Отговори
# 315
Фрагът е много поетичен, особено с откъса от книгата...
Александра, хиляди благодарности ❤.
ninika, мерси много❤.
Да, текстът на песента е наистина много хубав, даже някои пасажи много пасват на Серкан:
“Научи се да обичаш,
без да чакаш нищо в замяна,
нито внимание, нито голяма любов,
нито дори надеждата, че ще бъдеш обичан.
(...)
Научи се да живееш
и да си тръгнеш, когато е необходимо.
(...)
Научи се да чакаш,
да се наслаждаваш на пълното щастие,
което си получил сякаш погрешка,
когато изобщо не си го очаквал.
(...)
Научи се да страдаш,
тихо и без да издадеш ни стон,
без да браниш, нито да се бориш,
да страдаш толкова силно, че да искаш да умреш.
След това се научи да се изправиш
като Феникс в пепелта,
изпълнен с толкова любов, която да раздаваш,
че да можеш да загърбиш миналото си.
(...)
Научи се да оставаш,
да се бориш и отстояваш
позицията си докрай,
да останеш въпреки всичко.”

suzi, и аз мисля, че е същата къща:

# 316
  • София
Пожелавам си малко промяна в хронологията на епизода и тягосните чувства да са в началото, макс до средата, след това да преобладават комичните и романтични моменти. А епизодът да завърши хубаво! И се надявам рейтингът ни е да минимум 5%, като си върнем третата позиция в класирането. Обичам го този сериал, не знам какво ще правя, като го приключат. Затова поне не ми се иска да е скоро. С удоволствие ще си го гледам до края на юни. Heart

# 317
Пожелавам си малко промяна в хронологията на епизода и тягосните чувства да са в началото, макс до средата, след това да преобладават комичните и романтични моменти. А епизодът да завърши хубаво! И се надявам рейтингът ни е да минимум 5%, като си върнем третата позиция в класирането. Обичам го този сериал, не знам какво ще правя, като го приключат. Затова поне не ми се иска да е скоро. С удоволствие ще си го гледам до края на юни. Heart

В същото положение съм.....  Направо не ми се мисли. Frowning1 Дано поне му се насладим максимално дълго.

# 318
Добър вечер Flowers Hibiscus

Първо за Пеперудка (извинявам се , че е на бг , но тази дума ми е много трудна за изписване на английски още от 5клас Joy) има инстаграм профил където качват дрешките на Ханде с описание на марката и цената. Има и розовата рокля 490евро е Wink бях го споделила  и преди този профил, но може би не си видяла,  то с тази активност в темата е нормално Grinning
https://instagram.com/handercelcloset?igshid=nstuct1wrue0

druon в кой град сте в Белгия? Щом владееш френски предполагам Брюксел или някой друг във френската част Thinking Ние последните две години редовно пътувахме до Антверпен , мъжът ми беше в командировка там. Даже там бяхме през март като започна този ад с вируса.

Гледах фрага , носталгичен ми е , но на последната сцена наистина й отива една целувка Grinning ама с този поглед на Серкан ...надали Cry

И аз като Гости си чакам търпеливо серията с превод и затова не коментирам , но ви чета Heart

И една красавица  за лека нощ Heart Eyes

Наистина не съм видяла !
Остави това ,но може би аз съм най - зле от всички Ви тук. Най-малката съм тук от към число за години, а в същото време нямам туитър,  тик ток, инстаграм и всякакви такива приложения. Аз съм скромна , само фейсбук имам и това е..
Дори не можах да видя роклята там от линка , тъй като почва да ми излиза ,че трябва да изтегля програмата... както и да е  , взех тела на мъжо и от там в неговия инстаграм хвърлих набързо око. Има разкошни дрехи , наистина. Благодаря още веднъж за споделената информация.  ❣
Не се притеснявай,  на български и на английски , значението е все едно и също. Нямам нищо против. Една тайна ; и аз не знам английски,  обаче нали да съм оригинална го написах , като първо го сверих в преводач, дали точно така се изписва Grinning

# 319
mikipoli, да, живея в Брюксел. Антверпен е много красив град. Надявам се да сте харесали и градът и страната.
Пускам музиката от фрагмана:

Аз се потапям отново в Малкият принц. Покрай сериала, реших отново да прочета книгата. Наистина е книга и за малки и за големи. Освен, че е бил писател, поет, репортер и авиатор, Антоан дьо Сент-Екзюпери е учил и ... архитектура.

