изключа. почти нямаше вече мляко в тенджерата. А аз си разхождах бебето в количката навън спокойно. Аа като видях какво излиза от нашата тераса, лошо ми стана.  Rolling EyesEmbarassed

# 61
Аз най-4есто забравям ютията вклю4ена Embarassed

# 62
Всеки ден се връщам от врата с мисълта за ютията-"забравих да я изключа".Обикновено  е изклучена Laughing,но ми се е случвало да е червена цялата.Забравям и котлона включен,а най-често скаричката Rolling EyesИзобщо съм заплес!Аааа...вчера се скарахме,че сутринта установих че сме спали на отключено и обвиних мъжо,а той каза/и с право де Embarassed/,че прибера ли се аз последна и никога не заключвам Blush

# 63
Не, никога. Но почти винаги след като тръгнем да излизаме, се връщам до вкъщи, за да проверя дали всичко е изключено  hahaha

# 64
  • Sofia
От време на време ютията - добре че стои вертикално и се самоизключва като загрее...

# 65
  • София
Веднъж забравих ютията включена, а пътувах и вече бях в друг град. Обадих се на човек да отиде и да я спре, но меше една галимация... Друг път ки мисля, че съм забравила да спра пералнята например или печката и се връщам, но уви напразно. Често проверявам и дали съм заключила.

# 66
Знам,че ще прозвучи невероятно, но факта си е факт: когато бях студентка бях забравила ютията включена... почти цяло лято doh. По-точно от нач. на юли 2000г. до края на август 2000 г.
Просто ме преби Joy Joy Joy Joy Joy
Номинирам Игси за най-голяма форумска блейка  bouquet

# 67
С ютията ми се случва доста често  Blush До сега не е имало поражения, надявам се и за напред да няма   Peace

Знам,че ще прозвучи невероятно, но факта си е факт: когато бях студентка бях забравила ютията включена... почти цяло лято doh. По-точно от нач. на юли 2000г. до края на август 2000 г.

Joy Joy Joy Joy

# 68
доста често котлона  Sick
даже последно вместо да изваря 2 нови биби на детето ги залепих за дъното на любимата ми тенджера.
забавното беше, че смраднята докато ставаше все по-гадна не се спрях да дудна тея съседи какво по дяволите пак правят? после като се видя, кои са "съседите" мъж ми ме спука от майтап  Mr. Green

# 69
  • там от където съм
О,много пъти!Понякога съм много разсеяна и ми се случва,старая се да не е много често

# 70
ами забравяла съм,ама докато съм си вкъщи

# 71
  • Има много детски смях.
ами забравяла съм,ама докато съм си вкъщи

Иначе като излизам съм за скрита камера- по 5-6 пъти се връщам да проверявам не съм ли забравила нещо ooooh! Дори ютията, която не съм включвала от 3 дена, примерно Whistling

# 72
да, но за кратко, не пове4е от час-два
разминахме се с пожара Simple Smile

# 73
Редовно забравям. Най-често ютията и кафе машината.

# 74
  • На черешата
 Laughing  И аз съм от забраванките-я котлон,я ютия  Sad.Веднъж забравих един боб на котлона,когато се прибрах след няколко часа,целичт блок митишеше на загорял боб.Слава богу не стана по-голяма беля!

Общи условия

Активация на акаунт