Всичко за всички марки гел лакове - 32

• 25 960
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
TedKara, аз поръчах една база и един черен на Beautilux от 11.11 запо 4 лв, но гледам че и сега са толкова. Не знам защо са по-скъпи от другите марки.

# 571
Препоръчайте ми магнит за котешко око, и такива лакове, гледам Beautуlux и Venalisa, някой може ли да сподели мнение? Благодаря!
Beautуlux в момента са по 6 лв. в olx, нямам представа каква е цената им в ибей или али.

3.43лв. с безплатна доставка Sunglasses

# 572
  • София
nad_tab, много е хубав този маникюр с броката, и аз ще опитам. Обаче, това ровене под кутикула с ел.пила, винаги ме кара да настръхвам и да се втрисам. 😣🤢 Нищо, че маникюра изглежда страхотно след това.
Базата на Индиго ще трябва от ибей да се поръчва, питах ги и казаха, че продават само срещу сертификат за изкаран курс. Тези, които успяхме да я купим от тук, изглежда минахме между капките.  Казаха, че съжаляват, но това е положението. 😒 Според мен, те губят.

Ето едно червено, този път чист лак, без украси, с рейнфорс след цвета. Но Нес не са лесни за нанасяне. На 3 тънки слоя е. По-тъмно е отколкото изглежда на снимките.
Скрит текст:

А къде ги пита, аз влязох на сайта, регистрирах се, като гледам, мога и да поръчам, кой ще ме спре?!?
https://indigo-sofia.bg/en/
Или от друго място поръчвате?

# 573
  • София
Аз поръчах от страницата им в  ФБ, не знам как не са ми искали сертификат, и не знам дали ще ми поискат, ако поръчам пак. Но една жена ми писа тук, на ЛС, че й искат сертификат и дали аз мога да й поръчам. През сайта ако поръчаш се обаждат и пак искат. 😒 Писах им в ФБ, да питам защо така, че много жени искат да я поръчат, но казаха, че разбират и съжаляват.

# 574
  • Пловдив
Това явно е нещо съвсем от скоро. Моята база я взех преди около 2 седмици, поръчах я през сайта, обади ми се едно момиче за потвърждение, зададох няколко въпроса, поговорихме си, даже ми предложи да сменим начина на доставка, за да ми е по-евтино. Но за сертификат и дума не е ставало...

# 575
  • Варна
Същото беше и при мен. Първата база я поръчах от сайта. Обади се една мацка просто да потвърди поръчката-стандартно за първа поръчка от всеки сайт. Втората я поръчах през фейса. Писахме си защото исках да видя цветовете на Минералната база. Даже ви ги качих тук. Накрая поръчах и толкова. Никой нищо не ме е питал. Може пък да съм им звучала грамотно Grinning знам ли....

# 576
  • София
И аз поръчах през страницата им - регистрирах се, пуснах поръчка, даже Invoice ми издадоха. След 10 минути се обадиха да поискат сертификат и като разбраха, че нямам канселираха поръчката ми.
Никъде на сайта не е посочено, че продават само на професионалисти. Можеш да се регистрираш, виждаш цени, пускаш поръчки, издават документ за продажба. А след телефонно обаждане правят каквото си преценят. Направо са си за подаване на сигнал...

# 577
  • Варна
Позната история. Е сега като затворят салоните до трето пришествие ще освободят всичко. Така се случи и с боята ми за коса март месец. Изтеглиха я от онлайн магазините след като прописах за нея във форума и се появи интерес. После дойде карантината и клекнаха.

# 578
  • Варна
Не ги разбирам такива търговци.... Хората пари инвестират за маркетинг и нови клиенти, а те ще канселират поръчки?
Чули, че така се прави, ама на малък и лошо регулиран пазар като българския, е нонсенз.
Още повече, че клиентът ще намери от къде да купи, просто няма да е от тях.

# 579
  • София
Позната история. Е сега като затворят салоните до трето пришествие ще освободят всичко. Така се случи и с боята ми за коса март месец. Изтеглиха я от онлайн магазините след като прописах за нея във форума и се появи интерес. После дойде карантината и клекнаха.
Принцеске, коя е боята?

# 580
  • Варна
Oway Наде Grinning.
Скрит текст:
Пробвах я за пръв път миналата година по това време и започнах да пиша за нея в блондинската и профи темата. Появи се интерес и както я имаше в Арлен и на още едно две места изведнъж Кристиян оф Рома я изтеглиха. В Арлен директно ми казаха,че е станал проблем от страна на фризьорите работещи с марката и затова е спряна. Е аз си намерих начин да се сдобия с желаното защото все пак сме в БГ и тук всичко,което не става по нормалния начин става с връзки,но бях побесняла от яд.

# 581
  • Стара Загора
За тези които ми писаха, ето тези снимки ми изпратиха с палитра на гел лаковете на Claresa от manicurezone:
Скрит текст:

# 582
Аз лично ги разбирам, макар да не ми е приятно. Тези продукти са за професионална употреба и такава е маркировката от производителя. Ако не се лъжа, имаше изискване на Европейската комисия продуктите, съдържащи НЕМА над определен процент, да имат изрично обозначено указание на опаковката "за професионална употреба".
Съответно фирмите, продаващи тези продукти на неквалифицирани лица, могат да бъдат глобени, ако има проверка. Отделно, че ако някой начинаещ си причини някакво нараняване или алергия, би могъл да заведе иск срещу фирмата. По този начин се предпазват от проблеми.

Иначе и на мен ми е неприятно и се дразня, но това не е само в Бг, а в цял ЕС. Има марки, които са в мидъл маркет сектора, съответно продават на всекиго, и аз лично купувам от тях. Отделно в сайтове като Нотино и Мейкъп (който не пропоръчвам, но все пак) могат да се намерят и други професионални марки.

# 583
  • София
И аз си правих регистрация в сайта на Indigo и направих поръчка, понеже се оказа, че са съвсем близо до нас, след което ми се обадиха за сертификат и анулираха поръчката. Попитах защо никъде в сайта не е обявено, че е за професионалисти- нямаше отговор.

Ако някоя добра душа със сертификат се навие да ми поръча, ще я обичам до бабичка Grin
И директно от тях ще си взема поръчката.

Току що обявиха черен петък на 27.11.2020 год.

# 584
  • София
И аз си правих регистрация в сайта на Indigo и направих поръчка, понеже се оказа, че са съвсем близо до нас, след което ми се обадиха за сертификат и анулираха поръчката. Попитах защо никъде в сайта не е обявено, че е за професионалисти- нямаше отговор.

Ако някоя добра душа със сертификат се навие да ми поръча, ще я обичам до бабичка Grin
И директно от тях ще си взема поръчката.

Къде се намират? Пиши на лични какво искаш, ако поръчвам в петък, ще го направя със сертификата на приятелка маникюристка.

Общи условия

Активация на акаунт