# 320
Пеперудка много се забавлявах с историята за никнейма ти Joy  Аз имам инстаграм , но няма вътре нито една снимка, може да си направиш с профила от фб , имаше там някаква опция влез през фб , не е нужно да качваш снимки,  само ще клюкариш другите като мен Joy аз хич не съм му фен , но покрай сериала доста вися там Joy

druon не беше лошо в Антверпен , но повече ми хареса в Гент и Брюж. Blush аз не си падам по големите градове , особено първата квартира ни беше баш на центъра на града и беше голяма лудница.
И аз вдъхновена от сериала препрочетох "Малкият принц" преди 1-2 седмици Hug

# 321
  • София
Някой, който не може да заспи и с едно око гледа в темата дали има други, будуващи в този късен час. Що е то?

...

Бърборанка с розови очила, разбира се!!! People Information Desk Person

За позналите имам Cocktail, Cake и Icecream - сами да си изберат. Hug

За да не съм аут ъф спейс, споделям с вас следното:

Не знам как се движихме с първия фраг, но с втория имаме над милион и половина гледания само за 5 часа!!! Tada

И нещо за лека нощ, ако има други като мен, които сън не ги лови и тепърва ще се пренасят в страната на розовите сънища:

# 322
  • Кърджали
Минавам среднощно само за да си обещая, че повече никога няма да гледам филм на Керем Бюрсин. Никога.Никакъв.
Стигнах до средата на Bu şehir arkandan gelecek. И понеже нещо се ядосах как върви, реших да погледна и последната серия. И сега гледах 5 минути в една точка, още подсмърчам, но онова което ще напиша го писах вече сто пъти - може ли човек да е толкова талантлив, убедителен... Като се усмихнеш героя му, и аз се усмихвам като е нещастен - ей така цялата настръхвам...
Аз си мислех, че го харесвам просто защото ролята му в Sen çal kapımı му отива, като писана за него. Грешка... Харесала съм го защото е актьор до мозъка на костите си. Та не знам как съм го проспала досега, но f. ck waw
Та както казах, толкова е въздейства, та повече няма да го гледам.
Затова отивам да си догледам Bu şehir arkandan gelecek, от където го бях оставила. Че още ме чакат. А като се познавам сигурно после чак ще ги изгледам...
Просто нямаше с кой друг да споделя възхищението си. А вие ще ме разберете, вяряам

Бърборанке,  wow, не си играят майтас гледанията... Много им се радвам

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 02:25 от Aлекcандрa

# 323
  • София
Среднощен привет от мен!

Естествено, че "лудите" в темата сме доста, не си сама по това време на денонощието в темата Бърборанке! Има и други такива като теб (визирам себе си, да не се засегне някой от използването на прилагателното "луди"), затова темата ни е такава, каквато е! Изключително забавна, интригуваща, вълнуваща, пристрастяваща, уникална! Sunglasses

Розови сънища (то няма как да не са розови, като сме с розови очила, нали?!) цветни момичета! Gift Heart

P.S. Алекс, късно видях поста ти! Напълно те разбирам и споделям твоето възхищение от играта на Керем Бурсин! Приятно гледане и много се надявам утре да не ти се налага да ставаш рано сутринта, защото нямаш много време за сън! Nature Moon

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 03:12 от nrgmama

# 324
  • In the light side of the Moon!
Минавам среднощно само за да си обещая, че повече никога няма да гледам филм на Керем Бюрсин. Никога.Никакъв.

