Отговори
# 45
Бърборанке, аз съм музикален инвалид, но точно след като влезе Серкан ми се стори че доста изфалшиви песента. Дали защото ми звучи различно от оригинала, не знам, но този момент направо ме подразни. Но си затварям очите с уговорката тези минуси (от цялата серия) да са само за тази серия.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 13:23 от blue`

# 46
Здравейте ,момичета на мен серията ми хареса ...е имаше някой забележки но както и да е.
По скоро лайфа които пуснаха беше много интересен и много неща могат да си проличат от там.
А относно в каква роля бихме гледали Керем Бурсин ...аз мисля във всякаква😊

А гледали ли сте го в ролята му на Вампир в “Неживите”-интернет сериал по Netflix
Там си партнира с Елчин Сангу

# 47
Здравейте момичета!
Гледам сериала, чета ви, радвам се на коментарите ви. Искам да благодаря на преводачките на сериала, на Алекс за преводите и на  всички, които слагате инфо за сериала и актьорите!
Понеже вие всичко сте казали за Еда и Серкан, а и за останалите персонажи, аз ще се включа с моите терзания. Откакто Ефе обяви че е от Мардин започнах да се съмнявам в това, че Ефе е човек на бабата. И от показаното досега си мисля дали няма да се окаже син на конярчето на Айдан. Възможно ли е бабата на Ефе да е била несправедливо обвинена в инсценирана кражба с цел да напуснат имението и да не се състои сватба между богатото момиче и бедното ратайче. И сега бащата на Ефе да е този, които иска да навреди на холдинга или пък да помогне на Еда и Серкан  да бъдат заедно? Макар че за двете причини, които изтъкнах виждам плюсове и минуси. А може да излезе съвсем непознат досега персонаж, чието включване ще помогне за повече епизоди.

Хубав да е денят ви!

# 48
Аз пак ще изгледам епиздода, че снощи не можах да му се насладя, а има и моменти, които бих гледала пак*, че прочетох подробни тълкувания, за неща, които явно съм пропуснала Flushed

Интересно ми е какъв е Ефе от Мардин?, защото виждаме само едното лице на Ефе - това на Ефе от Италия, на успелият, самоуверен бизнесмен. А това за цвететo, което си мени цвета ми се стори интересно...

Явно Ефе и той си има гордост и достойнство и се чувства засегнат и обиден от грубото, неуважително и пренебрежително отношение на Серкан, и необоснованата ревност.

Нямам търпение да видя какъв удар ще нанесе Ефе на Серкан, защото явно е помислил за това, а Серкан постоянно го изнервя. Серкан е прикрит, недоверчив, агресивен и постоянно го провокира.

За танцът, и на мен ми се стори кратък. Очаквах повече. Не знам защо така се получи... Thinking
И търсих в интернет какво мислят други фенове.

* Една от теориите е, че Еда едвам се сдържа да го целуне Smirk, но се сеща, че са скъсали, става и неудобно, ама е опиенена от алкохола и се притиска по-близо до него, понеже й липсват прегръдките му, от близостта им й омекват краката. Joy След това усеща ерекцията на Серкан Flushed и нещата няма на къде да продължат с този танц. Satisfied
И на нас, зрителите, ни остава само да страдаме, че не е имало смисъл нито от песента, нито от танца. Joy

Та както писах по-горе, има сцени, които ще гледам пак, че явно съм пропуснала някои неща...

# 49
  • София
Алекс, много хубав анализ си направила за образите на Еда и на Серкан. В миналата тема и аз бях разсъждавала върху същото. Затова стигнах до заключението, че нямам любимец измежду тях двамата. Обичам, харесвам, разбирам и двамата, понякога ме дразнят, но отново ги разбирам и им прощавам. Hug Както обичам да казвам: “Не съм за Серкан или за Еда, а за любовта им!”

