Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 25 613
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
Избора на детето Grinning

# 136
  • София
Не зная, Над. Hug Може този път да е станало по- дебело, не бърсах особено четката на 2- ри слой. Не мога да преценя. Иначе не ми пада бързо лакът. Нося го по принцип 2 седмици и си стои, а последния път- го носих 3 и пак беше ок, чак на 22 ден го зачеснах лака по ръба на палеца като отварях една пластмасова кутия. Виж на тази снимка- дебело ли ти изглежда пак? Чудех се под какъв ъгъл да снимам, че да се вижда по- добре свободният край. Ще пиша колко време се е държал и този път.Hug

Екстра, е! От снимката е било, тук са перфектни.

Мелина, не лакираш ли много дебело или така изглежда на снимката? Не ти ли пада бързо гела така?

А ти как лакираш тънко с тези Неесс, като с тяхната консистенция и четки е невъзможно. Доста дебело се получава при мен .

Без проблем, отцеждам добре четката. Разбиваш ли го добре преди лакиране?
Намерих една стара снимка на Нес 7425 на 3 седмици, счупен нокът, но гела не мърда Simple Smile Май се вижда колко е дебело.

# 137
Аз ще си дам ден два почивка и мазане. Последния ми маникюр беше слой каучукова база на Коди, слой ковър база на Коди, два пъти цвят и топ каучук на Коди. На 7 седмия ден почна да ми омръзва и четейки ви тук реших да метна един слой матов топ да го освежа. Вчера на 10 ден реших да свалям, голяма мъка, много трудно го свалих (с киснене). Ноктите ми са много меки, малко са пораснали, но ги поизпилих и изострих, защото иначе днес всички щяха да са се изпочупили вече.

# 138
  • Варна
Ковъра и Линт базата на Коди искат пилене. Причинявам си ги само върху белеща база. Пиля почти до нея и после отлепям.

# 139
Nevena, благодаря за информацията. Hug

# 140
А какъв е смисълът от кавър база, ако върху нея слагаш цвят?
Последния ми маникюр беше слой каучукова база на Коди, слой ковър база на Коди, два пъти цвят и топ каучук на Коди.

Принцесо, коя белеща база ползваш?

# 141
  • Варна
Алесандро ама я спряха и каквото и да съм пробвала друго не е Алесандро Confused. Затова изпонакупих сумати хард бази и се научих да свалям с пилата. Веднъж на 3-4 лакирания след пиленето свалям с накисване до край.
 Протеиновата база на Индиго се държи не по-зле от линт на Коди,а се разтваря за 5-10мин. с течността на Коди.

# 142
О, не, аз с ел пила повече няма да свалям гел лак, защото яко си изтъних ноктите и сега трябва да чакам месеци, за да ми израстат. Пилата ще е само за кутикули и махане на гел/полигел и то не до края.

# 143
Може би ще е полезно за начинаещите
https://youtu.be/YvoLGGvvubo

# 144
  • Paris, France
О, не, аз с ел пила повече няма да свалям гел лак, защото яко си изтъних ноктите и сега трябва да чакам месеци, за да ми израстат. Пилата ще е само за кутикули и махане на гел/полигел и то не до края.

Аз сваляй с пила, но само до база и после разтварях остатъка. Нямах поражения. Цаката е към базата да се сложи фина, тънка приставка, червено-жълт чадър, примерно и да се пили внимателно. Базата не се пипа с пилата.

принцеске, а пробва ли немската белеща се  база, която някой тук похвали? Жолифин или подобно се казваше? Сигурна съм, че базата на Стриплак е преопакована и продавана под друго име някъде, ама като не знаем къде!!!!!

# 145
Nevena, да, знам, че се сваля до база, но с лявата ръка е трудно, за част от секундата става отплесването и с цвета е заминала и базата, и част от нокътя.

# 146
  • Paris, France
За пилене със слаба ръка върху силна трикът е  ръкохватката да се държи здраво на едно място, като слабата ръка, която я държи е с опрян на маса лакът, така че да е стабилна. Мърда се пръста на силната ръка около седящата на едно място пила.

# 147
Момичета искам да Ви покажа благодарение на вашата помощ относно печката и цялата дискусия моят първи маникюр. Благодаря и продължавайте да сте така добри и помагащи на нас, които сега се учим. Също искам да попитам намалението, което ще има на 11.11 в алиекспрес дали си заслужава, тъй като няколко пъти ми се е случвало, когато сайта е натоварен (като пример понякога в неделя вечер) да не може да се влезе в него изобщо, та дали на този ден няма да се получи същото? Искам да Ви чуя мнението и дали наистина отстъпките си заслужават чакането изобщо. Хубава вечер!

# 148
Отстъпките, които виждам на набелязани от мен продукти, са в рамките на стотинки. Да не говорим, че познат трик на китайците е да вдигат цените, за да могат после да ги свалят на намалението Grinning

Ако не купуваш нещо голямо и за доста пари, а разни дребни джаджи за маникюр, според мен няма да спестиш много от чакането на 11.11.

# 149
  • Paris, France
Deni, честит първи маникюр 💐. Пожелавам ти все по-интересни и сложни творения.

Дали 11.11 има смисъл? Има, но трябва да се внимава, защото няколко пъти слагам предварително най-евтиния даден продукт, а на 11.11 цената е евтината, която са обещали, обаче са сложили платена доставка и на практика излиза същото, че и по-скъпо. Тогава тръгвам да търся същия продукт на евтина цена и го слагам него в кошницата и махам скъпия, но пък не събирам достатъчно джунджурии за да ползувам даден купон и цял ден трябва да си играя да пресмятам. Някои много намалени продукти са лимитирана бройка и когато ги поръчат даден брой хора офертата изчезва 

За големи покупки си струва, но трябва да се действа бързо и да ги поръчаш и платиш още в 2 сутринта, а тогава има таръпана.

На 11.11 се зареждам с бази и топове, защото големите разфасовки, без четка, от по 30мл са намалени с около 1 евро.

Имам в кошницата разни продукти от миналата година и цените са различни. На някои неща са се удвоили, а на други са паднали.

1. Бази и топове - цената се е качила. Гледах Michey, Monasi, Born pretty и първите две ще са на разпродажбата с цени, които са със 60-70% по-високи от тези, за които ги продаваха преди 2-3 години. Под 2 евра бяха тогава, над 3.50 са сега.

2. Лампи 😎🥳 - цените са подобни на миналогодишните, но леко по-ниски. Цените на CCFL LED са скочили двойно, а такива лампи са динозавър в днешно време. На Сън1 леко са паднали. Намаление, ако има е с 2 до 5 лева 

3. Електрически пили - цените са паднали и това дори извън разпродажби. Дали качеството е на същата висота не мога да кажа.

Аз ще купувам един ултразвуков уред за чистене на зъбен камък и петна от зъби. Беше 26€ септември, около 30 евра е сега и ще струва 26€ на разпродажбата.

Цветните влакчета на GDcoco и Venalisa са с леко намаление, особено ако купиш повече, но не знаем дали няма да сложат доставка.

Трик за големи покупки е да пишете на продавача още като обявят цените и да обясните, пе заминавате някъде след 1 декември и да попитате дали няма да се съгласи да ви прати стоката предварително с цена от 11.11. В поне 90% от случаите пращат. Така правя за лампи, пили. Получавам си я бързо докато няма навалица. Пробвала съм за поръчки под 10€, там е фифти фифти. Понякога склонява, понякога ми казват да чакам датата. Това за спорта, де.

Тази година ще си купя белещи се бази и нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт