Азиатска козметика и грим 19

• 43 432
  • 780
  •   1
Отговори
# 90
Заради АМ
Скрит текст:
агенция Митници

# 91
Ами то там се плаща ДДС и такса 15 лв да те представляват. Друго има ли?

# 92
Parusheva, дано вече са се нормализирали нещата със сайта, защото последните дни много се променяха цени, имаше проблеми с приемането на адреса. Провери си цените в количката и при плащането дали са същите, защото на някои продукти изчезваше намалението.
Кода за 15% вчера вечерта все още работеше,ако случайно вече не е активен в момента има такъв за 11%. Като добавиш и реферален код за още 5% за първа поръчка пак не е толкова зле Simple Smile Ако ще поръчваш до БГ задължително си напиши телефонния номер, ако ще поръчваш с превозвач- ID номера

Доколкото знам Jolse нямат безплатна доставка до БГ, само такава за 19долара с ДЧЛ (може да има нещо ново, но последно това бяха опциите)

Yesstyle възстановиха стандартна доставка до БГ съвсем наскоро и до сега май никой не се прежалил да тества, заради главоболията с нашите митници. Иначе, да, над 99долара е безплатна стандартната доставка, предполагам ще се бави колкото и до Англия- около месец. Тук мен лично ме притеснява евентуалното бавене на обработката на документите от нашите митници, което може да е от седмица до няколко месеца. Със сигурност рано или късно ще се наложи да тествам доставката до тук предвид Брекзит, но за момента не виждам смисъл да си оскъпявам продуктите с ДДС и такса представителство. Върху 170долара ще се платят 80лв ДДС и такси, които от сайта ще възстановят като стор кредит, но при следващата поръчка пак ще бъде задържана пратката и пак ще се нацисляват такси, после пак ще се трупа стор кредит за следваща поръчке итака се получава един порочен кръг, н който през цялото време ще имаш едни пари в сайта, вместо в теб. Миналата година вече го играх това и накрая имах 100долара в сторкредит. Добре, че започнах да поръчвам през ЮК и успях да си го използвам  спокойно.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 13:20 от Viola Tarakanova

# 93
А може ли някой да ми разясни как става поръчката с превозвач на лични, че тотално се обърках, за да не спамим темата? Благодаря много за изчерпателния отговор.

# 94
То това си стана неразделна част от корейската козметика и вероятно би било полезно и на друг, който се чуди и колебае.
Първо си избираш превозвач - https://bg-mam.ma/t/1161839
Отиваш на сайта му и се регистрираш, там има обяснено всичко, има и образец как се попълва адреса.
Аз ползвам GGBG.
Общо взето, на сайта от който ще пазаруваш, вместо твоя адрес, копираш адреса, който превозвача ти е предоставил за склада им (примерно в Англия). Важно е да не забравиш да напишеш личния си номер, който получаваш при регистрацията. Това е при ггбг, не знам как е при другите. Сменила съм си адреса и в сайта на PayPal, с този на ггбг.
Ако има нещо неясно - питай.

# 95
http://jolse.com/product/time-deal-missha-all-around-safe-block- … /34656/?cate_no=1
http://jolse.com/product/clearance-inbello-hibiscus-hidratante-c … 852/?cate_no=1893
Стават ли за мазна кожа, момичета?
Абе що ми се виждат скъпи пачовете в Jolse напоследък? Не виждам много да правят нещо кой знае какво, ама ми е приятно като си слагам.

А тази марка не съм я чувала има ли някой отзиви за нея?
http://jolse.com/product/clearance-shionle-wearable-mild-sun-cre … 725/?cate_no=1893

# 96
Това известие дали значи, че пратката е излетяла или все още се чака полет?
Цитат
SEOUL INTERNATIONAL POST OFFICE, Item Leaving overseas

# 97
Измивната пяна на inbello е много хубава, добре измива, с високо ph е, но учудващо не изсушава.  Въобще цялата марка е много добра, но за съжаление или я спират, или ще и променят опаковките и няма наличности никъде.

Via Dia, мисля че още чака полет

# 98
Скрит текст:
Най-сетне си получих пратките изпратени с FeDex.
reduire Refreshing Time Cleansing Oil- страхотно нежно олио ,премахва перфектно грима /бб крем и спирала / и се измива без да оставя мазни следи .Мисля ,че имаше комнтари ,че и състава му е добър .Ще се повтори
moonshot Micro setting fit Cushion EX -цвят 301 поръчах,средно, матово покритие слива се с кожата .Почвам да търся къде има изгодни рефили да се запася поне с два
Dr.Jart+ Premium Beauty Balm- тъмничък е да го имат предвид по -светлите мацки.За дните в които искаме глоу ефект.Прави лицето сочно , средна покривност.Ако го набарам пак намален и от него ще си взема
MISSHA 4D Mascara-за втори път я поръчвам ,пробвах и от по -скъпите ,но тази си ми харесва .

За Lador  съм писала ,че много си ги харесвам и поддържам постоянна наличност .

Скрит текст:
Това беше подарък на Cosrx е и на майтап викам да го пробвам, ама то бая гадарийки махна.Не го намирам обаче да си взема .
На Logically полза ли някой нещата , с какво ги съчетавате ?Чудя се да ги отварям ли или да доизползвам отворените неща.
От LANEIGE Eye Sleeping Mask EX нито хидратация  видях нито нищо  , а гласувах и  дълго време доверие .

