Виждам , че болницата разполага с 3-ма ендокринолози - Начев, Хедер, Ангелова. Бихте ли споделили мнение за някой от тях?
На скоро се прехвърлих в Надежда при репродуктивен специалист и мисля да направя същото и за ендрокринолога. Имам синдром на Хашимото и Инсулинова резистентност и държа да попадна на добър специалист, тъй като от предишната болница (Щерев) съм с много лоши впчетления.
Споделям накратко, може някоя дама да е със сходен казус: Май месец 2020 ме диагностицираха с Хашимото и хопофункция на щитовидната жлеза и от тогава насам е борба ТСХ да влезе в норма за забременяване. На последната консултация на 22.12 и направени кръвни изследвания, се потвърди инсулинова резистентност. Д-рката каза, че сама съм си била виновна и да правя режим на хранене. Не ме насочи към диетолог, не ми казва какъв е този режим, нищо. Когато повдигнах темата за диетолог ме погледна с бялото на очите и нищо не каза. Винаги говори обрано и оставам с впечетление, че трябва да изчета цялото интернет пространство, за да се информирам и да се подготвя за преглед.
Благодаря предварително!