, но се сеща, че са скъсали, става и неудобно, ама е опиенена от алкохола и се притиска по-близо до него, понеже й липсват прегръдките му, от близостта им й омекват краката.
След това усеща ерекцията на Серкан
и нещата няма на къде да продължат с този танц. 

Както обичам да казвам: “Не съм за Серкан или за Еда, а за любовта им!”

, но се сеща, че са скъсали, става и неудобно, ама е опиенена от алкохола и се притиска по-близо до него, понеже й липсват прегръдките му, от близостта им й омекват краката.
След това усеща ерекцията на Серкан
и нещата няма на къде да продължат с този танц. 

и вашите коментари се ориентирах.
Наскоро това си мислех - къде отидоха нашите 4% рейтинг, към кой сериал са се пренасочили?! Защото надали са суитчнали към ДЕК, т.к. откакто той стартира отново, бяхме с двоен, че и отгоре, рейтинг спрямо него. Паднахме след старта на историческия и още след старта на Неверен. Така че явно аудиторията ни е предпочела един от двата, може би?! Не знам... вие какво мислите? Все пак ние сме ромком, другите сериали в този ден са в доста различен жанр и затова така се чудя.
- неговота лековорност, несъобразителност, егоизъм и страхливост... 

С превода ще ми хареса още повече, сигурна съм. Искаше ми се амнезията да беше поне още маалллкоо по-дълга..... Колкото и да е клише, на мен тази идея ми допадна, само ми беше кратка.
Еда по серканова ризка и голи крака, еми то нейните крака са си все голи.....пък и в офиса по ризки ходи.
Та, тази сцена с нищо не ме впечатли и нищо по-различно от обикновенното не видях, освен че са прекарали 1-2 дни заедно. 

Страхливец е наистина и то голям. Но едното няма общо с другото. В личен план е зле, емоционално нестабилен и осакатен, безволеви съпруг и лош баща, но това не го прави слаб бизнесмен. И той като Серкан поставя работата на първо място. Взел е това решение навремето поради невъзможността да се справи с проблемите в семейството си и, за да избяга от тях. Отдал се е на работа и така се е съхранил като човек. Че допусна някои аматьорски грешки в бизнеса е вярно (продажбата на акции на Ферит, че не проучи Ефе), но това е разбираемо предвид тайната, която излезе наяве - тя напълно го извади от строя и той спря да мисли разумно, затова получи и сърдечен удар, затова и се отдръпна от холдинга. Сега спасява себе си, душата си или каквото е останало от нея. Опитва се да намери вътрешен мир и да изкупи грешките си. Наистина се отдръпна от холдинга и го остави в ръцете на Серкан, каквото беше желанието на Серкан от самото начало на сериала. Алптекин му има доверие, Серкан се е доказал пред баща си като добър бизнесмен.
Препоръчани теми