Черен списък на туристическите агенции !

• 727 331
  • 1 569
  •   1
Отговори
# 300
violenzaa, благодаря за стиснатите палчета и уточненията . Peace
Аз мислех, че заплатените ваучери, са един вид депозит, а и когато говорихме с въпросния господин, той каза, че ще ми прати предварителният договор, за да се запозная с него. Искам да уточня, че винаги, когато съм имала разговор с господин Терзийски, той е бил изключително любезен и изчерпателен в отговорите на многобройните въпроси, зададени от мен.  Peace
Зная, че август никак не е подходящ за екскурзия в Истанбул, но това е единствената възможност, за съжаление. Но, когато разговарях последно с него, по повод отменените екскурзии, той ми каза, че вече половината автобус, е запълнен. Това беше април месец, да се надяваме, че до август, ще се запълни и другата половина. Laughing

И пак да помоля, ако има отзиви за “Лозано турс“, ще съм благодарна !  Peace

# 301
Госпожата, ето линк с мнения за тази фирма - на мен не ми звучи много добре Sad

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=672303.30

# 302
Госпожата, ето линк с мнения за тази фирма - на мен не ми звучи много добре Sad

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=672303.30

Много ти благодаря !   bouquet
Няма да се пътува с тази фирма, ясно е !  ooooh!
Направо ми се взе акъла !  Crazy

# 303
здравейте,

ЗАПРЯНОВ ТРАВЕЛда пиша, че не стават изобщо. да спася други от тях.

1. тръгват на почивка с цялата си рода, а не като тур гид. не можеш да разчиташ на тях. никакви ги няма. наемат слаби шофьори. пият. по време на пътуване алкохол.

2. наемат кочини без да минат технически преглед. автобуси. без климатици. счупени и настаняват в дупки. лъжат за всичко, не спазват пограмите и договорите.

3. спират по разни места да те набутат и имат договорки с местните. лъжат и искат безумни цени за местни екскурзии. за кораб по босфор 25евро, екскурзия до ефес 50евро. слагат безумни надценки. не спазват график.

плащаш за едно, получаваш друго. стане ли проблем се оправяш сам. те са на плажа или поркат някъде и все не знаят.

# 304
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Някой да има отзиви за Гъливер ,ще съм много благодарна да се включи някой ,който е пътувал с тях?

# 305
Здравейте, имате ли информация за туристическа агенция Sigma Holiday-имат оферта за Румъния-кояро ми допада-но не намерих никакви мнения за тях. Това е офертата
http://ozo.bg/offer_11025
Пътувал ли е някой с тях?
Казаха ми, че се спи в хотел casa nostra , но не мога да намеря линк, те нищо не ми отговориха, когато ги попитах за линк към въпросния хотел. За мен офертата си заслужава и ми харесва, но ми се иска да чуя мнения за агенцията.
Ще съм благодарна, ако споделите мнения Smile

# 306
  • София
casa noastra  Wink

# 307
Е, вие отивате само за една нощувка и то след доста дълъг ден с пътуване и обиколки. Какъвто и да е хотела - лягате, спите, и на другия ден обикаляте и пътувате отново.

# 308
  • Луната ни пази
Здравейте, имате ли информация за туристическа агенция Sigma Holiday-имат оферта за Румъния-кояро ми допада-но не намерих никакви мнения за тях. Това е офертата
http://ozo.bg/offer_11025
Пътувал ли е някой с тях?
Казаха ми, че се спи в хотел casa nostra , но не мога да намеря линк, те нищо не ми отговориха, когато ги попитах за линк към въпросния хотел. За мен офертата си заслужава и ми харесва, но ми се иска да чуя мнения за агенцията.
Ще съм благодарна, ако споделите мнения Smile
За фирмата нищо не знам, но ето го хотела. http://www.casanoastrasinaia.ro/

# 309
Здравейте интересува ме   някой пътувал ли е с тази  туристическа агенция http://www.spaholiday.bg/ (СПА Туризъм и Отдих” ЕООД . Габрово) и какво са ви впечетленията  от нея ,и  въобще ако има някаква по подробна информация за агенцията,защото  като се  разтърсих за нея не открих много информация,но пък в сайта има доста  приемливи оферти за екскурзии .
Ако някой има по  подробна информация  за агенцията ще му бъда благодарна  да я сподели ,защото доста измамни агенции се появиха  напоследък

# 310
Здравейте! Искам да попитам дали някой знае нещо за агенция Top Travels. Или ако някой е пътувал към остров Закинтос в Гърция да ми препоръча туристическа агенция Simple Smile))

# 311
  • Варна
Здравейте! Искам да попитам дали някой знае нещо за агенция Top Travels. Или ако някой е пътувал към остров Закинтос в Гърция да ми препоръча туристическа агенция Simple Smile))

Аз работя в тур. агенция и за Закинтос си партнираме със Солвекс. Имат чартър от София всяка събота от 31 авг/ нататък, но тази дата вече е разпродадена.

Успех!

# 312
  • София

Аз работя в тур. агенция и за Закинтос си партнираме със Солвекс. Имат чартър от София всяка събота от 31 авг/ нататък, но тази дата вече е разпродадена.

Успех!

И на Астрал е разпродадена. Те пълнят един чартър заедно май Simple Smile
Та, за топ травелс, най-вероятно препродават на някой. Не ми се вярва да пълнят собствен. Попитай ги на кой е програмата и не пречи да си го вземеш през тях. Приятна почивка!

# 313
Здравейте, monivelcheva!
За Закинтос Топ Травелс продават продукта на Астрал Холидейз.

# 314
  • София
Момичета, моля ако сте пътували с Атлас-С, дайте инфо. Имат екскурзия до Румъния през септември. От година и половина се записваме в различни фирми, които познаваме, но екскурзиите все не се състоят.
Притеснява ме, че на сайта им никъде няма туроператорския номер, в интернет почти няма инфо, а на стр. 14 и 19 има негативни мнения, но някак общи : "некомпетентни, неточни, некоректни" -какво значи това? Тая Румъния-толкова близо, а толкова време не можем да я посетим newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт