Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 80 939
  • 771
  •   1
Отговори
# 630
zvezdelina6407, за мен Plasma BT е доста по-удачно решение за под очите и една процедура е достатъчна, комбинирана с нещо инжекционно.

Plasma BT звучи доста добре , от това, което четох в скинлайн. Аз имам бръчки под очите, където ботокс не може да св постави, дали би имало добър резутат? Много се колебая между тази процедура и бустер в зоната.

# 631
  • в 1001-та нощ
Ефекта само от бустер - едва ли би те задоволил, но по-добре се консултирай с Михайлов. Ако не е подходящо за теб - ще ти каже, и ще ти предложи това, което според него е решение, предвид и бюджета ти.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 22:20 от a.l.e.n.a

# 632
Доктор Желев е коригирал бюста ми, намаляване, повдигане, импланти, аз не исках по- големи от моите гърди, а да ги върне на мястото им от преди 2 бремености и бая кърмене:)
Справи се отлично ... но за лифтинг...
както каза Nkv, иска се сериозна апаратура ..
Иначе доктор Желев е завеждащ отделение детски изгаряния. Работи по много тежки случаи. Вероятно и лифтинг може да направи. Аз не знаех че предлага тази услуга.
Виждала съм му горна блеферопластика, не беше нещо уау.
За гърди за мен е чудесен избор, много умерен, естет, извайва ги.

# 633
  • София
nkv_sz, благодаря за изчепателния отговор!
Събирам информация, а може би и смелост Simple Smile

Melany99, и на теб благодаря, но в България за фейслифт бих се доверила единствено на Ильо Стоянов.

zvezdelina6407, уби ме с тези лапнати бонбони Laughing

# 634
  • София
Аз казвам на моя мъж,чисто за информация,но той покрай работата си е скаран с краткотрайната памет и вероятно докато се върна вече е забравил къде и за какво съм ходила 😂 Иначе това са си мои решения,които не се обсъждат. Просто ги казвам 🤷♀ Аз всичко,което правя в този живот го правя заради себе си. Аз съм си на първо място с моите си усещания о разбирания,не робувам на чуждо мнение. Иначе споделям при разговор,нямам проблем да кажа какво съм правила по себе си,но пък определено ми става приятно,когато човекът отсреща се изненада,че не ми личи Simple Smile Което е по-скоро заради обърканата и наложена представа как изглеждат жените с филъри и цици,но това е друга тема Simple Smile

# 635
Дами, имам нестандартен въпрос. Днес се върнах от почивка, на която се нагледах на прекрасно направени, обемни, но естествено и изключително хармонично изглеждащи устни на рускини. Разпитах за имена на лекари и в хотела, но исках да попитам и вас- има ли някой лекар в Москва, който е популярен с филъри в онлайн пространството, тъй като ми предстои работно пътуване до там и възнамерявам да се възползвам от възможността? Да сте засичали/следвали някой, който Ви е направил впечатление или още по-добре да се похвалите с резултат?

# 636
  • София
Тази рускиня следвам в инстаграм,но нямам представа къде работи Simple Smile

Дами, имам нестандартен въпрос. Днес се върнах от почивка, на която се нагледах на прекрасно направени, обемни, но естествено и изключително хармонично изглеждащи устни на рускини. Разпитах за имена на лекари и в хотела, но исках да попитам и вас- има ли някой лекар в Москва, който е популярен с филъри в онлайн пространството, тъй като ми предстои работно пътуване до там и възнамерявам да се възползвам от възможността? Да сте засичали/следвали някой, който Ви е направил впечатление или още по-добре да се похвалите с резултат?

# 637
Моничета, здравейте и за много години! Чудех се дали едно слагане на хиалурон в устните с цел освежаване, не уголемяване би личало? Появиха ми се някакви реснички над горната устна, искам единствено тях да залича?

# 638
Относно това дали казвам или не - май не, защото в неговата глава всички процедури са еднакви и са краткият път да заприличам ТОЧНО на Донатела Версаче Grinning Та не го стресирам особено. Финансово аз всичко си поемам, не мога да си представя някой да ми даде пари за дъвка, та какво остава такива суми.

