Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 81 005
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
Да, и правих и продължавам да правя...

# 571
Да, и правих и продължавам да правя...
Обадете й се и чуйте какво ще каже.
Понякога тези топчера се разнасят след няколко дни.Ако ли не нека се произнесе лекаря и чак тогава давайте оценка за работата му .В момента не знаете дали е нормално и как ще се оправи.
Аз имах такива топчета на устните за 7-8 дни, които после се разнесоха сами.

# 572
Привет момичета,

някоя ползвала ли е филъра Citosyal Medium ?
Какво мислите за тях? Знам , че е индивидуална, но все пак ще се радвам да напишете мнение, ако сте поставяли Simple Smile

# 573
  • София
Бустерът е течен, филърът е по-твърд и гелобразен. Бустерът съдържа неомрежена ХК и се пие вода, и се инжектира по-повърхностно, докато филърът следва да е с омрежена ХК и да не мигрира. Но все пак - от филър до филър и от бустер до бустер - вероятно има много разлики, и не бива да се обобщава. Още повече, че могат да се прилагат и с различни техники.

Най-добре да се консултира с лекаря, който да поясни за конкретните продукти. При мен два пъти е поставян филър под очите - от различни лекари и различни продукти. Разликата беше от земята до небето.

Алена, може ли да споделиш при кой лекар си правила втората процедура и какъв беше филарът?
Аз имам тънка кожа, слабо лице и за съжаление големи хлътвания под очите. Винаги изглеждам уморена и ми е омръзнало да ме питат добре ли съм. Слагала съм веднъж преди 2 години при д-р Христозова, но резултата беше почти незабележим.

# 574
  • в 1001-та нощ
Разреши си съобщенията, за да ти пиша.

# 575
Д-р Трендафилова е изключителен специалист.
Напълно е възможно топчето да е уплътняване от обаждането или хематом. Свържете се с нея и не правете масажи!

# 576
Аз днес тръгнах за конци, пък правих ЕлансЕ. Формата на лицето ми се промени леко, вярно е, очаква се да се развива.
Под брадичка и по линията на челюстта също работихме и се очаква ефект и на шия да дръпне малко.

Може ли повече информация къде го прави, при кого и колко струваше?
В Пловдив, при д-р Ива Стоилова, цената е около 600 лв, не ви казвам точно, защото правих и други неща при нея, питайте на място.

# 577
Здравейте, може ли да попитам пишещите в темата от Пловдив, къде мога да си запазя час за премахване на ксантелазъм. Един брой е...ще пътувам доста от далеч, правила съм консултация с дерматолог два пъти и искам да си го спестя...това е основния проблем. Навсякъде пише след преглед...който е винаги доста скъп.....
Няма нужда от преглед, искам просто да си платя и да го махнат...
Дали може да ми помогнете?

# 578
  • USA
Моята приятелка ме навива да ходим при Тонев за neck lift.При него си е слагала липофилинг на горна устна преди години и за нея той е най-добрият.Според мен,не може да се прецени от една процедура колко добър е даден лекар,но да речем,че имам въпросителни.
Аз ако отида ще им кажа да ми слагат пълна упойка и да започнат - нек филт,филъри,импланти на скулите(за това не съм убедена,че го искам),липофилинг/филър/имплант на горна устна.Тоест,искам да съм сигурна,че доктора няма да ми съсипе лицето впредвид няколкото процедури.

Та,въпроса ми е,имате ли лични впечатления от доктор Тонев или въобще някоя тук правила ли си е шиев лифтинг,при кой мд,доволна ли е?
По повод ботокса,не съм слагала и не мисля скоро да слагам.Челото ми е опънато като струна,но забелязвам набръчкване в областа на устните и назолабиалните гънки.

# 579
Здравейте,
Може ли някой да ми обясни повече за процедурата по премахване на пигментни петна.
Има ли ефект наистина и колко процедури е добре да се направят ?!

И ако може препоръки за клиника в Пловдив Simple Smile

Весели празници !!

# 580
  • в 1001-та нощ
Ако за лазерите питаш - в кожата има клетки - меланоцити, които произвеждат - меланин - пигмент. В определени участъци на кожата - меланоцитите са по-активни и произвеждат повече меланин, и там се образуват петна. При третиране с лазер - меланинът поглъща топлината и се разрушава. Петната изчезват. След изв. време - меланоцитите - пак си произвеждат меланина и петната се появяват отново - на същите места.

Ако петнта са в резултат на травма - примерно пъпчици - следва да се разсеят и изчезнат сами. Общо взето - ген - аз не ползвам кремове с фактор, не се пазя, не образувам петна, при излагане на слънце - покафенявам бързо, рядко изгарям. Просто ген. Други хора се пазят много, много и пак става белята.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 14:58 от a.l.e.n.a

# 581
Ако за лазерите питаш - в кожата има клетки - меланоцити, които произвеждат - меланин - пигмент. В определени участъци на кожата - меланоцитите са по-активни и произвеждат повече меланин, и там се образуват петна. При третиране с лазер - меланинът поглъща топлината и се разрушава. Петната изчезват. След изв. време - меланоцитите - пак си произвеждат меланина и петната се появяват отново - на същите места.

Ако петнта са в резултат на травма - примерно пъпчици - следва да се разсеят и изчезнат сами. Общо взето - ген - аз не ползвам кремове с фактор, не се пазя, не образувам петна, при излагане на слънце - покафенявам бързо, рядко изгарям. Просто ген. Други хора се пазят мого, много и пак става белята.
Блазе ти Simple Smile

# 582
Момичета, а коментирате ли с половинките си процедурите, които си правите, те как реагират? Или оставяте за тях само резултата?

# 583
Момичета, а коментирате ли с половинките си процедурите, които си правите, те как реагират? Или оставяте за тях само резултата?
Коментирах, но после разбрах, че по-добре не.Сега само уведомявам,че отивам в клиниката и дали трябва да дойде с мен ако се налага.

# 584
Коментирах, но после разбрах, че по-добре не.Сега само уведомявам,че отивам в клиниката и дали трябва да дойде с мен ако се налага.
А защо, не, ако не е неудобно да питам?

Общи условия

Активация на акаунт