Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 25 683
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
  • на брега на морето
На мен ми дойде почти празно бяло на ГД Коко, с разпърпана четка, от алиекспрес, малките опаковки. В началото на лятото беше. Е, може би късмет. Иначе съм доволна от другите им цветове, които имам- корал, 1 синьо, зелено и жълто. Зеленото им, което имам, ми е от любимите цветове. Жълтото им е непокривно, но повечето жълти цветове са капризни по принцип. За черно съм доволна от това на азур. В ибей имаше азур последно като гледах( скоро не съм), щото се споменаха наскоро. Но Неви Hug, мисля, че не можеше да си поръчваш от ибей.

# 196
  • София
За тези които не са го пробвали  GDCoco 803, това ми е най-любимото червено, октомври изкарах цял месец с него, нямам друг гел, който да се похваля със същото.

Нев, най-покривното черно което имам от Али е старата формула на БП, не го намирам в сайта, а най-доброто от наличните  е Lechat Black Velvet.
Най-покривното ми бяло е Коди 33, но и това на Morcat ми харесва, лошото е, че с китайците и партидите им, никога не можем да сме сигурни, какво ще пристигне.
https://www.aliexpress.com/item/32955068545.html?spm=a2g0o.produ … ,searchweb201603_

От всички цветове на ГД Коко, които съм пробвала (поне 10-15) съм доволна единствено от 823а и 837а. Всички други или не покриват добре и от 3 слоя, или стоят на черти.

Възможно ли е цветовете с а накрая да са проблем? При мен почти всички покриват перфектно от 2 тънки слоя, по спомен само жълтото и едно тъмно синьо бяха не особено покривни.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 12:51 от nad_tab

# 197
  • София
Аз дълго търсих идеалното супер черно и идеалното супербяло. Хем покривни, хем да се нанасят нормално. Много съм доволна от Комилфо - D001/черно/ и F010/бяло/.

# 198
  • Paris, France
Е, сега вече съм в шах, защото от ГДкоко по-покривни не съм виждала. Освен да са ги развалили????

Тези 123а и 137а от новите партиди в черно шише ли са?

над, моето най-покривно бяло е на тукашна фирма, Flynails, но вече ги няма., в смисъл фирмата фалира. От али имам едно покривно на Yao Shun, мирише потресаващо и втория път дойде прозрачно. Май нищо в момента не е сигурно в али.

Мелина3, списъка го правя за хора на нисък бюджет, желаещи да се възползуват от намалението в али на 11.11, не е за мене. Затова и питам за продукти от алито. Бяло, черно, белещи се бази, лампи , магнити и всякакви други джунджурии аз си имам и тази година нищо за нокти няма да купя. В тукашната ми група все аз правя списъците. Преди години купувах и имах поглед, но вече не.

Май ще препоръчам Коди 33 заедно с бази и помощни продукти от Коди.про. Цената е съпоставима с али и няма да има лоши изненади. Ще ида да погледна дали нямат и лепило за фолио в Коди.

Една съседка си беше купила всички цветове на ГДкоко в старите, бели, стъклени шишенца. Само 3-4 не бяха покривни. Всички други покриваха от 2 тънки или 3 супер,супер тънко слоя и съм смаяна, че са описвани като непокривни. Нямам техен цвят, защото имам много други, но тези които видях и тестваш си бяха ОК към супер покривни.

Аз дълго търсих идеалното супер черно и идеалното супербяло. Хем покривни, хем да се нанасят нормално. Много съм доволна от Комилфо - D001/черно/ и F010/бяло/.

Тях и ще препоръчам, заедно с Коди 33.. Предвид цената са си находка. Много благодаря. ❤💐💐💐💐💐💐💐💐

# 199
Аз имам доста цветове на gd coco и само 810 бих описала като не покривен/ ставащ на черти...
Скрит текст:

Понеже споменахте 803- ето го 802
Тук ползвах Нес и такава отврат няма
Скрит текст:
Събира се на места, става на четки, след изпичане остава лигав розов филм,който ако се изтрие маха част от цвета по свободния край и изглежда все едно не си се лакирал добре, ако не го изтриеш - цапа топ лака...в заключение - много нерви и един съсипан топ лак по-късно..
Имам предвид,че gd coco е светлинни години пред Нес според мен.

# 200
  • Варна
gd coco всичките са ми в старите бели шишета и са супер покривни. Моето черно на Венелиса е доста дърто и е супер покривно. Даже за рисуване го ползвам защото не намирам разлика в неговата покривност и тая на боичката на Коди.  Белеща база......моята болка Grinning. След Алесандро всички са ми смотани. Ползвам борн,но с двойно каре от Микросел на цял нокът и върху него вече каре от мат топа на Дъглас или смърдела/белещата база на Neess. Иначе не иска да се бели и ми кърти ноктите. Тая на URSUGAR е същата работа. Става,но с компромиси и внимателно сваляне.
И аз нищо няма да вземам от Али за нокти тая година. Само трупам като мишка Grinning.

# 201
Venislava Todorova За базата на Бютилукс - ползвам я самостоятелно. След 3-4 седмици започва да ми се бели от кутикула, но аз точно през толкова сменям лака. Мирише на китайче.

Извинете, че се повтарям, но въпросът ми се изгуби. Някой пробвал ли е минералната на Индиго или протеиновата на NeoNail?

# 202
Възможно ли е цветовете с а накрая да са проблем? При мен почти всички покриват перфектно от 2 тънки слоя, по спомен само жълтото и едно тъмно синьо бяха не особено покривни.

