Черен списък на туристическите агенции !

• 727 340
  • 1 569
  •   1
Отговори
# 270
  • София-в сърцата на моите деца
Какво ще кажете да си имаме и една такава тема  Wink
Прочетох за недоволните от Алма тур ( мамчетата ще се включат и тук надявам се ) а и се сетих как преди 3 години ми беше провалено част от сватбеното пътешествие от фирма " ЕВГЕНИ М "

Съветвам ви никога да не ползвате услугите им , а аз бях подведена от приятели , които много ги хвалеха ( аз затова и на хвалби вече не вярвам , а само на оплаквания )
Накратко - няколко дни преди пътуването ни смениха хотела - увериха ни , че този в който ни местят бил на същото ниво  Close - нищо общо разбира се . Бяхме платили за апартамент с изглед към морето , пак не стана номера , в гадния хотел , уж 4+ звезди климатиците и телевизорите работеха от време на време ...
Пак се ядосвам като пиша .
Накратко - започвам черния списък с туристическа агенция ЕВГЕНИ М   newsm61 fight
Е как пък се сети след 3 години newsm78 да се оплакваш!Аз съм ходила с тази фирма два пъти в Турция  и останах много доволна и то миналата година!!

# 271
  • София
Да добавя Бтур (бившите Бутик травел). Продадоха стотици ваучери още около Коледа и 3 дни преди заминаването отмениха екскурзията до Истанбул. Като причина посочват дублиране на резервациите. Подозренията ни са, че не сме им удобни като клиенти, закупили екскурзията на по-ниска цена. В момента в Истанбул се провежда фестивал на лалетата и има засилен интерес точно към миналия и предстоящия уикенд.

# 272
Да добавя Бтур (бившите Бутик травел). Продадоха стотици ваучери още около Коледа и 3 дни преди заминаването отмениха екскурзията до Истанбул. Като причина посочват дублиране на резервациите. Подозренията ни са, че не сме им удобни като клиенти, закупили екскурзията на по-ниска цена. В момента в Истанбул се провежда фестивал на лалетата и има засилен интерес точно към миналия и предстоящия уикенд.
Ооо. с Бутик сме били в ИСтанбул - писала съм в по-стари теми - уасна организация, късане на нерви...В никакъв случай не пътувайте с тях - Обикаляхме цял Истанбул с автобуса за да вземем 2 ма души почти от новата част на града и да се върнем в ист.център, до който беше хотела ни - !!!
Вдиганаха ни рано и закусихме на крак 40 души - за да ни натоварят на автобуса- да обикаляме 2 часа из Истанбул и да вземем 2 души, да се върнем в ист. център и да започнем обиколката си в най-натовареното време - киснехме с часове на опашки и на места без тоалетна и храна, чакайки я корабче, я автобуса, докато автобусите на др. агенции плащаха паркинг и си вземаха хората досами Св. София. Ние бързахме като луди за да го чакаме нашия по 2!!! часа, защото ще спре и бързо трябва да се качим, че нямал право да спира там - Ганьовска работа!!!

# 273

Да добавя, че са отменили пътуване до Истанбул и за миналата седмица - 11.04. - същите от Бтур.

# 274
  • София

Да добавя, че са отменили пътуване до Истанбул и за миналата седмица - 11.04. - същите от Бтур.

Да, и вчера ми намирисваше на измама, но днес, след прочетеното за групата от 11-ти, вече съвсем ми се изясни ситуацията.  Sad

# 275
  • Beyond the Frontiers
А парите върнаха ли ви?

# 276
  • София

Току-що в Истанбулската тема писаха, че са си взели парите от провалената екскурзия на 11-ти (съобщили са им на 5-ти). Ние тепърва ги искаме, защото беше анулирана едва вчера. Дано и ние имаме късмет. Ще видим какво ще стане и със следващите дати, защото много хора от форума са записани за май и юни, все с ваучери, които пускат от преди Коледа. Просто им предоставихме безлихвен кредит за няколко месеца.  Wink И датите, които предлагат като компенсация са в "мъртвия" месец август, когато заради жегите няма много желаещи да пътуват. Не мога да повярвам, че още през април всички дати за месеци напред са запълнени.

