Отговори
# 300
  • Кърджали
Аз не усещам тъга толкова... В думите му има любов, желание,  леко предизвикване... Може би накрая ще е тъгата,, когато Еда пак ще каже че знае че има нещо, с той пак ще се скрие в черупката си. Но Серкан сам разбра че вече не е предишният Серкан

# 301

Влязохме в трендовете на Италия, Испания и Бразилия Simple Smile

# 302
  • Варна
Алекс, благодаря за превода. Мисля, че се приближаваме към разкриване на истината.Ако не в този в следващия епизод. А кадрите със синята рокля не са ли от къщата на доктора, за която Серкан се съветваше с Еда.
И нещо за тези които имат инстаграм.Много ми допадна.
https://www.instagram.com/p/CHDyTxGphaS/
А това е и песента към видеото- https://www.youtube.com/watch?v=WFdLcr7oxEg

# 303
  • София

mi_si специална благодарност и за теб! В последно време все по-често си давам сметка, колко важни са всички данни от Twitter с които ни държиш информирани, още повече в повечето случаи те са с положителен заряд, от какъвто всички ние имаме нужда! Благодаря ти!

# 304
Мила Алекс, много благодаря за превода!

Ето го фрага и с български субтитри:

https://vk.com/al_feed.php?z=video-101119462_456240801%2Fcd4391c … _-101119462_29158

На мен ми навява тъга монолога на Серкан, в който той по-скоро пита себе си докога ще може да издържи да стои на разстояние от Еда. В последната сцена имам чувството, че след нейния въпрос, ще я прегърне и целуне. С такава нега я гледа!

Имам чувството, че ще си отправят предизвикателства взаимно! Кой по-бързо ще се предаде и ще каже, че не може да продължава така!

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 21:58 от Mira07

# 305

mi_si специална благодарност и за теб! В последно време все по-често си давам сметка, колко важни са всички данни от Twitter с които ни държиш информирани, още повече в повечето случаи те са с положителен заряд, от какъвто всички ние имаме нужда! Благодаря ти!
За мен е удоволствие да споделям с вас, всичко което ми "излезе" или попадне като информация за нашия сериал.   Hug
Вече ви чувствам толкова близки, че сряда вечер ми е отделена за виртуално женско парти и всички мои познати знаят тогава да не ми звънят Wink
Ето и превода на фрага и в ok.ru
https://ok.ru/video/2113209502327

# 306
В последната сцена на втория фраг изражението на Серкан е същото или подобно на момента, в който каза на Еда на терасата на офиса, че иска да се разделят... Каменно, студено, хладно, непроницаемо... Майстор е Керем и на такива превъплъщения, както и на  моментите на споделено щастие, където демонстрира очарователната си  усмивка.. Сигурно в последната сцена пак ще се опитва да я убеждава, че всичко е "битти"... Обаче за втори път явно Еда няма да се хване на този номер... Ще го хване в менгемето на нежната си хватка и ще го "притиска" с настойчивия си неустоим поглед, докато .... Хайде да оставя на Айшето да продължи натам, че ще станем много сценаристите в този сериал... Simple Smile

# 307
  • Кърджали
Момичета, пускам.щ превода отново.
Една от репликите съм я чула грешно (добре че обичам да чета коментарите и там някой беше написал репликите на турски.) И понеже обичам да е изписано, го пускам тук редактирано

Серкан : Ако случайността не ме бе срещнала с теб, щях да продължа да живея по същия начин, но без да имам представа от нищо. Ти ми показа че на света съществува и друг начин да се живее, че имам и душа. Ако не го доведох до края, вината за това не е твоя.
Серкан: Какво ще става с нас Еда, винаги на едно и също място, заедно.
Еда: Каквото е било до сега, това ще става..
Серкан:  До сега се случиха много неща...
Еда: Страх те е да не се случат отново ли, Серкан?
Серкан :А ти не се ли страхуваш?
Еда: Серкан! Знам че има нещо...

Съжалявам да го кажа, ама този път превода на фрагмана си личи че в правен набързо и май е ползван превод от друг език за помощ, защото на места е доста объркан.
Което не е фатално, ама то и път ми се наби на очи. Не зна и защо го пиша.