Хади беее...то твоето не гледане, какво остава, ако речеш да го гледаш Sweat Smile

Момичета, филма  “Eflatun” където Керем е главен актьор е спечелил CGV Mars Distribution Award на Bosphorus Film Lab. Hands Clap

# 325
Мисля си, ако е същата къща на доктора, ако Art Life са правили реновацията European Castle , а Идил е правила градината Flowers Deciduous Tree - тя нали си търсеше нов доставчик на цветя?
Може би Идил е поканила Еда на събитието? Може би Идил е разбрала, че цветята са от цветарницата на Еда и леля й и лично е благодарила. Open Mouth
Дано Еда като разбрере кой е клиента да се сети, че препоръката е от Серкан. Hands Pray
Най-просто би било Идил да каже, че са избрали цветарницата по препоръка на Серкан... ама дори и да не каже, Еда може би ще се сети Hands Pray
Дано като се сети, жестът на Серкан да я зарадва и затова да е облякла роклята от Серкан Wear Dress

Много ми е тъжно за Серкан - толкова обича Еда, толкова е загрижен, отказва се от щастието си, избира да е сам, само защото си мисли, че Еда може да бъде по-щастлива без него. Смята, че семейството му е тежест и пречка за евентуално щастие с Еда. Broken Heart
Не знам как биха могли да разрешат проблема, защото Серкан като вземе решение, не е човек, който се отказва от посоката и изборите си. Fearful

Предполагам последната сцена е в края на 17 еп и няма да видим какво и дали ще й каже нещо или ще се опитва да е робот. Frowning1 Ясно е, че нищо няма да се разбере в следващия епизод, и че ще се опитват да са разделени и няма да им се получи. Joy

В 18 еп е възможно просто да се откажат от идеята да са разделени. Rolling Eyes А може би Серкан под влиянието и натиска на Еда в крайна сметка ще поддаде и да каже истината.... но се съмнявам. Frowning
Но аз все пак се надявам да каже Hands Pray , ако каже, поне има шанс да почнат отначало на чисто. Sparkling Heart 

В 15 епизод имаше паралел с 1 епизод - омразата на Еда и бясното шофиране на Еда. Което ме кара да си мисля, че може би ще имаме паралелно развитие на емоциите и в следващите епизоди.
17-18 епизод според мен ще са паралелни 3 и 4 епизод, поне същите емоции, и леко затопляне и нямам търпение  да стигнем до 19-20 епизод (нали се сещате  5-6 епизод бяха супер романтични, преди нещата да се разпаднат за пръв път след рождения ден на Серкан).

Между другото, на моменти много се радвам на Лейля  и се радвам, че даде съвета на Еда - да продължи да се бори за Серкан и любовта им, и че раздялата им е грешка.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 06:46 от kukli4ka456

# 326
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен работен ден Hug

И да видим с какво ще ни изненадат продуцентите днес с ребуса?

# 327
  • Пришълец
Добро утро Coffee

Много ми е тъжно за Серкан - толкова обича Еда, толкова е загрижен, отказва се от щастието си, избира да е сам, само защото си мисли, че Еда може да бъде по-щастлива без него. Смята, че семейството му е тежест и пречка за евентуално щастие с Еда. Broken Heart
Не знам как биха могли да разрешат проблема, защото Серкан като вземе решение, не е човек, който се отказва от посоката и изборите си. Fearful
+1, Серкан е твърде категоричен при вземането на решения и последователен в действията си. Не мисля, че Еда въпреки усилията си ще изкопчи нещо от самия него. Разчитаме на Сириус.Stuck Out Tongue Winking Eye

nrgmama, е как да се засегнем от определението ”луди” като сме си такива.
Аз захласването си по даден филм/сериал/книга, а и обичта ми към цветята ги наричам точно тиха лудост Joy

Миси, много хубави кадри и гифчета, отрано ме усмихна Heart Eyes

# 328
  • Монтана
Алекс, напълно споделям възхищението ти от таланта и вроденото актьорско майсторство на Керем Бюрсин!
Невероятен е! Аз също съм омагьосана от неговите образи!
Него можеш да го гледаш, без да знаеш езика, просто разбираш всичко!А гласа му?...Гласът му е изключителен!
Това момче има страхотно бъдеще! Желая му го от сърце!
Чакам сряда с нетърпение, тази серия е пълна загадка за мен!
Хубав и успешен ден за всички!

# 329
Туитър:
От арабски с Гугъл - преводач Simple Smile
По предварителна информация сериалът "Изумруден феникс" скоро ще направи финал, след което SCK ще бъде преместено на негово място (в събота). Но това ще стане едва в края на ноември / началото на декември.

Общи условия

Активация на акаунт