Хитринки за всякакъв случай - 25

• 44 365
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Неправилно съм се изразила. Чиста стомана е тенджерата, няма някакво покритие. От препичането се появиха черни точици, както и пожълтяване. Kristaline, къде го намери този препарат? Ако може снимка някаква, да не го объркам.
Лелеее, добре, че стана дума. Та той май е спрян от п-во. Ще вървя да търся остатъчни бройки, че не ми се мисли как ще я карам.. виждам, че има нов някакъв, но под формата на спрей... Sad
 Иначе е този. Бях писала за него като го открих. Чудесен е.

# 421
Благодаря. Пусни ми линк, моля те, ако го намериш. Аз ще направя същото. Hands V

# 422
  • пловдив
Здравейте,дайте предложение как да извадя метална  капачка от бира,попаднала в тръбата на  прахосмукачката?

# 423
  • София
Ако пробвате с магнит? Има доста силни....
Тръбата ако се откача и от двете страни, дръжте я изправена и с плетачески шиш или тънка точилка, пръчка може да се избута...

# 424
Пробвай с нещо дълго и тънко, но достатъчно здраво за да не се счупи, да го наклониш на една страна. Първо обаче при възможност отдели тръбата от прахосмукачката. После пробвай последователно и от двата края да я избуташ или да я наклониш за да тръгне да излиза.

# 425
В коя част точно е застанала капачката? Предполагам в маркуча, а не в тръбата? Бих вързала нещо тежко за конец и при опънат маркуч, пускайки тежеста се предполага, че капачката ще се спусне надолу. На принципа на коминочистенето. Simple Smile

# 426
Момичета, питах в друга тема, малко не е въпрос за тази, но, знаете ли дали Джъмбо Русе работи днес и до колко?

# 427
Момичета, питах в друга тема, малко не е въпрос за тази, но, знаете ли дали Джъмбо Русе работи днес и до колко?
А има ли причина да не работи? Според информацията в Гугъл би трябвало да са до 21 часа.

# 428
  • софия
Здравейте,дайте предложение как да извадя метална  капачка от бира,попаднала в тръбата на  прахосмукачката?
тя не се ли разглобява? после може с пръчката на мопа да пробваш, например.

# 429
  • софия
Пробвай с обезмасляваща кърпа, аз с нея чистя кухнята, всичко светва, няма следи.

днес купих такава от лили - благодаря за препоръката. идеално почисти вратите, по които лъскаха пръстчета.ползвах я навлажнена.

# 430
По железариите и строителните магазини се продават щипки за отпушване на канали. В Гугъл така излизат снимки за ориентир. Това е изключително полезна вещ за вадене на предмети от тесни пространства.

# 431
Момичета, царици сте. Оправи се тенджерата с препарат за стомана, блести като слънце. 😁 Не смеех да се надявам, беше много тежко опозорена. Изглежда й се размина "четковия пилинг".

А има ли препарати за обновяване на пластмаса?

# 432
Соул, с кой препарат успя?

# 433
Прегледах си резервите, оказа се, че имам препарат за стомана на W5 (Лидл). Препаратът е от тематична седмица за почистване, не е в постоянния им асортимент.

# 434
  • пловдив
тя не се ли разглобява? после може с пръчката на мопа да пробваш, например.
Благодаря много за всички идеи.
За някой от тях не се бях сетила въобще.
Капачката е в тръбата-вчера я виждах  ,но днес не успях-явно е влязла навътре.
Утре ще опитам с някой от предложенията ви  и ще пиша обратна връзка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт