Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 80 982
  • 771
  •   1
Отговори
# 585
Първите два пъти коментирах, после нищо не казвам

# 586
Защото мрънкаше за парите, после ,че нямало никакъв ефект(явно очакваше да изляза 20г по-млада).Накрая ми писна и спрях въобще да му казвам.
Вече повече от 2г ходя периодично(преди спорадично), съответно се сдобрих с добри резултати(но с времето) и сега ме харесва(тоест видя къде отиват парите Simple Smile)) и че има ефект) и малко се кротна , та не мърмори толкова.
Но предпочитам да знае по-малко.

# 587
Ясно, благодаря Simple Smile

# 588
Същото и при мен. За какво съм дала тия пари, да не съм си въобраЗявала, че изглеждам на 20 😠

# 589
Същото и при мен. За какво съм дала тия пари, да не съм си въобраЗявала, че изглеждам на 20 😠
E, много са загубени Simple Smile

# 590
Моят не се изказва по темата. Парите за процедурите са си мои, и щом не отиват за обувки, всичко е ок 😀

# 591
😀😀😀 и за процедури ,  обувки и чанти решавам и плащам аз .Не питам и не информирам .
Но ако се прибера добре посиняла ме гледа и казва "...абе чудя ти се защо си го причиняваш " , то и аз си се чудя понякога 😀😀😀 , особено когато приличам на игленик 😜

# 592
След като вкъщи препълних едно отделно помещение само за обувки, нов чифт внасям много тайно. Процедурите и корекциите не заемат място. Само ония с граааанде кубиците - в леглото 😀😀😀
ЧНГ на всички прекрасници в темата! Нека и през 2021 се глезим с каквото ни душа иска.🤗

# 593
  • София
Разреши си съобщенията, за да ти пиша.

Alena, разреших си съобщенията и тъкмо използвах случая да си оправя малко профилът Simple Smile. Ще съм ти благодарна, ако ми пишеш.

# 594
Коментирам аз всичко, моят е много готин за такива неща, винаги казва че лицето е по- важно от всяка дреха или чанта или друго.
Той също си прави някои процедури, на 52 е имаме дете на 8, подържа се с много спорт, режим,  има ботокс на пачи крак, Вива е правил.
Държи на външния си вид много, та никога не ми прави изречения,  ако правя нещо.
Няма да мрънка ако дам Н пари за разкрасяване, но ако ги набия в поредните токчета, които не нося , ще изкоментира Simple Smile

# 595
Момичета този месец ще се престраша да отида в Дерма акт за ботокс, надявам се да ме хване и да не трае само месец като последния път.Ако пак така се получи сменям клиниката просто. А колкото до коментирам ли с мъжа ми процедурите не. Макар, че дори ме е карал веднъж до там не ме е питал какво точно ще правя , и аз не се обяснявам. По принцип не е от хората дето мрънка и се бърка, не го интересува какво си купувам и за какво си харча парите, или поне не го коментира, тактичен е, единствените неща обаче за които е правил реплики са, парфюмите ми и маратонките, но и с двете неща прекалявам и бройките растът постоянно, тъй че разбирам защо е леко възмутен😂

# 596
  • София
Здравейте,
Отдавна ви чета, а наскоро се и регистрирах, за да се включвам в дискусиите.
На 53 години съм, преди 10 години започнах да слагам ботокс и филъри, в началото плахо по 25 единици ботокс, след година добавих 0,8 мл. филър в назолабиални и така продължих през 10-12 месеца още 5-6 години След това увеличих ботокса на 50 единици, а филърите на 2 мл. в долната половина на лицето.
Преди месец по съвет на дерматолога сложих за първи път бустер на цяло лице и резултата беше ужасен. Трябваше през месец да направя още две процедури, но категорично се отказах. Вместо освежено лице, подпухнах цялата. Имам тежка кожа, с широки пори и от бустера порите се отвориха още повече, просто ужасно.
Нямам почти никакви бръчки, но лицето стремглаво започна да се свлича от около 1-2 години. Иска ми се да го спра, но знам, че най-ефекивен е скалпела, а ме е страх, а пък и финансово не ми е по силите.
Четох доста за конците, но  има много аспекти, които ме притесняват.
Продължавам да ви следя.
П.П. За много години, бъдете здрави и красиви Simple Smile

# 597
  • при Arctic Monkeys
Защо не опитате апаратни процедури? Аз съм с противоречиви чувства относно конците.

# 598
  • София
Какви апаратни процедури по-точно?
От информацията поне която аз имам,  топят мазнини (а и филърите), което изобщо не е препоръително на моята възраст.

# 599
И моят е мъж е като вашите... 😀😀😀Явно всички са еднакви, затова нищо не му казвам. Казвам му само, че отивам на “козметик”, а какво точно си правя изобщо не му обяснявам. 😀 От доста време си правя устните, като слагам малко количество веднъж в годината, и трябва да ви кажа, че той до ден днешен не е забелязал. Това е добре за мен, тъй като по принцип имам сравнително хубави устни и целя само да подчертая естествената им форма и лек обем. И няма и да му кажа, тъй като първоначано беше много против да си пипам устните (щяла съм да стана като жаба и т.н.). Оттогава изобщо не го занимавам с моите процедури. 😀😀😀

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 09:18 от kalina_pehlivanova

Общи условия

Активация на акаунт