Нещо относно рейтинга, което прочетох в групите на рускините и споделям с вас - пишат, че рейтингът ни е стабилен. Че понижаването е незначително и няма за какво да се притесняваме на този етап. Че рейтинг от 4% в толкова натоварен ден и с толкова голяма конкуренция е добър. Аз все пак се надявам да стигнем 5% другата седмица и да си върнем третото място в класирането. Тогава вече ще съм по-спокойна и няма да го мисля. Simple Smile

И малко усмивки, за да предизвикам усмивки и на вашите лица. Heart

# 50
Скрит текст:
Аз пак ще изгледам епиздода, че снощи не можах да му се насладя, а има и моменти, които бих гледала пак*, че прочетох подробни тълкувания, за неща, които явно съм пропуснала Flushed
Интересно ми е какъв е Ефе от Мардин?, защото виждаме само едното лице на Ефе - това на Ефе от Италия, на успелият, самоуверен бизнесмен.А това за цвететo, което си мени цвета ми се стори интересно...

Скрит текст:
Явно Ефе и той си има гордост и достойнство и се чувства засегнат и обиден от грубото, неуважително и пренебрежително отношение на Серкан, и необоснованата ревност.

Нямам търпение да видя какъв удар ще нанесе Ефе на Серкан, защото явно е помислил за това, а Серкан постоянно го изнервя. Серкан е прикрит, недоверчив, агресивен и постоянно го провокира.

За танцът, и на мен ми се стори кратък. Очаквах повече. Не знам защо така се получи... Thinking
И търсих в интернет какво мислят други фенове.

* Една от теориите е, че Еда едвам се сдържа да го целуне Smirk, но се сеща, че са скъсали, става и неудобно, ама е опиенена от алкохола и се притиска по-близо до него, понеже й липсват прегръдките му, от близостта им й омекват краката. Joy След това усеща ерекцията на Серкан Flushed и нещата няма на къде да продължат с този танц. Satisfied
И на нас, зрителите, ни остава само да страдаме, че не е имало смисъл нито от песента, нито от танца. Joy

Та както писах по-горе, има сцени, които ще гледам пак, че явно съм пропуснала някои неща...
[/quote]
kukli4ka ,
Черната роза  вирее в областа Шамлъурфа -гр. Халфети  Почва  с висока киселинност "идваща " от водите на река  Ефрат . Водите на реката са впрегнати в голям енергиен проект , което е наложило много промени за коритото на реката и града е потопен , останали са част от жилища и обществени сгради ,но жителите са изселени . Розата е поминък в този район . Премествайки се, жителите местят и розата ,но тя не  може да  вирее на почва различна  от тази на Халфети .
В сериала "Черна роза "- "Карагюл" имаше  интересна хрумка  на СЦ - направиха един обход -екскурзия по новото корито -канал на  Ефрат -нощем...беше много красиво !

Възможно е тази информация да я знаеш ,но тъй като  е споменато в твоя пост  те цитирам .

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 14:21 от sofia26

# 51
Скоро ще имаме с един конкурент по-малко в сряда вечерта: Simple Smile
Скрит текст:
Прави финал на 4 еп.

Пуснаха нови снимки от епизода снощи:

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 14:38 от mi_si

# 52
Привет, благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus
Не можах да гледам епизода, но от превода на Алекс Flowers Hibiscus и вашите коментари се ориентирах.
Като го изгледам с превод ще си правя изводите. Наистина имат криза заради ситуацията с covid, усеща се разлика от първите епизоди, аз от еп. 15 имам такова усещане липсва ми нещо. Дано успеят да наваксат и най-вече сценария да бъде по интересен и изненадващ, сякаш зацикли на едно място.
На мен Еда започна да ми преиграва на моменти, и мисля че не е грешка на Ханде, а на сценария за нейната героиня.
Извинете, че съм така минорна, но с такива впечатления оставам гледайки откъси и четейки коментарите ви, колкото и да не си сваляме розовите очила.
Аз ще си ги гледам до край защото много ми харесват всички, но искам да е по-дълго.

Относно аварията при която загиват родителите на Еда. Ферит знае за нея, но мисля, че няма представа за връзката с родителите на Еда. Интересно ми е дали Ефе знае цялата истина, може би при проучването на случая не са стигнали до това, че загиналите са родителите на Еда (все пак има смяна на името), а и те са проучвали холдинга не Еда. Ако бабата е намесена, тогава всичко му е известно. Алптекин разбра едва сега и то защото направи специално проучване точно в тази посока.
Интересно ми е това, което беше казал Ефе след като разбра, че Серкан го е проучвал - било време да действа. Дали Айше знае???

# 53
Мело дали ще я видим в следващия епизод? Днес все за нея си мисля. Вярно, не я харесвах много като персонаж, защото ми е досадна, но се усеща липсата й. Друго си е четирите да са на линия.

