ОСМИ клас 2020/2021 - От чина или от вкъщи - осмокласникът на речника (не) се мръщи

• 26 018
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Вашата е лесна, ами аз да му мисля -  консултациите ученици - родители вече само онлайн. Joy
Скрит текст:
Малкият ученик вече няма да ме допуска да му дудна присъствено.

# 196
  • София
JoyJoyJoy
Кой е успял да сътвори тази гениалност?

# 197
  • софия
Някой, който още не е пил кафе и не се е събудил.

# 198
  • София
Аз също имам поглед върху нещата от "кухнята", така да се каже и знам какво коства на хората, които правят тестовете без почивка от март насам. Затова ми е и криво, когато някой се съмнява и прокарва някакви конспиративни теории. За информацията - българинът се видя, че не знае какво да я прави. То дори и при подадена достатъчно ясно, пак се търси под вола теле. Обидно е за медицинските и немедицинските специалисти, които работят по въпроса за диагностициране и проследяване на ситуацията. Истината е, че и там не стигат кадри, дори не знам как успяват да обработят цялата подадена информация. Частните лаборатории също се отчитат всеки ден към РЗИ за направени тестове.
Българинът? Защото той ги измисля и бълва всичките клипчета в Интернет. Дезинформацията е навсякъде и на мен лично ми омръзна, да ни обвиняват за всичко, особено използвайки определението Ганьо. Българинът според мен доскоро устискваше положението, въпреки неадекватните мерки и здравеопазване, обаче вече не зависи само от него.

# 199
Oбещавам - днес връщам периферията, но кълна се ще сменя паролата на акаунта с игрите, че скоро съвестта му няма да проговори ! 

# 200
  • софия
Моля да върнеш всичко на детето преди 12.11. Белким ги върнат на училище.

# 201
Скаридка, ако не ги върнеш на детето до 12.11, ние ще му купим нови😀

# 202
Абсолютно Joy

# 203
  • у дома...
То не че нещо, ама според астролози към февруари ще има намаляване на темпото на зараза. И после през април пак нагоре. Значи около датата на редовните парламентарни избори всичко ще е ОК. И после за Великден пак ДО.

Та, Скаридке, ти все пак върни само периферията да може да учи детето. Паролите - към края на януари.

# 204
А, Боко понеже не е питал правилните астролози. Колко му е да намери 2-3 правилни?!

# 205
  • София
Говоря за българина, защото от такива съм заобиколена. Тук чета гръмки призиви да не се спазват правила, в България, не в темата имам предвид. Включително и от хора, които се водят лекари. В чужбина не знам как е, явно и има такива течения, но поне социалната политика и здравната система са им по-добре. И въпреки това издишат и там. Ганьо си го има и мен не ме обижда това, защото не се припознавам в него. Както и в "кофти материала", "тулуп" и т.н. Мисля, че е ясно на всички за какъв типаж става дума. Нищо не разбирам от политика, знам само че кризата в здравеопазването ни е от години и разбирам жалките опити да ни опазят.

# 206
  • у дома...
За да е весело, ще започна да колекционирам забавни версии за ковида и ДО-то. И след време ще стоя на люлеещ стол пред камината, загърната с плетен (от някоя колежка тук) шал. Ще си намествам очилата, а внучетата ще стоят седнали на пода до мен. Ще разлиствам тефтера и ще им чета "живата" история. А те ще ми се подиграват Grinning

# 207
По-вероятно да им я стриймваш по чипа Wink

# 208
  • у дома...
Хепи, аз ще съм дърта и задръстена!
Сега във фейса ми се появи някакъв, който се определя за "Зведздата на Надеждата"... Забавно е и по-забавно ще става.

# 209
О, бях забравила за тупупите Simple Smile
И за поздрава "Здравейте, булки! Как сте?"
Аз се прибрах от болницата, няма да се връщам докато не го изпишат. Първо, че той е почти върха ( още един дрен да му махнат и ще е съвсем върховно), второ ме посъветваха да се прибера, защото те без майките си се възстановявали по-бързо, нашето обгрижване им пречи на мотивацията да стават и да се обслужват. И като помислихме с него решихме, след една нощувка заедно, да се прибера. Ще ходя само да нося супа, солети и кисело мляко.

Имам чувството, че съм в някаква паралелна реалност, която обаче не по-добра.
Дори съм забравила имаха ли акаунти в Тиймс в предходното училище, нямаха ли. Само да го изпишат ще говоря с класната му как да го включат в ДО.

Благодаря ви за подкрепата и предложенията за помощ! Heart Дотук успешно се справяме.
Онези дни проклинах съдбата за това, че много рано ми показа какво значи да решиш да работиш и да се преместиш в друг град с децата. Тъкмо се окопитихме и нещата потръгнаха и шамар. Дай Боже това да е най-трудното, с което се сблъскахме, че да не се отчаям и да се приберем пак в Плевен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт