Черен петък 2020

• 132 855
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 200
Най-изгодно лего съм вземала от edigital. Дори с 11 лв доставка, пак беше по-евтино от другите места. Това, разбира се, за скъпите модели.

# 1 201
В Озон имаше вчера. Въобще Лего лесно се пазарува, в Емаг също има. Правят се много промоции извън ЧП.

# 1 202
  • София
Лего имаше в Емаг на страхотни цени. Не знам дали има останало нещо сега. Но едни куфарчета Дупло дето са на 70 лв попринцип бяха по 45 лв.

# 1 203
Емаг дали ще има пак намалени
Взех офис стол, но не се одобри и искам да взема друг, но редовната цена никак не ме устройва
За рд на 5 декември или сега в петък евентуално? Предположения или вътрешна информация Simple Smile

# 1 204
Момичета, не съм следила темата, извинявам се, но дали ще има нещо за този уикенд за някоя книжарница или изобщо за книги? Не знам какво е минало, не знам какво ще има Grinning

# 1 205
От днес до 29 ноември има намаление на книжарница Хермес .

# 1 206
  • София
Минах днес през Sephora и приключих с този ЧП. Too faced са на -20% и взех една палитра.
 На витрината на Немския Център имаше табели за -15% на дрехи и обувки.
  От емаг още ни вест, ни кост, ама не ми е особено спешно, та не им давам зор все още. 😀

# 1 207
Мас -40% вк. сетове и коледната колекция от днес. Пращат по куриер. Това е най-доброто предложение за гримове  и невиждано в Мас.

# 1 208
  • Пловдив
Хеликон онлайн до 70% на избрани заглавия, Хермес  - от петък до неделя.
Пандора 20% на всичко без "до изчерпване", Хари Потър и  Стар уорс.

# 1 209
  • София
А къде го пише това за Пандора? Имам някакъв имейл, но там пише на избрани модели? Иначе от днес най-после може да се поръчва и от сайта им.

# 1 210
# 1 211
Някъде намалено Лего да има или късно съм се сетила? За Нова година ще ми трябва

Следи емаг. Аз от там съм хващала изгодно.
Сега чакам едно дупло.

# 1 212
  • София
Мас -40% вк. сетове и коледната колекция от днес. Пращат по куриер. Това е най-доброто предложение за гримове  и невиждано в Мас.

Може ли линк, моля!

# 1 213
  • ВАРНА
Някъде намалено Лего да има или късно съм се сетила? За Нова година ще ми трябва

Сега чакам едно дупло.

"Безмитния"  - фрий шопа на морска гара Варна  гъмжи от Лего.

# 1 214

Сега чакам едно дупло.

"Безмитния"  - фрий шопа на морска гара Варна  гъмжи от Лего.
Скъпичко.

Общи условия

Активация на акаунт