# 54
  • София
О, това е много тъжно... как така на 4-ти епизод и битти?! Наистина ми е тъпо, че така приключват сериали, дори да не ги гледам. Гадно е за целия екип и за историята. Защото сигурно са го били замислили развитието на действието по-натам, но уви. Не знам дали това ще повлияе положително на нашия рейтинг и към кой сериал ще се насочат зрителите на този, но със сигурност тези 2% няма да са ни излишни. Simple Smile Наскоро това си мислех - къде отидоха нашите 4% рейтинг, към кой сериал са се пренасочили?! Защото надали са суитчнали към ДЕК, т.к. откакто той стартира отново, бяхме с двоен, че и отгоре, рейтинг спрямо него. Паднахме след старта на историческия и още след старта на Неверен. Така че явно аудиторията ни е предпочела един от двата, може би?! Не знам... вие какво мислите? Все пак ние сме ромком, другите сериали в този ден са в доста различен жанр и затова така се чудя.

# 55
Относно аварията при която загиват родителите на Еда. Ферит знае за нея, но мисля, че няма представа за връзката с родителите на Еда. Интересно ми е дали Ефе знае цялата истина, може би при проучването на случая не са стигнали до това, че загиналите са родителите на Еда (все пак има смяна на името), а и те са проучвали холдинга не Еда. Ако бабата е намесена, тогава всичко му е известно. Алптекин разбра едва сега и то защото направи специално проучване точно в тази посока.
Интересно ми е това, което беше казал Ефе след като разбра, че Серкан го е проучвал - било време да действа.

Да, точно така. И на мен ми е интересно какво ще направи Ефе. Thinking
Ефе може да изнудва Серкан> Да му каже, знам за вината на Алптекин, за да не излезе по медиите и да не кажа на Еда, направи това и това....
А Еда като разбере, може да реши да отмъщава на сем. Болат и на Серкан, че я е излъгал за причните за раздялата и че е скрил нещо, което я засяга и е свързано със семейството й.

Което ме подсеща пак за Алптекин Rage - неговота лековорност, несъобразителност, егоизъм и страхливост... Rage

Значи адвокатът на Ефе, който представлява Ефе и тайният му сътрудник (бабата) - се среща с Ферит и му показва, че имат сериозен коз в ръкава си - знаят за трагедията, в която е замесен холдинга... Scream

Абе, Алптекин не му ли светна лампата да провери Ефе? Серкан го проверява сега, ама е пред свършен факт, вече са партньори с Ефе. Close

Не си е научил урокът Алптекин - едно време не е проверил как е свършила раотата строителната фирма, сега остави Ферит да му търси съдружници, без да ги провери. Един път несъобразителност - паднала сграда, втори път несъобразителност - на път е да разруши бъдещето на сина си.

И има един голям минус, Серкан не знае, че адвокатът, бабата и сигурно и Ефе - знаят за вината на Алптекин. Frowning1 Fearful

Понеже "умният" Алптекин, даде 5% акции на Ферит, да мълчи и крие от Серкан, че партньорът му, знае за трагедията - която засяга и личния живот на Серкан и репутацията на Холдинга...Pensive
Повери управлението на холдинга на Серкан без да му каже всичко за партньора, с когото го насади да работи. Rage Close

Само като си помисля се ядосвам. Rage

# 56
  • In the light side of the Moon!
Здравейте на всички Revolving Hearts
Много благодаря за новата темичка!

Изгледах епизода. Nature Sun With Face
Определено съм доволна. Залях се от смях с физиономийте на Серкан. Sweat Smile С превода ще ми хареса още повече, сигурна съм. Искаше ми се амнезията да беше поне още маалллкоо по-дълга..... Колкото и да е клише, на мен тази идея ми допадна, само ми беше кратка.

