Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 13

• 42 825
  • 792
  •   1
Отговори
# 690
4ehal4e, моят опит е лош, но като сте намерили проблема, значи може да се вземат мерки. Аз също бях на 150 АП заради инвитрото, но при мен не помогна. Пуснете кръвни за коагулцията, обсъдете дали трябва и нещо друго да се включи. Следете кръвотока често и най-вече ако АГ не реагира адекватно, директно за второ мнение. Гледайте и плацентата как узрява.

# 691
Момичета ще попитам тук понеже знам, че много от вас са пациентки на Вецев.Имам час за 17 март.Записах го през супердок.Всички часове ли пускат там за него или ако звънна в медицинския център има шанс да ми дадат за по-рано🤔

# 692
Момичета ще попитам тук понеже знам, че много от вас са пациентки на Вецев.Имам час за 17 март.Записах го през супердок.Всички часове ли пускат там за него или ако звънна в медицинския център има шанс да ми дадат за по-рано🤔
Звъннете по добре може и в поликлиника България там също преглежда,може и да ви вмъкнат някъде.

# 693
  • София
Реших да дам кръв в Токуда за Анти-ха, тъй като и хематоложката ми е там и да комбинирам нещата. Нали правилно съм разбрала, че отиваш в определен час и даваш кръв, няма нужда от записване? До колкото разбрах трябва минимум 4 дена преди това да си слагам инжекцията сутрин и в деня на пробата, 4 часа след поставяне да съм в лабораторията? Сега я слагам вечер, но мисля вече как да я изместя и в колко часа 😳

# 694
Аз просто отидох и се наредих за кръв. Резултатите излязоха след 2 часа.
goldfinch, на мен ми дадоха телефона на доктора от регистратурата във Феникс и се разбрахме с него кога да отида. Ако е спешно ще те извика възможно най-скоро.

# 695
Здравейте отново от мен. Днес мина и моя трети трансфер.
Имам един въпрос - имам две мутации - Фактор 13 хетерозигот и 4G/5G хетерозигот.
Единя от лекарите, които ме следи каза, че задължително трябва да имам терапия с фраксипарин, а другия лекар, който прави трансфера ми каза, че не трвбяа да бия фраксипарин.
Вие как бихте постъпили?
Случвало ли ви се е нещо подобно?

# 696
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате добър лекар който може да разчете резултати от тест за тромбофилия. Става дума за София.
Личната АГ която ми препоръча изследването не може да ги разчете, а имам две БХ бременности и се притеснявам.
Дали трябва хематолог или репродуктивен специалист ще успее да разчете изследването.
Благодаря .

# 697
li92 аз винаги предпочитам да си вържа гащите. Особено ако е имало стимулация.

LadyS хематолог ти трябва. Ако нямаш против, качи ги тук резултатите, за да се види кой би ти свършил работа.

# 698
Обадете се задължително, защото по едно време имаха несъответствие на часовете от Супердок.

# 699
li92 аз винаги предпочитам да си вържа гащите. Особено ако е имало стимулация.

Това са моите резултати.
LadyS хематолог ти трябва. Ако нямаш против, качи ги тук резултатите, за да се види кой би ти свършил работа.

# 700
vikim23, аз също бия НМХ вечер. За АНТИ ХА ми беше казано да измествам всеки ден с 2 часа, а 3 дена преди изследването да съм била по едно и също време( предвид часа за взимане на кръв - 4 часа след НМХ ). След това, за да продължа отново с биенето вечер, пак измествах всеки ден с 2 часа. Успех!

# 701
LadyS ниско-рискови са ти митациите. Най-добре при проф.Лисичков.

# 702

А според вас този резултат на хомоцистеина  дали се води повишен... понеже е по-близко до горна граница.

Витамин В12   S        267.7       pmol/l     145 - 569     ECLIA
Фолиева к-на   S        36.87       nmol/l     8.83 - 60.80     ECLIA
Homocysteine   S        7.9       umol/L     0 - 12     Enz
25-OH-Vitamin D   S       27.3       ng/ml     32 - 80     ECLIA

# 703

А според вас този резултат на хомоцистеина  дали се води повишен... понеже е по-близко до горна граница.

Можете да се посъветвате в темата за добавки, витамини и тн. Денис е изключително отзивчива. На мен тя ми каза, че резултат над 7 е опасен при бременност. Хубаво е да се държи около 5

# 704

Можете да се посъветвате в темата за добавки, витамини и тн. Денис е изключително отзивчива. На мен тя ми каза, че резултат над 7 е опасен при бременност. Хубаво е да се държи около 5

Мерси! А дали може линк към конкретната тема, понеже намирам много? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт