ОСМИ клас 2020/2021 - От чина или от вкъщи - осмокласникът на речника (не) се мръщи

• 25 921
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Ето, започна се с тъпотиите. Как в събота? Ако си бяха присъствено, как щяха да го предадат тогава? Ей такива неща много ме дразнят.
Инъче с ДО ще се справим. Не ми харесва никак, ама...
Днес им казали, че от другата седмица часовете ще са 35 мин. Обяснението, защото някой учители преподавали и на 5-7 клас. Нещо не схващам, какво от това? Нали в този час така или инъче са си с 8 клас, не с 5,6 или 7...

# 541
  • София
Аз персонално не се радвам на ни един затворен бизнес, пък ако ще и чалга клуб да е.

# 542
  • гр.София
Свършиха часовете (само физическото са нямали), мина малко време и ги привика класната на компютрите .Учителката по философия искала да говори с тях, съобщила им ,че е с бронхопневмония, ще си прави ПСРтест, да си четат уроците,ако я няма.
Нещо криво ми стана.
И по-забавното.Правиха при нея контролно вчера,сега се оказа,че им разрешила да си слушат музика докато пишат ( не беше тест,а 3 въпроса за разработване). И вече ги изловила кой е преписал от Уикипедия. 

Да ви кажа,иска ми се да свършват по-рано като са онлайн. Но това си е мое мрънкане.

# 543
Аз персонално не се радвам на ни един затворен бизнес, пък ако ще и чалга клуб да е.

Много ясно - какво да му се радваш, като рефлектира на останалите.
Но трябва нещо да се отчете. И, какво, какво - училищата, че не ги касае много.

# 544
  • sofia
От вторник са с камери, леглата ще се оправят вече. Има и хубави страни.
Ех, при нас ще си е разхвърляно,  намерил е функцията , когато е с камера, да си слага фон отзад, обикновено от плажа😎
  Докато вдене, че може така, криеше с кашон. А бе умни са ни децата😄

# 545
  • софия
Просто_майка, честит повод за празнуване 💍 Още много и все хубави да имате заедно.
Ние официално от другата седмица сме по график хоум офис/на място. Мрън не е очарована и не я разбирам защо. В 3 от дните има часове до 3.30 ч., никой не смее да й влезе в стаята.

Дидиа, и мен от това най-много ме е страх. Стигне ли се до болница, там вероятността да те довършат е по-голяма, отколкото да ти помогнат. Малко Лекари са останали и са изтощени. Месеците, които бяха по-спокойни, никой не направи нищо, н-и-щ-о да подготви системата за по-сериозно положение. Моите впечатления са, че от началото на годината, някъде около началото на първото ИП, всичко е на автопилот. Автопилотът е програмиран от неуки и безотговорни хора.

Изписваме темите по-бързо отколкото пишехме по време на ейчбиоу-то 🙃

# 546
  • гр.София
Уф,че съм! Люба,стискам палци да се стабилизира детето.

# 547
Люба, много неприятно! Дано намериш бързо добър детски невролог! Добрата диагностика и правилната терапия са много важни!
Стискам палци!

# 548
  • sofia

Да ви кажа,иска ми се да свършват по-рано като са онлайн. Но това си е мое мрънкане.
 Blanc, има опция часовете да са по- кратки. Аз ще мога да направя сравнение след това ДО. Пролетта изкарваха плътно от 12 до 19 часа почти всеки ден, ами беше като зомби. При малкото случаи, в които съм седяла в стаята, понеже учеха на блокове от 80 мин., виждах, че след първия астрономически час вече нищо не може да задържи вниманието му, а след третия -  му дотяга седенето на стола. В клас е друго, у дома си сам в стаята с часове, с един екран. Сега блоковете са по- кратки при това ДО. Ще имам база за сравнение.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 22:44 от googlish

# 549
Има полза и от ДО!

Скрит текст:

Подгответе се за уроците по математика! Yum

Скрит текст:

# 550
  • Sofia
Ние официално от другата седмица сме по график хоум офис/на място. Мрън не е очарована и не я разбирам защо. В 3 от дните има часове до 3.30 ч., никой не смее да й влезе в стаята.
Звънче, не е очарована, защото иска да се разполага сама вкъщи цял ден, различно е чувството:stuck_out_tongue_winking_eye: Както казва моята девойка:" Много е странно да сте все вкъщи, свикнала съм да се разполагам сама през деня, отивайте да се разхождате"
Просто майка, бъдете здрави, много обич и разбирателство ви пожелавам още 3 пъти по толкова години:hibiscus:

# 551
  • Между гори и планини
Ние пък ходихме до Търново да купим нов лаптоп. Уф, ръснах една сума. Само, че пубера да не си мисли, че на него ще има игри. Проекти, презентации и свалени уроци и файлове от Тиймс. Миналата година всяка учителка си беше направила файл по предмета с материали там. Мислех, че няма да ги затрият, обаче ги няма. И ме е яд, че не ги свалих - много полезни по химия, Бел, физика... И записи на уроците по математика правеше учителката им.

# 552
Koи са тези .. някой с наблюдения

"Асоциация Родители " и  "Институт за изследвания в образованието"

Приличат ми на МОНски НПО-та, които да ни анкетират колко много искаме ДО .. Пратиха ни тяхна анкета през Школо

# 553
  • София
Пак ли се появиха на хоризонта?
Сгазиха лука напролет, явно пак са в този тренд.

# 554
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!

Нещо интересно по инициатива на частните училища и БАЧУ.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 23:43 от BlueSky7

Общи условия

Активация на акаунт