# 99
Доколкото знам Jolse нямат безплатна доставка до БГ, само такава за 19долара с ДЧЛ (може да има нещо ново, но последно това бяха опциите)
За жалост няма други в J към България. Едно време DHL-а беше безплатен над определена сума, и пристигаше при мен за 3-4 дни след като вземат поръчката. И тогава ДДС-то не ми се виждаше толкова скъпо, защото продуктите пак излизат евтино взети на правилната разпродажба. Аз заради една такава поръчка трябваше да си изкарам електронен подпис за ЕОРИ номер, но понеже така и така го имам вече, исках да го използвам за още покупки с DHL.

Не знам и аз, единствената ми идея е ако почна да се комбинирам с разни приятелки, поне тези $19 да са наполовина, но никой не е толкова запален като мен Sad

Пуснах една поръчка към Англия с GGBG онзи ден и ще видим. Само ме съмнява, че нещо оплесках, защото не вписах клиентският си номер накрая на address 2 field-а. Но поне го има при името, дано не стане проблем.

# 100
  • Русе
Влизам с отзиви за няколко измиващи продукта!Някои приключих,други започвам.
Ще се опитам да ги подредя в реда от най-добър към най-несполучлив за по-добра ориентация.

Heimish ph 5.5 All Clean Green foam  .Прекрасен продукт,лек свеж аромат,прави хубава пяна,почиства остатъци от грим и оставя кожата хидратирана без неприятен финиш!Категорично ще повторя,защото освен най-добра от всичко до сега ,е и много бюджетна и икономична!

Tiam Snail & Azulene low ph cleanser . Има по-течна гел консистенция от първия и средно силен аромат (без да е парфюмен или неприятен).Пени се по-слабо,но почиства по-добре от Heimish.Елиминира околоочен грим без да дразни и люти.Кожата е свежа и успокоена.

Rovectin Skin Essentials Conditioning cleanser . Това е може би най-слабо ароматизираната пяна.По-гъста от Tiam,но почиства прекрасно като нея.Никак не е икономична обаче и ще замине бързо!Оставя кожата ми леко премита и дехидратирана , но се понася.Не съм възхитена,очаквах повече след всички хвалби!

И голямото ми разочарование е Real Barrier Cream cleansing foam .Не почиства добре остатъци от грим и много изсушава!
Ужас!

Започнах Purito From Green cleansing oil , след като привърших олиото на Aromatica.Избрах го заради богатата бленда от масла,липсата на етерични масла и аромат.Измива прекрасно,кожата е успокоена и мека,но много трудно се размазва и ми разваля цялото удоволствие!Ще си го използвам,защото ми харесва крайния резултат,но няма да го повторя!Това е най-гъстото и богато олио,на което съм попадала!

Дами,дайте идеи за някакви интересни ,нови нощни маски!

# 101
За пореден път се убеждавам колко сме различини във възприятията за продуктите Simple Smile На мен и Rovectin, и Real barrier в никакъв случай не ми пресушават и ги поръчвам вече за пореден път. В интерес на истината трудно мога да усетя нещо дали ми суши, защото нанасям още на влажна кожа тоник, но когато съм ползвала преди киселини пак няма дискомфорт.
В момента ползвам нощната маска на BRTC и е много прияна.

# 102
  • София
Момичета, къде виждате кодовете за 15% отстъпка в yesstyle? Снощи важеше още, но реших да разгледам и днес нещичко и да добавя и гледам - вече изтекъл! Weary Няма ли някой нов за 15% ? Pensive

# 103
Няма друг в момента, само такъв за 11%. С кодовете за 15-20% трябва да се действа много бързо, защото повечето са за 1-2 дни само.
Другата седмица може да се появят някакви добри оферти за 11.11, singles day

Нов Hada Labo или само са му сменили опаковката?
https://www.yesstyle.com/en/rohto-mentholatum-hada-labo-gokujyun … ml/pid.1095000352

# 104
  • София
Във връзка със слагането на адреса на ггбг в PayPal - това ли е по-добрия вариант от личния адрес? Замислих се, понеже тези от PayPal през месец-два ми съспендват акаунта и ми искат да снимам разни документи доказващи идентичност, включително адреса. Аз съм дала личния си адрес, но ако бях вписала на ггбг - иди се разправяй. От друга страна дали точно поради това несъответствие между адреса в пейпал и адреса за доставка в поръчките ми (т.е. на ггбг), не го отчита като някаква заплаха и ми иска тези доказателства? Има ли някой друг с подобен опит?

То това си стана неразделна част от корейската козметика и вероятно би било полезно и на друг, който се чуди и колебае.
Първо си избираш превозвач - https://bg-mam.ma/t/1161839
Отиваш на сайта му и се регистрираш, там има обяснено всичко, има и образец как се попълва адреса.
Аз ползвам GGBG.
Общо взето, на сайта от който ще пазаруваш, вместо твоя адрес, копираш адреса, който превозвача ти е предоставил за склада им (примерно в Англия). Важно е да не забравиш да напишеш личния си номер, който получаваш при регистрацията. Това е при ггбг, не знам как е при другите. Сменила съм си адреса и в сайта на PayPal, с този на ггбг.
Ако има нещо неясно - питай.

Общи условия

Активация на акаунт