Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 25 617
  • 765
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, може ли да ми препоръчате фирма, която предлага базов компект за гел лак, имам предвид - лампа, пили, бази и т.н.
Трябват ми за домашна употреба.
Благодаря предварително.

# 151
  • там, където ми харесва
Купувате ли от Амазон?
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51XeUcYokUL._SL1000_.jpg

Какво ще кажете за тези? Начинаеща съм или поне мисля да започна да си правя гел лак сам.

# 152
  • София
В тази тема, отговора който ще получите е, че комплектите не стават!
Вижте първа страница има всичко необходимо.

# 153
А какъв е смисълът от кавър база, ако върху нея слагаш цвят?
Последния ми маникюр беше слой каучукова база на Коди, слой ковър база на Коди, два пъти цвят и топ каучук на Коди.

Бях с много светъл бяло-розов лекo брокатен лак и реших, че върху ковър базата ще седи по добре. А ми беше чисто нова и имах мерак да я изпробвам веднага. Rolling Eyes Bowtie
А иначе ноктите ми е на мен са зле заради ел. пила особено на дясната ръка. Прочетох на Невена съветите. Innocent Hands Clap

# 154
Върху кавър база цветът стои по-плътен. Аз много се разглезих с тази кавър база. По-удобно ми е да работя с нея, защото е "по-видима" и виждам къде има база.

Сега си търся нова. Бях се спряла на Коди, но това, че се сваля трудно, ме отказа. В момента се чудя между протеиновата на NeoNail и минералната на Indigo. Някой ако ги е тествал да сподели. А може и някаква друга.
Държа да е гъстичка (да става за укрепване и изравняване), еластична и да се сваля лесно.

# 155
  • Бургас
Здравейте и от мен. Отдавна не съм рисала, пък и чела в темата,понеже нищо ново не съм измислила или купила. Въртя си старите цветове и комбинации Simple Smile)) . В момента отсъствам от всъщи за доста време,но съм си взела лампата и 4 лака, поне малко да се чувствам жена Simple Smile
Гледам и аз напоследък разни цветове в Али, но се чудя дали ми трябват или просто за разнообразие да пусна 2-3.
Ел. пилата ми се скапа преди месец. Не че беше хубава, тип писалка от Али, ноаз я ползвам само за надиране на топа преди сваляне, понякога и част от лака махам, нопри всички случаи накисвам с течност накрая. Та се чудя сега да търся ли по-хубава или пак такава и после в коша.
От всички въпроси за хубаво и покривно черно и бяло,май не открих еднозначен отговор Sad Освен да пробвам Азура на Мелина.
Моите са на Веналиса но не ги харесвам и не ги препоръчвам.
А камуфлажна база? Beautilux?

# 156
Здравейте дами 🤗
Решила съм сама да си правя маникюр, понеже съм в Англия и затвориха всичко за месец. Харесала съм си този комплект и пила като за начало.Ще се радвам за отзиви 😊

# 157
  • там, където ми харесва

A тези на Елит99 добри ли са?Някои да ги е изпробвал?

# 158
  • Paris, France
sunny-n, за едно запилване на топ не виждам смисъл от електрическа пила, честно казано. Имам електрическа пила и бих ти я донесла, поне да я видиш и тестваш, но не зная как да стане логистиката предвид ИП заради Ковида. Живея до Дефанс.

А какво не ти хареса при лаковете на Venalisa?

Azure gel polish вече ги няма в али и амазон. Доста хора ги търсят. Ако някой види базата им нека да свирка, че 100 мацки я реват и търсят същата безуспешно.

Hrissi, пилата не е хубава. Борчетата не се захващат, а само се пъхат и вадят и след време почват да излизат сами. Лампата в комплекта е крайно недостатъчна за качествено изпичане. Вземи мощна от али, а си купи комплект без лампа, ако искаш, но аз на читав не съм попаднала.

За всички начинаещи - изчетете първия пост няколко пъти за да не се разочаровате. Грабнете една Sunone ако искате евтини, но качествено, Sun 5X max ако искате екран и супер мощна, в али има и с доставка от Европа.

За продуктите при всяко лакиране вземете всичко от сайта на Коди, като фрешър, праймер, ултрабонд да са Коди, а бази и топове там има всякакви. Ако искате белеща се база има в Амазон и алиекспресс прилични. 2-3 лака,комплект четки от али, блокчета с 4 страни за поливане и това е всичко,което ви трябва за начало.

Не съм попаднала на добър готов комплект и лампите са крайно слаби и неудобни. От готовите комплекти признавам само Gelish, Sensationeail и Стриплак, но само за пътуване и са далече от идеални и трябва да се изкупува доста неща. Спестете си нерви и прегледайте списъка с всичко необходимо в първия пост. Там има и линкове към сайтове.

# 159
Здравейте,момичета! Надявам се да приемате нови попълнения.😊 Въпреки,че от два месеца ви чета,все още не съм се обурудвала с нищо. Имам много въпроси в главата,но още не съм ги синтезирала. Ще започна с лампата (изчетох първи пост даже няколко пъти). Проблемът ми е,че не мога да поръчвам от Али или Амазон,по скоро нямам време да разуча. Не съм го правила никога. Оглеждам тукашни сайтове. В emag има някакви намаления,но малко ме объркват. Уж предлагат някой модел,като отворя офертата на снимките май е друг(възможно ли е?) . И още един въпрос за лампи Star. В сайта saloncare.eu има намаление до 60%,но нито знам тези лампи качествени ли са,нито сайта коректен ли е. Благодаря🙂

# 160
  • Варна
Alienora тук хич не сме компетентни с лампите в БГ Grinning. В общи линии малко са склонните да дадат 100лв. за нещо струващо 15$. Дай линкове да видим на какво си се спряла. На предната страница коментирах три добри лампи от Емаг/само цените им не са добри Grinning/.

# 161
# 162
Здравейте,момичета! Надявам се да приемате нови попълнения.😊 Въпреки,че от два месеца ви чета,все още не съм се обурудвала с нищо. Имам много въпроси в главата,но още не съм ги синтезирала. Ще започна с лампата (изчетох първи пост даже няколко пъти). Проблемът ми е,че не мога да поръчвам от Али или Амазон,по скоро нямам време да разуча. Не съм го правила никога. Оглеждам тукашни сайтове. В emag има някакви намаления,но малко ме объркват. Уж предлагат някой модел,като отворя офертата на снимките май е друг(възможно ли е?) . И още един въпрос за лампи Star. В сайта saloncare.eu има намаление до 60%,но нито знам тези лампи качествени ли са,нито сайта коректен ли е. Благодаря🙂
Лампите в емаг и в този сайт са все китайски- някои брандирани, други - не, на сериозно завишени цени.

Ето тази е харесвана в темата https://www.emag.bg/lampa-za-manikjur-uv-led-54w-sunx5-sunx5/pd/ … mp;scenario_ID=52

# 163
  • Стара Загора
Има ли пила (електрическа или на батерии) за почистване на кожички, но в мини вариант, тъй като нямам място за стандартната машинка. Не  мога да си махам добре кожичките с избутвач и клещи и мисля, че с ел. пила ще бъде по-хубаво. Ако може да препоръчате от АлиЕкспрес ще ви бъда благодарна.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт