Отговори
# 210
7 по Рихтер отне живота на много хора в Свищов в една трагична нощ на 04.03.1977 г. Бог да ги прости!

Страшно е наистина . Извън темата е, но съм свищовлийка. Такива събития и дати като тази и Лим не се забравят от свищовлии.

Абсолютно вярно, мила midnight__sun, скъпа съгражданке! Не може да се забрави. Там, където са живяли хора, да виждаш само купчина хоросан, бетон, стърчащи железа и да се молиш да извадят от тях живи твоите роднини, близки, съученици. Да искаш и ти да ровиш, да помагаш, но понеже си дете, не можеш. На тази крехка възраст да разбереш, че животът може да свърши за миг, че сме само временно на тази земя, няма как да се изтрие от паметта.

Затова поднасям моите съболезнования на оцелелите в Измир, които ще тъгуват за своите близки! Дано да няма много жертви и ранените да оцелеят!

Дано никога да не се повтаря този ужас! Страшно е!

Пожелавам ви лека нощ с нашите прекрасни Ханде и Керем!

Ако искате да си припомните историята на любовта между Еда и Серкан, ви препоръчвам този клип, който е успял да събере почти всички техни красиви моменти:

https://www.youtube.com/watch?v=pkem9fxX3Is

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 02:07 от Mira07

# 211
  • София
Момичета, в такива тежки моменти като събитията в Измир от днес думите са безсилни. Нека просто сведем глава за минута и пожелаем светъл път на душите на загиналите. Pensive Желая много сила на гражданите на Измир и особено на близките на загиналите и пострадалите.

Дойдох да ви пожелая лека нощ с един прекрасен колаж от испанската фен страница на сериала в Инстаграм:

# 212
Flowers Hibiscus Добро утро Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден ! Hug Flowers Hibiscus

И дано имаме повече поводи да се усмихваме Simple Smile

# 213
Добро утро, момичета! Nature Sunrise Over Mountains Пожелавам ви слънчев и усмихнат уикенд! Nature Sun With Face
И мен ме разтърси новината за Измир и Гърция!!! Искрени съчувствия за хората там! Heart Преди няколко години ходихме до Истанбул през януари, заради здравословни проблеми с едното ми детенце! Нямате представа какви доброжелателни и топли хора срещнахме!!! Буквално навсякъде - в болницата, в хотела, на улицата, в парка! Прекрасен е Истанбул! Прекрасни и добри хора живеят в него! Heart Почувствахме истинския град, защото не бяхме на почивка или разходка, много обичам Истанбул, а и цяла Турция заради хората, отношението, прекрасната архитектура! Heart Всичко лошо да отминава по-бързо за хората от Измир!!! Heart Heart
Лили Flowers Bouquet, аз не съм чела твоите постове, защото рядко влизах в бг мама. Керем го видях за първи път в "Сърцето на града" по БТв и оттогава ми е любимец!!! Heart Не съм си и представяла, че ще чета, а още по-малко да пиша във теми, но както казват - никога не казвай никога! Blush
Магията на "Почукай на вратата ми", харизмата на Керем, вълшебството между Серкан и Еда, прекрасната Ханде, избора на целия каст, ето какво правят с нас! Ние сме в приказка и не можем да излезем от нея! Със събуждането сме в темата, преди да заспим пак сме темата! Heart Eyes Харесва ми да чета и гледам всичко, което сте сложили в темичката, защото не се ровя в социалните мрежи. Благодаря на всички момичета, които показват клипчета, снимки, колажи! Heart Имаме си и прекрасната Алекс да ни превежда в ефир, въобще сме си една задружна и весела къщичка! Прегръдка за всички ви! Heart

# 214
# 215
  • София
Добро утро и от мен, скъпи момичета, въпреки че вече е обяд... Blush

За тези, които имат Инстаграм, поздравявам ви с две забавни клипчета:
https://www.instagram.com/p/CHASFhiD0et/?igshid=1ph84ooff4qcx
И:
https://www.instagram.com/p/CHAQ6BKDPpp/?igshid=1m9i8b5uzawll

За другите, без Инста профили, имам още по-хубав, специален поздрав. Sunglasses Тадам:

На всички ви желая усмихнат и вълнуващ съботен ден!!! Kissing Heart Очакваме ли нещо днес - ребус, фраг, друго?? Пак са много тихи нашите. Явно отново са потънали в работа. Споделиха в лайфа от сряда, че последните две седмици са били доста натоварени. Още не могат да влязат в нормален ритъм сигурно. Дано нямат повече прекъсвания на снимките и всичко им тече гладко. А ние да имаме възможност да им се радваме по-дълго време! Hug

# 216
Здравейте Purple Heart Yellow Heart Flowers Hibiscus

Толкова дълго време си писах сама в тази тема, толкова много информация, свързана с Керем съм споделяла, от която явно никой не се интересуваше, че просто сега не мога да повярвам, че темата е толкова активна и толкова пълна с фенове на Керем. Изключително много се радвам за него Kissing Face Simple Smile
Скрит текст:
Галка , Kiss Диди , Kiss милички, благодаря ви за новите теми и за това, че не се отказвате от нашето момче.  Hands Plus1

