Черен петък 2020

• 132 786
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 560
Можеш ли да споделиш кои, So Lucky? Помня, че съм на около твоята възраст Grinning ..

# 1 561
Търся книгата " София. Адреси на любовта" ако може да намаление по- голямо от 10% Sad

# 1 562
  • София
Аз от Парфимо веднъж поръчах Good girl на Carolina Herrera, даже четох някаква тема тук, че били оригинални... но дойде много добре направено менте. Изпръсках 100 мл за два месеца, понеже не беше изобщо траен. Хубаво, че поне аромата беше същия. Преди това съм го купувала от мола и е един от най-трайните парфюми, които съм ползвала. Имат добри оферти, но за мен са пълен булшит. Имаше едни Фрагрансис или нещо подобно, там съм купувала друг парфюм, не този и не можах пак да преценя дали беше оригинален, но поне беше траен.

# 1 563
Здравейте,
дали може някой да помогне с предложение за барбарон/пуф за тинейджърка? Нещо качествено и евтино?
Това е добро:
https://www.moemax.bg/index.php?show=p&sgid=29&pid=85602 … rase%5D=665140100
Здравейте, намерих тези сайтове http://puf.bg/%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%be%d0%b3/ 
 https://www.barbaron.bg/?SID=c39f366b71e60270b3cab57b7183b492 . Не съм поръчвала за да изкажа мнение.

Благодаря Ви!

# 1 564
Можеш ли да споделиш кои, So Lucky? Помня, че съм на около твоята възраст Grinning ..
Евтини кремове, че е криза.

Vichy Minéral 89 и Vichy Aqualia Thermal Light
И един околоочен куча марка.

# 1 565
Аз от аптеките поръчах някой крем.

# 1 566
Сайта на Нотино нещо е блокирал.
При вас така ли е или при мен има проблем?

# 1 567
Аз поръчах Минерал 89 на много прилична цена от 366.bg

# 1 568
Аз поръчах Минерал 89 на много прилична цена от 366.bg
Около 27 лв ми излезе, 50мл. Не е много зле.

# 1 569
В магазините за дрехи и обувки мисля, че отворят ли ги януари, ще има по-добри оферти от сега. Обикновено след 5-ти правят и над 50%, така че аз се въздържах от голямо пазаруване на дрехи.
Но като цяло купих доста други неща и съм изключително доволна от продуктите, които взех от Златна рибка. Утре ще ни доставят пералнята (купена от физ. магазин Технополис), а до вторник очаквам и прахосмукачката робот и кафемашината (от онлайн поръчка), днес ми изпратиха и имейл, и съобщение от куриера.
Чакам и доставка от Абаут ю до 5.12.
От набелязаните нища май само La vie est belle не го намерих достатъчно намален, че да ме изкуши сега. Доволна съм и почти фалирала 😄

Здравей, може ли да споделиш за поръчката на пералнята от Технополис и по-точно за доставката, само онлайн ли е безплатна доставката? Чудя се дали да поръчам онлайн или от физически магазин. За колко време се договаря доставката от физическия магазин? Благодаря предварително!

# 1 570
  • София
Скрит текст:
В магазините за дрехи и обувки мисля, че отворят ли ги януари, ще има по-добри оферти от сега. Обикновено след 5-ти правят и над 50%, така че аз се въздържах от голямо пазаруване на дрехи.
Но като цяло купих доста други неща и съм изключително доволна от продуктите, които взех от Златна рибка. Утре ще ни доставят пералнята (купена от физ. магазин Технополис), а до вторник очаквам и прахосмукачката робот и кафемашината (от онлайн поръчка), днес ми изпратиха и имейл, и съобщение от куриера.
Чакам и доставка от Абаут ю до 5.12.
От набелязаните нища май само La vie est belle не го намерих достатъчно намален, че да ме изкуши сега. Доволна съм и почти фалирала 😄

Здравей, може ли да споделиш за поръчката на пералнята от Технополис и по-точно за доставката, само онлайн ли е безплатна доставката? Чудя се дали да поръчам онлайн или от физически магазин. За колко време се договаря доставката от физическия магазин? Благодаря предварително!
Ходихме до магазина миналата събота,  казаха, че могат да ни я доставят в сряда. Тъй като сме на работа помолих да остане за тази събота, така че утре я очаквам. Доставката е безплатна за поръчки над 100 лв. в рамките на София, за други населени места не съм наясно как стои въпросът.
Честно казано съжалих, че не изчаках да си взема и прахосмукачката и кафемашината направо от магазина, а избързах да ги поръчам и платя онлайн. За тях също е безплатна доставката.

# 1 571
А срещу 10лв качват до етажа. Плаща се в магазина.

# 1 572
  • София
В момента май няма опция за качване заради пандемията. Изрично ни казаха, че доставката е до врата, че нямат право да влизат в сградата и да намерим начин да си я качим.

# 1 573
Писала съм по погрешка в друга тема. Пренасям си поста тук. Simple Smile

Говорих с ЕМаг, понеже едната ми поръчка е все още със статус “регистрирана”. Никак не ми е спешна, но исках да знам ще я получа ли въобще или да поръчвам от другаде докато има добри оферти.
Казаха, че щом има издадена фактура, мога да я очаквам до обявения краен срок. Така, че проверете си чакащите поръчки за фактури в профила.

# 1 574
  • Sofia, Младост 3
Сайта на Нотино нещо е блокирал.
При вас така ли е или при мен има проблем?

При мен уж работи,но нещо не ми смята коректно отстъпката от 25%. Първо реших, че съм сгрешила аз в сметките наум, но пробвах и в онлайн калкулатор и нещо не ми излизат нещата.
За два парфюма с обща цена 217 лв с кода за 25% ми смята, че трябва да платя 188 лв. 🤔
Писах им, ще почакам, може би нещо пропускам аз.

Общи условия

Активация на акаунт