Азиатска козметика и грим 19

• 44 245
  • 780
  •   1
Отговори
# 420
  • софия
Гласувам за прополисовата а мпула на CNP. Отначало не я харесах, защото лепне доста, но като попие е чудесна кожата, кадифена просто. Аз я слагам след ретинол, изчаквам си порядъчно. Бих я взела отново. Или да опитам тази, която Reddish препоръчва.

# 421
здравейте, търся мнение за: Хидратиращ тонер за лице, без алкохол-
Heimish Refresh Water Clean Up Peeling Water

# 422
Минавам да споделя това видео на Лия Ю, струва ми се много полезно това напомняне, че всъщност далеч не знаем толкова, колкото си мислим. С моите постоянни изприщвания, напоследък все търся коя съставка да изгоря на клада и имах нужда от това напомняне, че не става само с теория Wink
Вярвам, че на всички ни може да е полезно - https://youtu.be/JzOUsZ8IbhU

И ето нещо интересно, на което се натъкнах в йесстайл - https://ys.style/k5xFOgN4Ubb
Не знам дали има подобен продукт на нашия пазар, но дори и да има - на япончетата вярвам повече.
Обещават до месец защита от вируси след напръскване.

Да, при мен също проследяващите номера не изглежда да са вкарани в системата, но нещата си пристигат, няма повод за тревога.

# 423
Момичета имам въпрос, че за първи път ще се занимавам с допълнителен куриер. Пратката ми към GGBG е пристигнала вчера, сега трябва да изчакам 3-4 дни докато тя се появи в профила ми в GGBG, нали? Няма смисъл да ги бомбардирам от сега с въпроси какво е станало? Помня, че бях чела нещо подобно преди да се регистрирам, но сега не мога да намеря информацията и се чудя дали не съм си внушила.

# 424
Момичета имам въпрос, че за първи път ще се занимавам с допълнителен куриер. Пратката ми към GGBG е пристигнала вчера, сега трябва да изчакам 3-4 дни докато тя се появи в профила ми в GGBG, нали? Няма смисъл да ги бомбардирам от сега с въпроси какво е станало? Помня, че бях чела нещо подобно преди да се регистрирам, но сега не мога да намеря информацията и се чудя дали не съм си внушила.

Най-вироятно днес ще ти пуснат имейл. Да, преди да са ти писали няма смисъл да ходиш, не търсят пратки, ако не са се свързали с теб.

# 425
На място от тях не съм взимала пратка, поръчвам да ми ги носят и до 2-3 дена след пристигането тук в офиса ги носят.

# 426
Сутринта видях в групата на mixed makup пост за слънцезащитният на purito (белият), сигурно и вие сте видели, защото сл това попаднах на още десетки постове от други мрежи, (ако не сте видели общо взето са го изследвали в две независими лаборатории и се оказва, че има фактор 18 или 19, а не 50), аз имам зеленият, но подозирам, че ще е същото положението при него и май ще го изразходя зимата и няма да го повторя.

# 427
Здравейте, момичета. Моля за помощ. Имам пратка от jolse изпратена към Габко Англия на 03.11 по DHL. Според тракинга е пристигнала в офиса на Габко в Англия, но те ми искат документ за платени импортни такси. Аз не съм получавал колко, къде икак да ги платя. Габко казаха свържете се с jolse  да ви съдействат. Jolse казват пишете на DHL. Някой имал ли е такъв проблем? Може и на лични.

# 428
  • софия
Ееее, че са гадове Габко!:confounded:!!
Съжалявам, Parisheva, GGBG ги платиха вместо мен и им възстанових левове.

# 429
Днес очаквах последната за годината пратка с азиатска козметика и от Габко са ми изпратили пратката на друг.
Уж ще оправят нещата, но ако пратката ми е била отваряна много ще се ядосам. Чакам слънцезащита, серуми и любимата ми The saem gem miracle 02 bubble mask.

# 430
  • Варна
Сходен проблем имам и аз с Габко и незнам как да го оправя. Никакво съдействие. Звънях по телефона, а представител на Габко ми се накара, защо Jolse  са ми изпратили с DHL. Въпреки че имах потвърждение от Jolse,
че щя я пусна с корейски пощи са я пуснали с DHL. И аз ще следя ако някое от момичетата може да даде съвет как да се справим с Габко и да си получим пратките Sad

Здравейте, момичета. Моля за помощ. Имам пратка от jolse изпратена към Габко Англия на 03.11 по DHL. Според тракинга е пристигнала в офиса на Габко в Англия, но те ми искат документ за платени импортни такси. Аз не съм получавал колко, къде икак да ги платя. Габко казаха свържете се с jolse  да ви съдействат. Jolse казват пишете на DHL. Някой имал ли е такъв проблем? Може и на лични.

# 431
Gabco наистина са доста неприятни, аз съм екстремно мила по телефона и задавам умни въпроси, смея да твърдя, отсреща едно неизслушване, сопкане... ще ги сменям с ggbg май.

# 432
В такъв случай ще ви държа в течение за моя случай. Звънях на DHL в БГ, казаха, да търся DHL Великобритания. Писах им на някакъв мейл и чакам отговор. Звънях на някакъв номер, дадоха ми друг и там чарджат яко и за това им затворих и реших да чакам отговор на мейла. Така, че ако някой от вас реши да се разправя- да пропусне моите стъпки и да търси други варианти. Аз за сега не съм намерила разрешение на въпроса. Успех

# 433
Иска ми се някак да ви помогна момичета, но нямам опит с друга фирма освен ггбг. И въпреки, че им имам зъб заради немската епопея, с  английските доставки не създават такива проблеми, каквито чета за конкуренцията им...
Мда, да се намери връзка със съпорта на dhl ще е най-добре, все трябва да има начин. Пък и Габко щом са получили пакета, значи са платили таксите (предполагам). Най-малкото, на самия пакет трябва да има лепнат етикет с митническите сборове, няма как да не знаят колко и къде трябва да се плати.
В моя случай, когато куриер беше Parcelforce, директно с тях се разправях и ги гонех за прословутия им 17цифрен код, който трябваше те да ми пратят, а аз да го вкарам в системата им, за да им възстановя сумата платена от тях на митница, за освобождаването на пратката ми. И понеже те все не сколасваха да го пратят, аз през съпорта си го поисках. Та на сайта на дчл все трябва да има инфо за връзка, указания как да си плати човек ддс-то и прочие.

Сега чакам една пратка от Wishtrend с dhl и ще видим какво ще стане, защото продавача заяви, че ще декларира пълната сума...
(Редактирам се - пратката пристигна при ггбг и е качена в профила ми, няма допълнителни такси! Heart Eyes)

От Джолсе една пратка ме дразни, поръчката е от 1ви ноември, виси на летището от 25ти, а друга поръчка от същия ден вече е при превозвача Triumph

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 18:54 от blixa

# 434
Здравейте,
вижте на какво попаднах-
https://www.instagram.com/p/CIWGVfdH3xf/
един от любимите продукти на мен май и да други дами  от форума,
Purito Centella Green Level Unscented Sun SPF 50+  се оказва след тест, че отговаря на SPF 19 приблизително,
направо съм меко казано в шок, ако това наистина е достоверен тест.
И сега остава въпроса на кой бранд и продукт можем да се доверим в такъв случай.

Общи условия

Активация на акаунт