Откраднат живот: Антитела тема 104 🎬

• 28 412
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ами предполагам, че е от снимките на новия сезон. Не помня точно, но май тук някой не беше публикувал обява на кастинг агенцията, че за 04.11 търсят жена за ролята на бременна.

# 181
Само за Откраднат живот е, ама нали не са обявили официално, че са започнали снимките😁

# 182
Май ще ни върнат старото Гринчи Grinning
Абе да ви кажа Гринч с тоя лилав екип баш на това емоджи ми прилича Smiling Imp

# 183
Поведението на Кая ми е супер мега противно. Принципно съм много за всякакви приятелски отношения между мъж и жена, но Кая не иска да е приятелка с Алекс, ходи по него, гледа го с копнеж и само ръчка дали пък няма да я вземе. В тоя момент грам не изглежда като да се сеща,че имаше там едно гадже на име Владко.

# 184
Абе каква е играта на Фотев с Нора? Май наистина я харесва и хем го е страх да не го прецака, хем и май да не я загуби, както Ина. Thinking
Кая я гложди какво би било, ако пробва с Алекс.

# 185
Какъв беше смс и от кого?

# 186
ХХ, ако вдига така тежести, ще си докара проблеми с кръста. 🙄😊😂

# 187
Поведението на Кая ми е супер мега противно. Принципно съм много за всякакви приятелски отношения между мъж и жена, но Кая не иска да е приятелка с Алекс, ходи по него, гледа го с копнеж и само ръчка дали пък няма да я вземе. В тоя момент грам не изглежда като да се сеща,че имаше там едно гадже на име Владко.
Хм, хм,  Зорница не беше ли точно същата с Банков в 6-ти сезон? Историята е същата, само че с други герои😁

# 188
  • София
Като гледам Кая и ХХ имам усещането за дежа вю. Само дето в случая така и не разбрах кога връзката на Кая и ХХ мина от етап секс към нещо повече, както беше при батко им и кака им.

Хъмбъл, изпревари ме със секунда 😜

# 189
Каква е тази гладна стачка? Grinning

# 190
Цонев да не би да е в пубертета? Thinking
Остана само да тропне с краче

# 191
Хъмбъл, за мен не, Зорница си седеше кротко на задника  чаак до изпляскването в асансьора. После пак си седна кротко на задника Grinning

# 192
  • София
Нора намери това, което търсеше. Много глупава я изкараха, много.
Цонев май е пред психически срив. Съвсем изперка.

# 193
Само аз ли не разбрах какъв ще дач е този, с когото се срещна Нора?

# 194
  • София
Вероятно интериорен дизайнер....

Общи условия

Активация на акаунт