Възможно е, моите всичките са от малките черни шишенца с "а" накрая и хич не съм доволна.

# 203
  • Варна
Да аз имам минералната на Индиго цвят натурал. Като консистенция не се различава от протеиновата,лесна за работа със същата хубава четка. Да се има предвид обаче,че нямам опит с камулажните бази.

# 204
  • София
Получих си топа на Гелиш. Колко време го печете в 'мерцедеса'? Колко време след изпичане се маха лепкав от него, че до сега ползвам без лепкав и съм боса по този въпрос. С 90% спирт става ли?

# 205
  • София
Получих си топа на Гелиш. Колко време го печете в 'мерцедеса'? Колко време след изпичане се маха лепкав от него, че до сега ползвам без лепкав и съм боса по този въпрос. С 90% спирт става ли?

Top-a няма как да го препечеш, всички пека минута.  Лепкавия слой махам с течност и със спирт ще стане, но няма да е супербляскаво първите ден-два, преди да махна изчаквам 3-4мин. ако имам време, ако нямам не чакам.

# 206
  • Paris, France
Извинете, че се повтарям, но въпросът ми се изгуби. Някой пробвал ли е минералната на Индиго или протеиновата на NeoNail?

Виждала съм и съм пробвала, по съвет на Мелина 3, протеиновата база на Индиго. На моите смотани нокти държи както държат всички сравнително високи марки бази за смотани нокти и се сваля както се свалят и те. В превод - на полирани нокти слагам 2 слоя матов топ на Essie, 2 слоя ултрабонд на Sensationail и пека 2 минути след втори слой, протеиновата база на Индиго и пека минута, цвят, пека, топ пека 2 минути и на пръстите, на които без ултрабонд ми се бели от третия ден си седи по 3 седмици. Ако я сложа на тези пръсти без ултрабонд почва да се бели и тя след третия ден.

Протеиновата база на Индиго си я купи приятелка, която има белене от кутикулите, независимо какво слага. На нея и с тази база и се бели от кутикулите. Слага праймер, ултрабонд, пилихме, държахме ръце надолу - нищо не помага. Малко и помагат 2 слоя кисел праймер над матирало само там нокти.

Протеиновата база на Индиго се сваля много лесно с ацетон на цяла люспа, но само ако почти всичко останало над нея се изпили. Ако отгоре се сложи неразтворим, изграждащ гел няма махане.

Извод - протеиновата база на Индиго е здрава, добра за проблемни нокти и лесно разтворима. Не е магическа пръчка и ако има системно белене с друга база и тежка артилерия като ултрабонд и кисел праймер, вероятно ще го има и с нея.

Приятна е, не мирише и продавачите на Индиго помагат със съвети и заменят продукти ако продуктът дойде развален. Препоръчвам я и аз.

Indigo mineral base - това е течен, изграждащ, неразтворим гел с лепкав слой 3в1. Доста е твърд, лесно се работи с него, слага се първи слой вместо база, тънко, ако се укрепва и удължава се слага втори слой. Важно е и двата слоя да се пекат минута в силна лампа. Може и трети слой при нужда. Имат няколко разцветки, всичките са красиви. Държи, става и за удължаване на шаблон с около 2-3мм (Може и за повече, но не съм пробвала). Средно твърд се получава новия свободен край (удължението), може да се удължи тънко. Като база не съм го тествала и нямам намерение. Доста хора са доволни от него, но тези с меки и тънки нокти слагат каучук или протеиновата база под него, защото иначе имали отлепвания.  Няма нужда от топ, много е лъскав, но след 10 дена почва леко да мътнее. Не бих си го купила, защото е рядък и ми се разточва като удължаван, за база не става (аз беля), а за топ не ми е достатъчно лъскав. За пътуване е идеален  заради малкото шишенце и 3в1, а също и защото всичко може да се направи с неговата си четка   Понеже и на приятелката с беленето от кутикули не и държи не мога да го препоръчам. Аз го слагах над белеща се база. Избели се много лесно и държа до лрая с удължение от 2-3мм. Ако искате само тази база е добре да имате електрическа пила. Лесно се пили с диамантен накрайник. Вижда ми се неподходяща за начинаещ заради това, че не се разтваря никак. Описвам тази с телесен, студен цвят. Прозрачната не я знам каква е.

Не познавам протеиновата на неонейл.

Gelish top it off го пека минута в Сън1 и чакам 2-3  минутки. Махам лепкави с каквото намеря, обикновено 90% спирт. Супер лъскав седи и седи лъскав до края. Важно е да се разбие добре преди ползуване, поне 2 минутки. Ако е дошъл днес, не го отваряйте до утре за да няма нещо замръзнало при преседяване по пощи. Оставете го 1 нощ на топличко.

# 207
  • София
мерси момичета Simple Smile
Над
Скрит текст:
Дали не те гледах преди седмици в един сутрешен блок през уикенда ? Помня те от времето, когато разменяхме лакове на Полиграфическия Blue Heart, но мисля че беше с доста по-дълга коса от сега. Може и да съм се припознала... Hug

# 208
От всички цветове на ГД Коко, които съм пробвала (поне 10-15) съм доволна единствено от 823а и 837а. Всички други или не покриват добре и от 3 слоя, или стоят на черти.
Аз съм на същото мнение. Черното е хубаво на 3 слоя, но бялото е ужасно и 4 слоя са малко.

# 209
Невена, тази Indigo mineral base нещо като рейнфорса ли е? Или е по-мека от него?

Общи условия

Активация на акаунт