Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 80 933
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
greenbabybee все едно гледам себе си преди 10-15 години. Тежка и плътна кожа, която се свлича. Ясно изразени назолабиални бръчки, никаква подкожна мазнина (аз съм 170см и съм 52-53кг, мазнинки никакви, за жалост и по лицето нямам.) При мен започна и много рано стопяване на коста по лицето, генетично е.
Много неприятно, но има какво да се направи. Смело мога да заявя, че сега на 43 години, изглеждам по-добре отколкото на 30г., погрижих се за лицето си и сега имам много по-приятен вид, и не изглеждам непрекъснато тъжна и уморена, както преди. Имам доста интервенции, направени във времето (последните 6-7 години), филъри, мезотерация, лазерни процедури, Радиес, и други дребни нещица. Трябва ти добър специалист с много опитно око и ръка, това е истината. И да, и пари си трябват, като се замисля сумата в годините която съм дала никак не е малка..., даже си е стряскаща.
За София бих препоръчала д-р Валянова (аз съм доволна от работата и). За гр. Пловдив без да се замисля - Ива Стоилова.
Работата по лице от този тип, от една страна е много - за да се вдигне контура, от друга страна да се пипа фино, за да не си личи. Липсата на подкожна мазнина, изкарва наяве и най-малката грешка при кофти поставен филър.
Е има и хубава страна този тип кожа Simple Smile, понеже е плътна и тежка, на 43г. почти нямам бръчки Simple Smile, само около очите. Назолабиалните не ги броя, с тях битката ми е отдавна.

# 646
Доктор Желев е коригирал бюста ми, намаляване, повдигане, импланти, аз не исках по- големи от моите гърди, а да ги върне на мястото им от преди 2 бремености и бая кърмене:)
Справи се отлично ... но за лифтинг...
както каза Nkv, иска се сериозна апаратура ..
Иначе доктор Желев е завеждащ отделение детски изгаряния. Работи по много тежки случаи. Вероятно и лифтинг може да направи. Аз не знаех че предлага тази услуга.
Виждала съм му горна блеферопластика, не беше нещо уау.
За гърди за мен е чудесен избор, много умерен, естет, извайва ги.

Джаклин, може ли да споделиш как точно протича процедурата по бюста - аз имам малки гръди, които след 2 бременности и изстисквания с помпа са като мекици и ги мразя. Също не искам по-големи, а само повдигане и втвърдяване така да се каже - но има ли някаква подготовка предварително, колко часа е операцията, с пълна упойка ли, после боли ли, след колко време се възстановяваш, ако може да ми разкажеш и цената естествено Simple Smile Благодаря ти предварително!

# 647
Ще проверя др Валянова, благодаря. И аз съм 170см и 50кг. Също изглеждам тъжна и уморена, ако не се усмихна. Искам да променя нещо, защото оставя ли се така, по-добре няма да стане, а още нямам 30. Така съм от след 26г 🙄
Четох следобед за хайку, изглежда обещаващо, поне на думи.

# 648
  • Пловдив
Ще проверя др Валянова, благодаря. И аз съм 170см и 50кг. Също изглеждам тъжна и уморена, ако не се усмихна. Искам да променя нещо, защото оставя ли се така, по-добре няма да стане, а още нямам 30. Така съм от след 26г 🙄
Четох следобед за хайку, изглежда обещаващо, поне на думи.
Не е добро решение HIFU. Направи си консултация с д-р Валянова, интересно ми е какво ще препоръча. Тя прави план за лицето, поне при мен беше така. Каза ми какво трябва да направим първо, като най-важно, след месец може това, след време еди какво си, като наблюдава лицето и в зависимост от това как се повляява решава.
Предполагам, че дамите от София може да препоръчат и други специалисти но аз нямам опит за София.

# 649
greenbabybee +1и от мен за Валянова тя е много добър специалист .Аз имам поглед  върху много трудни за работа лица ( не е моето лице )  и тя е постигнала отлични резултати .Тя ще ви каже какво може и какво не може да бъде направено на вашето лице и какво ще ви струва във времето .Но трябва да знаете че ще е почти всеки месец присъствие в кабинета и съответно финанси .
Преди това си пуснете тироидни хормони и нека се огледа на ехо щит.жлеза .

# 650
Кого бихте ми препоръчали за поставяне на филър в устните от Варна?
клиниката на д-р Денкова

# 651
Благодаря за насоките!
Преди това си пуснете тироидни хормони и нека се огледа на ехо щит.жлеза .
Това стандартна практика ли е преди пипане по лицето?

# 652
Момичета, моля за съвет Simple Smile Каква процедура да си направя за заличаване на фини бръчици, леко повдигане на контура, да "блесне" кожата. Имам скоро поставен филър под очите Реденситии филър в назолабиални. Мезотерапията ми се вижда слабичка, по-скоро нещо по-силно с видим ефект Simple Smile Благодаря

# 653
Скинбустър серия , много дами изказаха положителни резултати след такава серия.
Също ПРП серия .Но аз лично нямам опит .

