МБАЛ Надежда - тема 18

• 73 584
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
  • София
За д-р Христов думите ми няма да стигнат да опиша колко съм му благодарна. Страхен специалист и човек. Скоро ми направи серклаж. Чувствах се спокойна и напълно му се доверих от пръв поглед. Бъдете жив и здрав докторе, ние бременните имаме нужда от хора като Вас.

# 196
  • София
Здравейте, запазсих онлайн час при доктор Иван Димитров, в сайта не пишеше дали прегледа е в основната им сграда или в новата в мол Парадайс, предполагам, че щом не е упоменато преглежда в основната им сграда ?
Ако е през приложението - там изрично си пише дали е Мол Парадайз или не Simple Smile

П.с. сигурно знаете, но ако е за ЖК, прегледите се записват само по телефона
През платформата на сайта запазих часа, а не видях някъде да е упоменато в Парадайс или не...може би трябва да звънна по телефона да попитам

# 197
А някой има ли идея, респективно може ли да се види някъде списък на даващите дежурство АГ в Родилно?

# 198
Здравейте, знаете ли кога излиза графика за февруари?

# 199
Аз пак да се включа с моите чуденки: При секцио в сегашната обстановка - кой съобщава на таткото, че бебето се е родило? Предполагам майката, когато е приведена в реанимация? Около час след самото раждане?
В операционната ще те снимат и ще зарадваш със снимка
Снимките ясно 😄, ама таткото кога/как/ от кой ще разбере? Преди седеше пред операционната Simple Smile

# 200
Ще разбере по тел. като му звъннете.

# 201
  • Beyond the stars
Мен са ме гледали 4 човека за разкритие (Димова, Личева, ак. Даяна и Христов), най - мил беше Христов. Толкова да го харесвам този човек, внимателен, забавен. Истински късмет е да се падне той на раждане.

Аз имам теория, че мъжете като цяло са по-внимателни и по-нежни. И опитът ми до сега я подкрепя теорията. Логиката е може би, че като си го нямат , нямат идея каква точно болка причиняват и са по-внимателни.
В смисъл, моята логика е такава, ама е просто теория както казах.

# 202
Здравейте, запазсих онлайн час при доктор Иван Димитров, в сайта не пишеше дали прегледа е в основната им сграда или в новата в мол Парадайс, предполагам, че щом не е упоменато преглежда в основната им сграда ?
Ако е през приложението - там изрично си пише дали е Мол Парадайз или не Simple Smile

П.с. сигурно знаете, но ако е за ЖК, прегледите се записват само по телефона
През платформата на сайта запазих часа, а не видях някъде да е упоменато в Парадайс или не...може би трябва да звънна по телефона да попитам
Ето снимка, вижда се точно:

Ако не пише Парадайз, значи сте в самата болница. Но за всеки случай не вреди да звъннете за потвърждение  Simple Smile

# 203
При първото ми раждане, което беше предизвикано, ми се падна Димова да ми слага таблетката. Бъркаше все едно в каца зеле, после няма нужда да казвам, че цялата ръкавица беше в кръв......

# 204

Това ли списъкът с докторите които водят женска консултация. Кои бихте препоръчали?

# 205
С няколко ръце гласувам за д-р Павлова. Въпреки, че не ме следеше тя, е уникална. Д-р Станева пък ми беше на операцията, също е готина.

# 206
  • София

Това ли списъкът с докторите които водят женска консултация. Кои бихте препоръчали?
Илиана Христова
Камелия Павлова
Даниел Георгиев-странно, че го има в този списък.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 18:10 от Matta

# 207

Аз бих препоръчала доктор Павлова с 2 ръце! Земен и спокоен човек, който вдъхва доверие и спокойствие, обяснява всичко детайл по детайл. Отделно това много лесно може човек да се свърже с нея телефон/вайбър. Лесна комуникация. Не на последно място- изключителен професионалист, който си разбира от работата. Но всеки има различни изисквания към лекарите, а разбира се и различни впечатления.

# 208
Нямам много опит с останалите, препоръчвам док. Илиана Христова. Мила, земна, достъпна.

# 209
Здравейте, при постъпването за секцио, разбрах, че трябва да си носим всичко заедно с водата за реанимация, че и за след това. А дрешките на новороденото за изписването също ли или тях таткото може да донесе в деня на изписването. Преди пандемията носеха бебето в стаята за изписване и там го преобличаха, а сега как е положението?

Общи условия

Активация на акаунт