Отговори
# 420
Алекс, много ти благодаря за превода на озета...Изобщо всички  тук сте едно огромно сърце за мен Blue HeartPurple HeartGreen Heart

# 421
  • София
След тези цифри очаквам висок рейтинг утре. Ако не е минимум 5%, честно, ще пиша до Фокс да обмислят да си сменят начина, по който определят медийните резултати. Просто е смешно при такъв интерес, някакви си 2 000 домакинства от многомилионна държава да определят рейтинга. Работила съм в бТВ и много добре знам как се измерват медийните резултати в България. Много по-адекватен е начинът. Абсолютна недомислица е това. Почвам да се ядосвам дори. Close

# 422
Чакам сериалчето с нетърпение. Гледах 4ти епизод на Sadakatsiz. За последно ще ми е. Първите четири епизода ми припомниха защо не гледам турски сериали.
Обаче Вратата...Ханде и Керем ги обожавам. Само ако имаше малко повече целувчици щях да съм абсолютно доволна. Heart Eyes

# 423
https://www.instagram.com/p/CGyGtZrlHe7/?igshid=1fjq9mtjsl9lw

Споделям нещо много любимо...Ask Var❤😄

# 424
Не се стърпях да не го споделя с вас Simple Smile

# 425
Чакам сериалчето с нетърпение. Гледах 4ти епизод на Sadakatsiz. За последно ще ми е. Първите четири епизода ми припомниха защо не гледам турски сериали.
Обаче Вратата...Ханде и Керем ги обожавам. Само ако имаше малко повече целувчици щях да съм абсолютно доволна. Heart Eyes

Съгласна съм за целувките , доколкото разбрах и режисьора има вина затова,  този нашичкия така си снимал по принцип , целувките от 10 метра и с въртене на камерата Joy повече няма да видим , освен ако не сменят режисьора Joy

Ох, много ми е сладък Керем как й вика "Хандемиии" Heart Eyes Heart

Бърборанка недей се фокусира толкова върху рейтинга,  добре сме си Hug всичко над 4 е ок по принцип , а в такъв натоварен ден си е направо отличен Wink

# 426

Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart
Благодаря за клипа! Прекрасни са, независимо има или няма любов!

# 427
Гледам го този "кратък танц-флирт на дългото очакване и копнеж " от миналия епизод... Очакван от нас и символизиращ  устремът на двамата един към друг... И си мисля... Какви страхотни дълбини има в тембъра на Керем... Ако се гмурнеш в тях, може да загубиш ориентация и нищо чудно да се удавиш... Как тогава  Еда да запази хладнокръвие и самообладание, още повече, че беше и пияна...?! Трудно се танцува в  "прегръдките"  на такива  ръце и такъв  глас... Затова и Еда избяга... Дори и нищо да не беше казал Керем / макар че той и един звук да издаде или да изхъмка даже, неговият глас звучи достатъчно интригуващо и провокативно/, цялата стойка на торса му показваше, че ще бъде мъж-скала за Еда... Еда, в явно недотам трезво състояние, се опомни, защото в един момент започна наистина допълнително да се опиянява от близостта и допира до Серкан... Той пък си открадна един щастлив миг, обгърнал нежно и грижовно любимата жена... Имам чувството, че Керем не се старае много в тези сцени, а те някак интуитивно и от само себе си му се получават.... Wink Дали на това му се казва майсторлък?!...

# 428
Алекс, ти си злато ! Ти си съкровище !
Благодаря за превода !
Очертава се епизод бомба !!!!
Нямам търпение вече..
Рейтинга мисля , че ще се покачи утре.