Едно нещо обаче не ми хареса. Продължението на воалитe и воалите като цяло  не мога да ги преживея, бодат ми очите и това е!  Супер Кате, напълно съм съгласна. Беше кръпка направена,
Цитат
за да се компенсират негативните коментари за недоизказаността на воалите, обаче без да съобразят другите детайли.
Тези сцени от последните 2 еп освен воали, близост, галене, закуска...друго нищо не ми говорят. Те си се галиха и в киносалона и на Серкан в дома, когато й подари звздата, там дори имаше и една далечна целувка в мрака. При воалите и това нямаше. Серкан по потник....хади де.... що него поне не съблекоха, тук няма как да виним СЕМ, може би пък потника е с цел, за да избягат от клишето. Sweat Smile Еда по серканова ризка и голи крака, еми то нейните крака са си все голи.....пък и в офиса по ризки ходи. Sweat Та, тази сцена с нищо не ме впечатли и нищо по-различно от обикновенното не видях, освен че са прекарали 1-2 дни заедно.
Можеха чудеса да направят с тази идея и да покажат нещо прекрасно и страстно, така щяхме и ние да сме доволни и ЕдСер/ХанКер да са доволни.

Така тия работи не се правят, ако искат рейтинг ще трябва да отпуснат малко въжето на Еда и Серкан.

Айше харесала този туит,

доста се радват, викат ишала, ишала....обаче има и коментари, че от Хакан ще видим само стената. Не съм запозната с творчеството на Хакан, ама явно проблема е в него, защото се чудя как така целувките им до момента са все скрити, то не бяха изгреви, то не бяха воали, то не бяха дъждове. Само първата им беше що годе добре. Ами вижте в другите им сериали, какво правят...дори Вятърничев, дето е доста по-консервативен от нашия тези моменти са много по-добре показани. Има и предложение да апелират за смяна на Хакан. 

Надявам се да ме разберете правилно и да не си помислите, че искам и съм очаквала да гледам нон стоп гол до кръста Серкан и сексулани сцени. Искам сценария написан на лист хартия да ни бъде показван и поднесен красиво.

# 57
Тази вечер дали ще има фраг? От както Мело се разболя нещо графика се развали ...

П.С. Според мен всички сериали, които ги спират заради рейтинг, трябва да минават в онлайн платформа за да са завършени и да има някакъв смисъл.
Днес мярнах някаква информация, че Италия, Испания и Бразилия са купили 30+ епизода на нашия сериал. Ако го спрат заради рейтинг и не са достигнали сериите, какво става .... връщат пари, развалят договори???
И друго се сетих, малко в сферата на фантастиката: възможно ли е Ефе да е полубрат на Еда - един баща, различни майки Simple Smile

# 58
  • In the light side of the Moon!

Абе, Алптекин не му ли светна лампата да провери Ефе? Серкан го проверява сега, ама е пред свършен факт, вече са партньори с Ефе. Close

Той този Алптекин не се напъна да се замисли над думите на Серкан за Ферит и причината, защо не го иска в холдинга, дет хиляди пъти му я повтори, та чак да проверява Ефе. Тук вече доста ще го надценим.
Много е някак си лекомислен  и се чудя как е въртял този холдинг и е стигнал до това положение с това лекомислие. А и самия актьор в интерес на истината, като че ли нещо не може да ми представи Алптекин.

# 59
  • София
MegiTeo, с всичко относно Алптекин съм съгласна, само за актьора не съм - според мен се справя страхотно с ролята на абсолютен льохман, какъвто е Алптекин. Много му приляга! Не съм гледала актьора в друга роля, но тази е създадена за него. Като някой ми каже “Алптекин” и съзнанието ми веднага възпроизвежда това лице. Joy Страхливец е наистина и то голям. Но едното няма общо с другото. В личен план е зле, емоционално нестабилен и осакатен, безволеви съпруг и лош баща, но това не го прави слаб бизнесмен. И той като Серкан поставя работата на първо място. Взел е това решение навремето поради невъзможността да се справи с проблемите в семейството си и, за да избяга от тях. Отдал се е на работа и така се е съхранил като човек. Че допусна някои аматьорски грешки в бизнеса е вярно (продажбата на акции на Ферит, че не проучи Ефе), но това е разбираемо предвид тайната, която излезе наяве - тя напълно го извади от строя и той спря да мисли разумно, затова получи и сърдечен удар, затова и се отдръпна от холдинга. Сега спасява себе си, душата си или каквото е останало от нея. Опитва се да намери вътрешен мир и да изкупи грешките си. Наистина се отдръпна от холдинга и го остави в ръцете на Серкан, каквото беше желанието на Серкан от самото начало на сериала. Алптекин му има доверие, Серкан се е доказал пред баща си като добър бизнесмен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт