Хитринки за всякакъв случай - 25

• 44 438
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • На брега на реката
Жоржи, мисля, че не търси такива, а от тези дето се залепват на вратата или на плочките в банята.

Нещо подобно:
https://www.masterhaus.bg/bg/product/188474-zakachalka-za-havlii … -vakuum-zalepvane

В Лидл пускат от време на време и са добри, но пак, като мине време се отлепват.

# 676
Бубoлина благодаря за пояснението, явно толкова си мога Laughing
Ползвам от икеа  https://www.ikea.bg/products/small-storage-organisers/children-h … 3-br-k-t/80347101, не са мръднали вече година, но са залепени на плочки, ако има значение...

# 677
Ето това е закачалката, която споменах по-назад. Но също да се отчита, че е залепена на плочка.
Скрит текст:

# 678
  • София
Ето това е закачалката, която споменах по-назад. Но също да се отчита, че е залепена на плочка.
Скрит текст:
От години използвам такива закачалка. Издържат по над 5-6кг. На такива си закачаме мокри те халати. Всяка издържа по 2 големи мокри халата и не помръдва.

# 679
  • София
Аз пък всичко освен вълна и пуловери суша в сушилня и на нищо му няма нищо Simple Smile.
Много обичам коприна през лятото и си минава през сушилнята, както бельото ми.. което не е памучно.

Единствено мразя белите дрехи да не са Бели и ги пера отделно с белини и избелители разни.
Също разделям много внимателно дрехите и пера с къпрички за събиране на цветове..  всичко на 40 градуса..

На каква температура/обороти душите? Постоянно ми се случва да окъсявам и стеснявам дрехи...
Вълна не съм пробвала (освен чорапи), но суша на 30 градуса и задавам време към час, след което проверявам и ако искам, суша си ги още. Програма за вълна имам, но след като тази за памук ми сви дрехи на ММ, вече не експериментирам. Само чаршафи суша на 60 към момента. Нямам опция да регулирам обороти.

# 680
Скрит текст:
От години използвам такива закачалка. Издържат по над 5-6кг. На такива си закачаме мокри те халати. Всяка издържа по 2 големи мокри халата и не помръдва.
Къде държите мокрите халати, че ползвате такива закачалки?

# 681
  • плевен
Здравейте, момичета!Предложете ми препарат за гланцирани мебели,както и такъв за почистване на керамичен плот!Благодаря предварително!

# 682
Скрит текст:

Скрит текст:

Ей, като почнете с такива въпроси значи... 😁 Къде ги държат според теб?

# 683
Може ли съвет как да изпера шушляково яке с гъши пух, което на места из ръкавици има пролуки от които излиза по някое перце тук-там.
Ако нямаш сушилня, по-добре го занеси на химическо
Имам сушилня, питам за прането, на каква програма и колко градуса?

# 684
Скрит текст:

Скрит текст:

Ами нямам идея, за това питам.

# 685
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

В банята ги държим

# 686
Благодаря, че не се заяде, както Азалия.
Питането ми беше с цел да предложа друг вид закачалки за по- тежки неща (каквито са мокрите халати). Ние сме с такъв тип и пак сме много доволни, защото имаме закачалки без да дупчим или лепим.

# 687
Не съм се заяла аз, ето, че ти пак се заяждаш! Твоето питане прилича на заяждане: къде ги държите тия халати? Ми, къде според теб, попитах? В хладилника сигурно!?
Като Бай Ганьо с крушите: от къде ги взимате тия неща?! Купуваме ги.

# 688
  • София
Аз лично никъде. Отиват за пране. Не ползваме халати де, а кърпи.

# 689
  • Mediterraneo
Ето още нещо, което не си представям- мокър халат в банята. Ама хора различни. След баня халатът заминава директно на терасата, прибира се в банята след изсъхване.

Общи условия

Активация на акаунт