Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 37

• 80 933
  • 771
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря за насоките!
Преди това си пуснете тироидни хормони и нека се огледа на ехо щит.жлеза .
Това стандартна практика ли е преди пипане по лицето?
И аз това искам да попитам. Има ли лекар, който ви е изисквал подобно изследване предварително.

# 661
Благодаря за насоките!
Преди това си пуснете тироидни хормони и нека се огледа на ехо щит.жлеза .
Това стандартна практика ли е преди пипане по лицето?
И аз това искам да попитам. Има ли лекар, който ви е изисквал подобно изследване предварително.

Няма такова условие , това беше насочено конкретно към дамата .

# 662
хора някой, правил ли е при Денкова наскоро ботокс? щото аз правих и ретуш правих и ефект никакъв, пак имам час за 15ти. да не и тя да е пострадала от някаква лоша партида или нещо такова

# 663
Само да кажа,че за първи път слагам филър и съм мноооого доволна. Сложен е малко над скулите,тъй каато търсихме ефект да подобрим визията на очите.Филъра е ресталйн лифт.

# 664
Може ли да позволиш получаването на лични съобщения?🤗

# 665
Само да кажа,че за първи път слагам филър и съм мноооого доволна. Сложен е малко над скулите,тъй каато търсихме ефект да подобрим визията на очите.Филъра е ресталйн лифт.
Къде, про кого?

# 666
Къде, про кого?
[/quote

При др Приседашка, в Дерма акт. Тя е в новата им клиника Дерма акт-  Инфинити. Днес бях. Simple Smile

# 667
Може ли да позволиш получаването на лични съобщения?🤗

Не знам как Simple Smile

# 668
Това сигурно ще ви се стори супер глупав въпрос, но каква е разликата между филър и ботокс - знам, че ботокса парализира мускулите, за да не се движат и изпълва бръчките, а филърът какво точно прави и за какво се използва, на кои части на лицето?

# 669
Това сигурно ще ви се стори супер глупав въпрос, но каква е разликата между филър и ботокс - знам, че ботокса парализира мускулите, за да не се движат и изпълва бръчките, а филърът какво точно прави и за какво се използва, на кои части на лицето?
Филърът се използва за възстановяване и създаване на обеми, а ботоксът е токсин, който парализира дейността на мускулатурата.Двете са съвсем различни неща, но могат да се съвместяват заедно.

# 670
А за премахване на фини линии под очите ботокс или филър е по-подходящ?

# 671
Фини линии под очи се третират с мезотерапии, бустери и разни апаратни процедури.С ботокс може да се обработва “пачи крак”, което е външна част на окото, с филър само слъзната долина, не и под очите.

# 672
А през какъв период мога да слагам ботокс? Последно, неуспешно си сложих октомври и нямам търпение да си сложа при читав доктор.

# 673
А през какъв период мога да слагам ботокс? Последно, неуспешно си сложих октомври и нямам търпение да си сложа при читав доктор.

# 674
Да, през 6, но може и повече. Не бързай.

Общи условия

Активация на акаунт