Едно момиче беше питало за цените на ботокса. Да, 250 лв плащам на зона в София. На някои промоции в Скинлайн е било и по-малко, не помня точно, но не значително.

# 639
Здравейте. Чисто гола и боса съм в тази област/тема. На 29г съм и имам това увисване около устата и тези гадни линии. Мисля, че съм още млада да изглеждам така. 😁

Бихте ли ми казали кои процедури се ползват за "поправка", за да прочета повече и евентуално лекар/клиника в София, при когото да отида на консултация? Започвам си проучването от вас.
Предполагам, че решението е филър, но, както казах, не разбирам почти нищо, а темата е необятна. Ще съм благодарна за базови насоки.

# 640
За съжаление този тип лица са мн.трудни за корекция.Тук липсват мазнини подкожно(поне според мен) .Имам приятелка със същите черти.При нея филърите нямат голям успех, защото се слагат минимално заради структурата.
Като цяло сериозна грижа за кожата трябва да се започне и може да се опита с мезотерапии, скинбустъри и малко запълване в скули и назолабиални, но лекар трябва да прецени.Раничко е по принцип за филъри,но ако няма друг вариант може да се опита, без да се прекалява с количества във времето.От тази откъслечна снимка не е много ясно цялостно как изглежда лицето.
Аз бих опигала с домашн уред за мезотерапия и Хайфу.(ако имате нерви, за да сте постоянна)

# 641
Да, наистина, цялостно лицето ми е без мазнини, както и аз самата съм доста слаба. Имам кокалеста структура.
Ще прочета повече за описаните от Вас неща, благодаря!
Лицето ми се "свлече" след 25г, бузите увиснаха.

# 642
Здравейте, дами,

Регистрирах се тук, за да мога да говоря и чуя опитни мнения по темите, които ме интересуват напоследък. На 35 години съм и до момента не съм си правила никакви процедури по лицето, а приятелките ми ще ме изядат само като покажа, че проявявам интерес към нещо такова.

Това, което искам да коригирам са назолабиалните гънки, които напоследък много ми се виждат и като се погледна имам чувството, че съм дървена кукла. Обмислям и за челото и гневна бръчка, но не зная кога е подходящо да се започне с процедури там и какво би било подходящо като първа процедура.

Искам и филър в устните, но да изглежда наистина естествено, горната ми устна е издадена в средата (малко като човчица) и ме е страх да не стане нещо нелепо, има ли сред Вас дама с такава устна и корекции?
За устните следя профила в инстаграм на Велислава Томова от bellissimo и ми харесват голяма част от тези, които публикуват - изглеждат естествено. Гледах видео на Алекс Петканова, която сподели, че слага по малко милилитри по-често и използва филър Restylane Kysse, за да не изглеждат устните, сякаш не се движат. Търсейки повече информация за него видях и пакетните предложения на DermaAct, като загледах този и се надявах на мнения дали да се възползвам за гореописаните ми проблеми, като ще се радвам и на мнения за филъра Saypha, който е избран в пакета:

Пакет „2020 свърши“ за 499 лв включва:
Geneo или Dermalinfusion (150 лв) 
PRP (350лв.)
Saypha® Filler/Volume 1 мл (400 лв.)
Лазерна епилация интим и подмишници (1 процедура) (110лв.) - не ми е важно

Ще се радвам на Вашите съвети и препоръки, наистина не знам от къде да започна.
Да допълня - имам и много разширени пори покрай и отстрани на носа.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 12:45 от ellekarina

# 643
В устни най-добре Рестилейн, има го сега в пакет с ботокс (за челото в случая)в Дерма акт.
За назолабиалните на място с лекаря.Може там да доизберете пакет( този за Петканова с филър и два бустера), които да сложите на лице.
Един вид се “запасете “ с пари и на място ще се решава.
Иначе
ПРП една процедура нищо не е, ще трябва пакет от три поне.
Аз така бих направила.
Сейфа в устни не е мн.добре, за един път да,но в бъдеще моят лекар не препоръчва плътни филъри.Аз съм с такъв, но последващо ще бъде Рестилейн.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 13:08 от ДХ3

# 644
  • Варна
Кого бихте ми препоръчали за поставяне на филър в устните от Варна?

Общи условия

Активация на акаунт