Откраднат живот: Антитела тема 104 🎬

• 28 390
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Историята с  чуждото дете вече сме я преживели . Пилето беше много груб с Куртева . Оказа се ,че тя знае ,че Ради не е на Пенев .
Имам подозрение, накрая ще се окаже, че Пенев също знае. Cамо не подозира кой точно е биологичния баща.

# 166
Май май, Злати, така ще излезе. Иначе ще е много тъп. Предвид, че си знае кръвната група, да не знае тази на детето си. Така че няма да имаме драма. А Врабо да си намери жена в детеродна възраст, и всички ще бъдат доволни😝😁
Имаше една серия, бащата знаеше, че синът не е от него, но никога не беше разкрил това пред майката и го обичаше повече от роден. Бяха някакви музиканти, забравила съм вече.

# 167
Нора се оказа, че си падала по садо-мазо. Ама не им се получава много. Друго беше с Вили и Пеци.
Тасев ми става напълно излишен персонаж. И двамата с Цонев се запънали да командват, ама нищо не правят иначе.
Детето на Пенев/Врабчев е попадение. Много ми харесва как се справя. И историята наистина е тъжна. За мен си остава син на Пенев и това е. Врабчев не е виновен, но е изпуснал момента да му бъде баща.
Кая и мен ме подразни. Този път Василев постъпи много коректно, а тя продължи да му се навира и да се чуди какво би било. Не си взе поука от историята с Христо. Реално обаче те така стартираха с ХХ, че я разбирам, че не възприема връзката им за особено сериозна и има колебания. Той пък като ученик се врътна да си страда сам, вместо да се бори и да говори. Изтъркана история...
Наистина заби наникъде сериала.

# 168
Скрит текст:
Внимавай как я утешаваш, да не остане без гащи 😂

Вместо да включат малко секси доктори, ние гледаме любовните истории на Пешето и Фотев всеки сезон 😒
Секси доктори? Алекс - прекалено джентълмен, Гринчи - настъпан пудел...
Тастев, Фотев - сексепилни, колкото и професора... от всички най-секси е Врабчев 🥰
Васко - шпионина - върхът на сладоледа 🤮
Извинявай Humble, но Наков няма какво да прави при тия плужеци...

А, не - аз имах предвид нови персонажи 😉
От наличните никой не ми харесва.

# 169
Оказва се, че днешната серия е предизвикала голям интерес, съдейки по това, колко хора ми последваха акаунта тази вечер, и колко хора са харесали промото за утре.

# 170
  • София
Хъмбъл, кой ти е акаунта? Wink

# 171
  • София

Откраднат живот
Сезон 10 Епизод 25

# 172
Откраднат живот 10😝

# 173
Откраднат живот 10😝
Може ли линк

# 174
  • София
Има ли промо?
Тази вечер очаквах повече от сцената Нора - Фотев. Явно Буба е много малка и не може да изиграе “Господарката”. А и диалогът им беше “тромав”. Който е писал тази сцена, хич го няма 😂.

# 175
# 176
Беше ми мъчно, че Наков го няма вече втора серия, и че се очертава да не бъде и в днешната, и даже мислех да не качвам промото, но викам ще го кача, дай да бъда над нещата(един път) 😁

https://instagram.com/otkradnat_jivot_10?igshid=wseth5dv2fnj

# 177
Кая въобще не ме иненадва, преди беше Христо - Василев, Сега ХХ-Василев и тя все гледа с оня нещастен поглед, незнаейки какво иска.

# 178
  • София
Има анонс за епизода тази вечер
https://nova.bg/accents/view/2020/11/04/304501/%D0%B3%D0%BB%D0%B … NviRgevKjKv4b4HKI

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 13:28 от rosi_ta

# 179

Общи условия

Активация на акаунт