# 429
Дааа, чудесен клип за атмосферата в екипа. Не може да му се устои на пустия му Керем. Smile
Такъв чар и настроение пръска наоколо си, че заразява направо. Дори и нищо, освен приятелство да няма между двамата с Ханде, той е този, който създава обстановката на любов в историята пред кадър, зад кадър... . Blush

# 430
Дааа, чудесен клип за атмосферата в екипа. Не може да му се устои на пустия му Керем. Smile
Такъв чар и настроение пръска наоколо си, че заразява направо. Дори и нищо, освен приятелство да няма между двамата с Ханде, той е този, който създава обстановката на любов в историята пред кадър, зад кадър... . Blush

Еее, Кате, да не забравяме и невероятните трапчинки на Ханде. Smile

# 431
  • Кърджали
В момента не ми пука за рейтинги, класации и нищо. В момента искам да им се радвам и наслаждавам, да ги гледам и да харесвам. И понеже знам, че колко дълго ще е това зависи и от Рейтинга, за него ще мисля после, след серията. Силно се надявам Фокс да ги задържат поне до края на сезона. Все пак парите, които биха изгубили заради един по-нисък рейтинг биха ги избили от продажбата на сериала в чужбина. Този филм е правен така, че да се продава на запад. История, екип, музика, всичко е правено така, че да е гледано с удоволствие навсякъде по света...

mury9, и аз неведнъж съм писала, че гласът му, тембъра на гласът му е отличителен, запомнящ се... И секси. И как леко се променя гласът му на моменти, сякаш издават чувствата на Серкан...

Хареса ми този туит. Не се наемам да преведа точно от къде е взет цитата, но думите са хубави.
"Не забравяй, Ред," Надеждата е хубаво нещо. Може би дори най - хубавото, а хубавите неща никога не умират. "

Едит, макар че го написах в друг пост, понеже чичко Гугъл знае всичко, цитата е от "Изкуплението  Шоушенк"...

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 14:29 от Aлекcандрa

# 432
  • Монтана
Алекс, да не е от " Отнесени от вихъра" на Маргарет Мичъл!...Завладяващата и емблематична любов между Скарлет и Рет!
Невероятен цитат!За силата на надеждата!

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 14:20 от vai1

# 433
Мислех да не се включвам по темата, но кака Сийка в мен ще проговори. Вчера точно след репортажа и коментарите в темата се замислих по въпроса "ашк вар мъ, йок му" между Ханде и Керем. Та, ето до какви изводи стигнах >>>

Ако помните, в началото на сериала, журналистите побързаха да припишат раздялата на Ханде и Мурат на Керем. Само че, в края на септември Ханде и Гамзе бяха на една сватба, на която Мурат беше свидетел на младоженците и даже в един момент се опита да изпее песен на Ханде...получи тотален игнор от нейна страна, но какво трябва да ни каже това - че ако Керем беше причината за раздялата, Мурат 100% щеше да го знае и да не се унижава така пред всички гости. Явно е имал някаква надежда, че все пак може да си върне Ханде...Т.е. Ханде и Керем по това време със сигурност не са били двойка.

Иначе и на мен са ми много химични и на моменти виждам как около главите им витаят Амурчета, но последното интервю на Керем с "ашк йок" и начинът, по който отговаряха снощи на журналистите ме връщат в реалността.

При екип от 100+ човека, ако имаше нещо повече от колегиалност между тях, вече щеше да се е разчуло, че и някой някъде да ги излови (въпреки короната)...

Което не значи, че след време няма да се случи, разбира се Kissing Smiling Eyes Но засега клоня, че само се харесват като хора и си пасват много добре в работата.

# 434
Напомням ви , че след 3 седмици  ще си имаме рожденичка в темата Heart

Споделям едно много хубаво клипче
https://www.instagram.com/p/CG-j_Iwp8mA/?igshid=7350d6x28v5t

И аз не вярвам,  че между Ханде и Керем има нещо повече,  би ми се искало естествено,  но не мисля , че има. Както реагираха и двамата на тази игра  с въпросите относно сватбата,  очевидно  и двамата не мислят за сериозно обвързване на този етап , мисля че едно хубаво приятелство ще е по-добре за тях , отколкото моментен флирт,  който няма да доведе до никъде Wink

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 14:26 от mikipoli

Общи условия

Активация на акаунт