Александра,  благодаря за всички преводи, които правиш Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Жива и здрава да си Hands V

За теб Yellow Heart

Скрит текст:

Благодаря и на екипа, който превежда сериала. Ръцете им дертове да не видят Hands V

Скрит текст:

На всички останали, които пишат тук, ви желая много приятни мигове с Керем и Ханде Green Heart Yellow Heart

През години съм споделяла много неща, свързани с чаровното ни момче. Достатъчно е само да се поразровите в публикациите ми. Hands Plus1

Желая ви приятни и вълнуващи моменти със сериалчето и  прекрасната двойка в него Yellow HeartFlowers Hibiscus
Лили, прекрасна моя!  Sparkling Heart  Поздрави и много целувки! Heartpulse
Знаех си, че няма да издържиш и ще се появиш отново! Заради Керем!

Това е за теб, любима моя Kiss

Поздрави за всички Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Movie Camera Hands V

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 13:02 от jijimos

# 217
Здравейте,момичета! Прочетох това, но според мен, още е рано Еда да е бременна.
Скрит текст:
🔥Твит сценаристки о Сириусе:

"Сириус-собачья звезда. Согласно легенде,это страж, который открывает врата между землей и небом. Египтяне выстроили свой календарь по звезде Сириус,а не по солнцу. Согласно легенде, период, когда Сириус не был замечен, означает, что богиня Исида беременна."

Делаем вывод: нашего Сириуса не показывали уже много серий подряд, а теперь он появился. Зная наших сценаристов, которые особое внимание уделяют малейший деталям, можно сказать,что Эда правда беременна.

Колкото до земетресението, днес е имало вторичен трус ,5 степен по Рихтер. Ненапразно хората са спали по полянки и пред домовете си. Страшно и ужасно!!Бог да ни пази!
Башак с нова песен..

# 218
  • Кърджали
Сириус, звезда от съзвездието Голямо куче, наричана още Кучешка звезда. Според легендите Сириус е пазителят на вратата за Отвъдното, разположена между Земята и Небето. Египетският календар е съставен съобразно Сириус, а не съобразно Слънцето. И пак според легендите, когато Сириус не се вижда, това ознчавa че богинята İsis(предполагам е Изида)  е бременна.

Не разбирам руски, но колкото мога да схвана опитват се д изкарат бременна Ед, защото от отдавна не сме виждали Сириус ли? Не вярвам. Че Еда ще забременее ясно, но още е рано. При толкова добре изградена история, да сложат бременност на толкова ранен етап и те д се съберат един вид щото са принудени. Тц, глупаво ще е..

Иначе днес съм на вълна "Bu şehir arkanda gelecek". Ѝ продължавам д се питам з къде съм го проспала това момче? Вярно в последните години почти не гледах турски сериал. Бяха ми станали еднотипни, досадни. Гледах само сериали в които участва М. Асланту (а той да е жив и здрав ама снима веднъж на столетие) и ето ми огромния пропуск (даже се размечтах да ги видя двамата в един проект, почти невъзможно е в скоро време, ама надежда). Вярно, страшно му отива ролята в Sen çal kapımı, но не мога да оспоря огромният му талант и в драматичните роли (не е новина). От сутринта съм се заявила с юргана и го гледам лк гледам (поне си имам оправдание че съм болна и не ме закачат.)

# 219
Бърборанке, по принцип ребус или фраг пущат в събота, но заради земетресението, и изостаналия график, не се знае.

И още една Gift Heart

# 220
Това, че ние зрителите не сме виждали Сириус, не значи, че Еда или Серкан не го виждат.
Кучето си е живо и здраво, Серкан не се изнесъл от дома си без него.
В еп 11 - Еда прекара ноща при Серкан - нали беше болен (и каза на Селин - че тя е там, Сейфе е там и Сириус е там)
В еп. 12 - Еда прекара ноща при Серкан - когато й подари звездата.
От тогава Сириус не е споменаван...

Между другото, според вас, колко време е минало, откакто Серкан подари звезда на Еда и Еда прекара ноща при него?
И колко време е минало от нощта с воалите?

Дори и да е бременна не е ли рано да се установи?

"когато Сириус не се вижда, това ознчавa че богинята İsis(предполагам е Изида)  е бременна" - А ние ще видим Сириус този епизод?... дори и да са минали две седмици от нощта със звездата, и да не сме виждали Сириус 2 седмици - нали все пак ще го видим, според мен, ако Еда беше бременна нямаше да виждаме Сириус поне месец-два...

# 221
И докато чакаме нещо ново от нашите. Малко фенско творчество от Туитър Simple Smile

Ново:

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 20:33 от mi_si

# 222
  • София
Привет!
Небивало затишие или при мен нещо не е наред...

# 223
Затишие пред буря ... Wink Gift Heart
Парфюмът на Серкан Болат Sunglasses

# 224

Общи условия

Активация на акаунт