# 654
Алекс Петканова беше споменала в едно видео, че е била супер доволна от скинбустер на AQUASHINE. Разказваше как кожата и е сияела буквално и ефекта е бил видим още на следващия ден,а при мезотерапията не е виждала кой знае какъв ефект.✌️
Аз съм решила за себе си, че ще е следващото нещо, което ще направя. 🌸

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 01:26 от Анонимен

# 655
Доктор Желев е коригирал бюста ми, намаляване, повдигане, импланти, аз не исках по- големи от моите гърди, а да ги върне на мястото им от преди 2 бремености и бая кърмене:)
Справи се отлично ... но за лифтинг...
както каза Nkv, иска се сериозна апаратура ..
Иначе доктор Желев е завеждащ отделение детски изгаряния. Работи по много тежки случаи. Вероятно и лифтинг може да направи. Аз не знаех че предлага тази услуга.
Виждала съм му горна блеферопластика, не беше нещо уау.
За гърди за мен е чудесен избор, много умерен, естет, извайва ги.

Джаклин, може ли да споделиш как точно протича процедурата по бюста - аз имам малки гръди, които след 2 бременности и изстисквания с помпа са като мекици и ги мразя. Също не искам по-големи, а само повдигане и втвърдяване така да се каже - но има ли някаква подготовка предварително, колко часа е операцията, с пълна упойка ли, после боли ли, след колко време се възстановяваш, ако може да ми разкажеш и цената естествено Simple Smile Благодаря ти предварително!

Здравей Simple Smile При малки гърди може и да не се наложи повдигане, изрязване и разрез котва, възможно и само с имплант да се оправят нещата,  това обаче може да го каже само доктора.
Той мери с шублер със сантиметр, мери гръб, подгръдна, смята и предлага.
Преди самата операция се правят изследвания в същата клиника, кариолог, анестезиолог, кръвни, не помня, на мисля че и рентген на бял дроб.
Около 300 лв бяха висчки изказвания.
В деня на операцията, рано сутрината ме приеха, аз исках да съм с мъжа ми, тъй като очаквах, че ще ме боли много и ще имам нужд от помощ, нямах:) Но пък ми беше по- спокойно с него, правеше ми компания:)
Та настанихме се, видях момичето, което си тръгваше, вчера оперирана, облече си сама якето и ми каза- спокойно, не боли. Викам да бе да, нали ми казаха приятелки:)
Дойде анестезиолог пак, после доктор Желев да ме чертае, снима и т.н.
Операцията моята си е била дълга, че имаше за прекрояване, мести ареоли, според мъжът ми е било около 4 часа, но може и по- малко, а да са мв чакам ли да се събудя или друго.
Обезболяваха ме идеално в болницата, не ме е боляло изобщо! Доктрът си каза, че няма да боли, аз не повярвах, но факт. Според мен е от начина на разрез и поставяне и от прага на болка.
Имам снимка с виско вдигнати ръце на 4 -я час.
Толкова бях добре че ск викам, абе дали са под мускула наистина поставени?! И звънях на доктора, смя се:)
На другия ден ми махнаха големите лепенки сложиха нови, изписаха ме, прати ме за специален ситуен. И в къщи болки каквито очаквах не е имало, само със спането беше по- сложно, полулегална върху много възглавници, ръцете също на възглавници отстрани.
Не помня колко дни съм имала дискомфорт, но не съм пила обезболяващи.
Като сума мисля 8000 лева беше.
Друго ако има питай.
Гърдите ми са много меки, ако не кажа не разбират, че не са мои:) и преди и сега съм чашка С. Като бременна и кърмачка бех Д... много голямо Д:)

# 656
Благодаря ти много за всички подробности! Мойта гръдна е 86 см Simple Smile Ама наистина не искам повече, а само да си върнат предишния вид. Доктор Желев в коя клиника е? За София говорим, нали?

# 657
Не, в Пловдив е, в Медикус Алфа оперира, иначе работи и в хирургиите.

# 658
Здравейте, някой има ли отзиви за клиника Belussimo и по-специално за Яковос Джак Ангониу? Благодаря предварително

# 659
Здравейте, някой има ли отзиви за клиника Belussimo и по-специално за Яковос Джак Ангониу? Благодаря предварително
Най-добрата техника за назолабиални за мен. За други процедури не го познавам.
Аз за различните зони имам различни любимци.
Денкова за ботокс и скули, Ванеска подочни /и скули може/, Таук за устни.
Ще кажете цяло чудо, че не съм изродясала с този подход 😄
Търся си за марионетни и брада все още, вакантно е мястото 😀 Филърите в тази зона ми придават нежелан по-груб вид. Много искам да пробвам с конци, ще питам Ванеска дали ще има ефект при моята дебела кожа.
Мезотерапиите при мен нямат видим ефект. Скинбустери не съм пробвала, твърде щадящи ми идват като идея. Както каза една лекарка: ако не спреш със солариумите, никакъв скинбустер няма да ти освежи кожата.

Общи условия

Активация на акаунт