Да допълня, че всички излъгани имахме места в автобус № 2 - и тези oт 11-ти април и ние, от 18-ти, независимо дали сме платили през декември или февруари. И все нещо се случва и тръгва само първия автобус. Laughing

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 22:22 от Тaня67

# 277
  • Sofia
Поредното негативно мнение за БТур и от мен.
На 15.04 екскурзията беше отменена, а до ден днешен - пари не се връщат.  Mr. Green

# 278
Атлас с- определено в черния списък. Неточни, некоректни и некомпетентни. Споделям описаното по-горе мнение за пътуването до Истанбул с невежата местна екскурзоводка, която непрекъснато си уреждаше лични работи, вместо да се грижи за клиентите. За съжаление не си спомням името, но надали ползват различни.
В общите условия на фирмата фигурират само права на фирмата и задължения на клиентите. Даже се чудя как още не са фалирали...

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 22:29 от vaser1949

# 279
  • София
Само се чудя Бутик травел защо западнаха така?2 пъти сме ползвали услугите им още докато имаха офис на Раковска и миналата година видях,че са се преместили.

# 280
  • София
Само се чудя Бутик травел защо западнаха така?2 пъти сме ползвали услугите им още докато имаха офис на Раковска и миналата година видях,че са се преместили.

Вече са Бтур. Може би това означава, че са с нов собственик?  newsm78  Закрили са всичките си офиса. Има само един в квартал Иван Вазов (явно им е основния адрес) и действат само чрез интернет. А и покрай неприятностите от последните 2 седмици, стигнахме до извода, че може би всичко се върши от един човек. Доскоро и аз ги препоръчвах, защото сме пътували с Бутик и всичко беше наред.  Sad

Все още нямаме пари.  Wink

# 281
  • Варна
Таня67 дано ви върнат парите !

Запомнила съм Ви от Истанбулската тема, като човек, който много харесва този град.

Успех !

# 282
Какво ще кажете да си имаме и една такава тема  Wink
Прочетох за недоволните от Алма тур ( мамчетата ще се включат и тук надявам се ) а и се сетих как преди 3 години ми беше провалено част от сватбеното пътешествие от фирма " ЕВГЕНИ М "

Съветвам ви никога да не ползвате услугите им , а аз бях подведена от приятели , които много ги хвалеха ( аз затова и на хвалби вече не вярвам , а само на оплаквания )
Накратко - няколко дни преди пътуването ни смениха хотела - увериха ни , че този в който ни местят бил на същото ниво  Close - нищо общо разбира се . Бяхме платили за апартамент с изглед към морето , пак не стана номера , в гадния хотел , уж 4+ звезди климатиците и телевизорите работеха от време на време ...
Пак се ядосвам като пиша .
Накратко - започвам черния списък с туристическа агенция ЕВГЕНИ М   newsm61 fight
Е как пък се сети след 3 години newsm78 да се оплакваш!Аз съм ходила с тази фирма два пъти в Турция  и останах много доволна и то миналата година!!
От цитата не става ясно - Дидиела , към мен ли се обръщаш ?
Елиали е цитирала целия ми пост , но не е писала нищо и после цитат - чаршаф от теб  Rolling Eyes
За неразбралите да поясня , че моя пост е от 2006 г. и да ви замоля да се уточните какво искате да кажете по - точно .

# 283
Гласувам с две ръце за КАРАДЖЪ ТУРС! Сега виждам, че има отворена тема. Отворила съм нова специално за тях! Ето препратка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718600.0

# 284
Здравейте, някой пътувал ли е с Оданс Травел? Чета доста противоречиви мнения по форумите и съм леко притеснена. Преди три месеца си резервирахме екскурзията Баварски замъци на Мистрал, но днес ми се обадиха да ми кажат, че не се е събрала група и ми предлагат същата, но към Оданс. Екскурзията наистина е същата, единствената разлика е че се тръгва вместо на 11 на 12.06. Моля ако някой е пътувал с тях да сподели мнение. Извинявам се ако въпроса ми не е за тази тема, но не успях да открия по подходяща.

Общи условия

Активация на акаунт