# 308
Момичета, пускам.щ превода отново.
Една от репликите съм я чула грешно (добре че обичам да чета коментарите и там някой беше написал репликите на турски.) И понеже обичам да е изписано, го пускам тук редактирано

Серкан : Ако случайността не ме бе срещнала с теб, щях да продължа да живея по същия начин, но без да имам представа от нищо. Ти ми показа че на света съществува и друг начин да се живее, че имам и душа. Ако не го доведох до края, вината за това не е твоя.
Серкан: Какво ще става с нас Еда, винаги на едно и също място, заедно.
Еда: Каквото е било до сега, това ще става..
Серкан:  До сега се случиха много неща...
Еда: Страх те е да не се случат отново ли, Серкан?
Серкан :А ти не се ли страхуваш?
Еда: Серкан! Знам че има нещо...
Алекс, много ти благодаря от името на всички. Ти си цяло съкровище HugFlowers Hibiscus

# 309
  • Кърджали
Сега видях в един от коментарите, че това първите реплики на Серкан са цитат пак от същата книга. Явно Серкан продължава да си я чете... А на мен взе да ми става все по-любипитна.

# 310
Той просто я обожава, а тя е така слънчева и пъстра, как човек да ѝ устои

# 311
Направо не мога да повярвам, че първият и вторият фраг са от един и същи епизод. Но доколкото виждам, тайната няма да бъде разкрита. Поне не в този епизод.
Дано в тази книга има някакви напътствия или съвет да сподели с Еда тайната...
Че Серкан няма си психолог, който да му каже, "грешката е на Алптекин, не е твоя".
Добре, че поне Айдан има.
То и Алптекин явно има нужда от психолог.

Направо вече не се издържа. 4 епизода се измъчвахме, докато Серкан признае на Eда чувствата си.
Питам се колко още ще трае тази раздяла, това напрежение, докато тойната излезе наяве?
Явно постановката с бебето няма да ги събере. Явно Айдан няма да разкаже нищо.
Скъсаха в 14 епизод. По мои сметки към 17-18 трябваше да се съберат... ама няма такава тенденция.
Серкан си мълчи, освен отдругаде на научи Еда... ама откъде?

Това положение направо ме отчайва Sob

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 22:21 от kukli4ka456

# 312
  • Кърджали
Понеже в коментарите, често има такива, които много и допадат, пак да споделя някои от тях с вас..

За Бога, не карайте повече Керем Бюрсин д плаче за аквото и да е било в сериала.Добре, знам че няма как да са вечно щастливи, ама нека повече да не плаче. Защото когато той плаче се срива, а аз се сривам с него.
Нма такова нещо случайност, Серкан Болат! Еда е твоят ключ към живота, още ли не си го наби в дебелата глава!
Разбрахте ли сега, и Робот Болат имал душа....
Еда е облекла рокля, която Серкан ѝ подари и сега той я гледа със същото възхищение , с която аз гледам тях...
Да попитам - вие сигурни ли сте, че и двата фрагмана са за едн и съща серия? Щото първия е чист комедия, втория - драма...

# 313
Добър вечер Flowers Hibiscus

Първо за Пеперудка (извинявам се , че е на бг , но тази дума ми е много трудна за изписване на английски още от 5клас Joy) има инстаграм профил където качват дрешките на Ханде с описание на марката и цената. Има и розовата рокля 490евро е Wink бях го споделила  и преди този профил, но може би не си видяла,  то с тази активност в темата е нормално Grinning
https://instagram.com/handercelcloset?igshid=nstuct1wrue0

druon в кой град сте в Белгия? Щом владееш френски предполагам Брюксел или някой друг във френската част Thinking Ние последните две години редовно пътувахме до Антверпен , мъжът ми беше в командировка там. Даже там бяхме през март като започна този ад с вируса.

Гледах фрага , носталгичен ми е , но на последната сцена наистина й отива една целувка Grinning ама с този поглед на Серкан ...надали Cry

И аз като Гости си чакам търпеливо серията с превод и затова не коментирам , но ви чета Heart

И една красавица  за лека нощ Heart Eyes

# 314
  • Пришълец
Супер са фрагманите за предстоящата серия, мен успяха да ме объркат - кое след кое следва нямам представа.
Има и хумор, има и драма - в зависимост от това кой какво търси. /Пък дано даде отражение и върху рейтинга/ За комшиите второто предполагам, ама сериала се радва и на международен интерес, няма да се съобразяват с родната публика единствено.
Този фраг вярно леко навява тъга, Серкан тъкмо разбра какво е да живееш, да дишаш, да обичаш, да слушаш гласът на сърцето си... С Еда са толкова близо, но в същото време и толкова далеч един от друг. Тя не е глупава, предусеща, че нещо го терзае. Друг е въпроса, че след като научи съществува вероятност сама да се отдръпне, за да осмисли нещата иии раздялата продължава,

Драмата ще е в първата част според мен, по изключение може да са решили да не ни показват края на епизода.

Ех, красота, присъства във всеки турски сериал Heart Eyes

Специално за Алекс

Общи условия

Активация на акаунт