Азиатска козметика и грим 19

• 43 437
  • 780
  •   1
Отговори
# 570
Сега си погледнах и аз пратките от джолсе. Една от 27.11 на 04.12 е отишла на летището и там е заседнала.
Другата от 30.11 вече е на път към доставчика и скоро трябва да ми се появи там.

# 571
Виола, погледни отново пратките. Имам нещо, което е излетяло днес от Инчон с Полските авиолинии. Може и твоята да е на същия полет.

И последните неща до английски адрес са напът към България. За немците - още нищо не мога да кажа...

# 572
Този полет LO098 е през Полша и е много тегав, имах и аз няколко пратки през октомври и ноември със същия, забавиха се доста повече от другите. Но, в рамките на 1 ден се появяваха в Англия направо при превозвача. Стискаме палци да пристигнат скоро. 🤞

# 573
Момичета, ggbg нямаше ли да им е на 29-ти последния курс за БГ? Сега видях в сайта им, че пише 18-ти...

# 574
Purito snail bb cream се спира от производство. Марката ще става изцяло веган и няма да предлага повече продукти с охлювен муцин

tiriti, в темата за превозвачите са споделили, че последния курс ще е на 18ти.

# 575
Да, изчезна от повечето сайтове, а много го харесвам. Пуснали са нов вариант, дано и той е добър.
  https://www.yesstyle.com/en/purito-cica-clearing-bb-cream … ml/pid.1095589888

# 576
  • софия
Така, да докладвам и аз. Последните поръчки от ebay със срок на доставка до 06.01.са доставени, според royal mail. Сега всичко се е натрупало при GGBG, но те явно не смогват да обработят. Последно известие от тях е от 1.12,като тази пратка все още е със статус "на път". А оттогава трябва да има поне още 4,които по тракинг са доставени. Така, че.. Да се въоръжим с търпение

# 577
Аз ползвам новия вариант на ББ крема на PURITO - Cica Clearing BB Cream. И стария ми харесваше, и новия. Не се набива във фините линии, не се свлича. Матира, но не изсушава, това е най-добрия ББ крем за мен. Blush
Кожата ми е суха и чувствителна. Номер 23 е перфектен за мен.

# 578
Момичета, благодаря много за съветите и най- вече на тази от Вас която беше писала за декларацията за импортните такси. Получих си пратката АЛИЛУЯ. цял месец се бия с тях и за няколко дни си я получих. Повече никога Габко.
Много съм щастлива.
Как плащате и колко долу- горе за тези такси. Получих си пратката и платих 17 лв куриерска услуга ( 3 кг до адрес). Не вярвам да са я вкл. Може би вкл. от Англия- София- Стара Загора??? Може и на лични, за да не разводнявам темата.

# 579
Някои ползвал ли е Daiso?Чудя се дали да пробвам тяхната серия за избелване с плацента и техните серуми. Ако  някои е ползвал нещо на марката моля да сподели.

# 580
Зари, стискам палци да пристигне бързо при превозвача!
От моите пратки всичко пътува към мен, само една продължава да е на летището и честно казано вече не мисля, че ще я получа навреме.
От Jolse е, поръчана на 1.11, шипната на 13.11 и от 25.11 е без движение със  статус INCHEON, Flight number : LO098
При Габко доставиха вече няколко пакета поръчани и шипнати след нея.

Уоу, явно с превозвач се бавят доооста повече отколкото директно. Поръчах на 13-ти ноември, директно до БГ, забавиха се с шипването малко над 2 седмици, но дойде на 3-ти декември с DHL (без митница и мина през Франкфурт и Лайпциг, ако има значение).

# 581
DHL тези месеци не ги лови лошото място явно, защото и аз днес си получих втората пратка от тях без проблем. Ще видя догодина как ще е положението, засега съм заредена да изкарам идните месеци Grinning

# 582
Информация от Габко... Честито на печелившите, моята недоставена пратка от Jolse явна ще пътува обратно Rage

- Последният курс от Великобритания към България за 2020, ще тръгне на 19.12.2020.
- До изясняване на ситуацията с търговските преговори за отношенията м/у Великобритания и EU, след 19.12.2020 склад UK няма да приема пратки. Пратките ще бъдат отказвани за приемане и връщани към изпращача. Препоръчваме Ви да поръчвате от магазини и сайтове в Германия.

parusheva, това, което си платила е таксата на превозвача за 3кг плюс таксата на куриера. Ако има някакви задължения към английска митнца тепърва ще идва известие и ще трябва да се плаща онлайн.

Chris, някои ги лови, други не, но определено доста по широка е цедката Simple Smile

# 583
Това е много некоректно с такова кратко предупреждение.

# 584
  • Варна
Виола и аз чакам със същият самолет пратка от Jolse. Габко за пореден път са неадекватни. Не може на 16.12.2020 да обявяваш, че ще връщаш всички пратки, пристигнали след 19.12.2020. Да бяха го обявили Ноември това условие. Ужасни са. Думи нямам!!!
Информация от Габко... Честито на печелившите, моята недоставена пратка от Jolse явна ще пътува обратно Rage

- Последният курс от Великобритания към България за 2020, ще тръгне на 19.12.2020.
- До изясняване на ситуацията с търговските преговори за отношенията м/у Великобритания и EU, след 19.12.2020 склад UK няма да приема пратки. Пратките ще бъдат отказвани за приемане и връщани към изпращача. Препоръчваме Ви да поръчвате от магазини и сайтове в Германия.

parusheva, това, което си платила е таксата на превозвача за 3кг плюс таксата на куриера. Ако има някакви задължения към английска митнца тепърва ще идва известие и ще трябва да се плаща онлайн.

Chris, някои ги лови, други не, но определено доста по широка е цедката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт