Черен петък 2020

• 132 915
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 065
За мен е необяснимо защо за доставка от Нотино до автомат трябва да плащам два лева... така и така си плащам с карта, без прегледи и тестове.

# 1 066
  • София
Някой с идея къде да търся хубави мъжки пантофи/чехли?
DE FONSECA вижте, но незнам дали ще имат ЧП. Ако сте от София ги има в The Mall, а той скоро трябваше да има ЧП.

# 1 067

Миналата година някой в тази тема беше препоръчал една страница от фейсбук за пантофи. Поръчах от тях за подаръци и бях доволна - много меки, топли и красиви, но не се сещам коя беше страницата...

# 1 068
Мъжки, че и дамски чехли, купувам от Лена велур. Имат и сайт, но е доста скромен. Аз пазарувам офлайн от фирмения им магазин. Чехлите са естествена кожа и много топли и удобни (само леко трябва да се разтъпчат в началото).

Декатлон дали ще имат някакво намаление, че харесах едни ботуши за детето и няма да откажа малко редукция в цената.

# 1 069
Намерих ги, но не знам дали ще имат черен петък

# 1 070
От Златна рибка доставката под определена сума е 3 лв., Арлен – 2,90... И други сайтове имат евтини доставки. Може да поемат част от сумата, може куриерите да им правят отстъпки, но е факт.
Знам от опит ( работила съм в Спиди), че фирмите сключват договори със Спиди и им се предлагат цени на доставка, различни от тези по ОУ на куриера.
В зависимост от предполагаемият от фирмите брой пратки, могат от страна на куриера да им се предложат и по- изгодни цени.( Колкото повече пратки= толкова по- ниски цени на доставка).
Малки фирмички, които пращат по 15-20 пратки на седмица, никога няма да получат доставна цена 3 лв, това е за големите акули от сорта на мобилни оператори.
Да не говорим , че повечето фирми въобще не искат, дори и при скъпи доставки, да поемат поне част от куриерската услуга и да си я разделят с клиента, а му я набутват цялата.
Фирмите искат само да печелят, но не и да привлекат и задържат клиента.
Златна риба сигурно имат изгоден договор с ниски цени на доставка, но поръчките им не са малко, нормално е.

# 1 071
  • София
За пантофите и мъжки, и женски препоръчвам тези на Спесита. Последно поръчах от този сайт, защото имаха голям избор на модели и номера:
https://kapere.com/Spesita
 Доставиха ми нещата много бързо.

# 1 072
Здравейте, дали някъде ще има намаление на моторни масла?

# 1 073
За пантофите и мъжки, и женски препоръчвам тези на Спесита. Последно поръчах от този сайт, защото имаха голям избор на модели и номера:
https://kapere.com/Spesita
 Доставиха ми нещата много бързо.
В този сайт 95% са изчерпани, но харесах доста модели та ще ги търся на друго място.

# 1 074
Аз на Емаг не бих се доверила поради множеството скандали с фалшиви реклами по време на Black Friday-a, но пък с нетърпение бих искала да видя дали от ЗАРА ще пуснат, и ако да - на какво... Харесала съм си 2 палта от тях, но 400 лева ми идват в повечко, та се чудя дали ще видя нещо добре намалено от зимната им колекция...

# 1 075
Аз предимно от Зора купуам техника, но е маг дават по ниски цени.

# 1 076
Добра новина,къде го прочете?
Вчера бях в техен магазин,на входа имаше стойка с някакви флаери за черен петък от 26.11.Дори имаше 4 оферти за конкретни артикули изобразени на тях... Ето,това пък от нета

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 22:59 от believe_

# 1 077
Намалението в Манго започна. Успях да направя много изгодни покупки. Изпуснах само едно яке за мен и едни кожени кецове за ММ. Ще следя дали ще заредят пак номера.

# 1 078
Здравейте, дали някъде ще има намаление на моторни масла?

Точно на моторни масла едва ли. Какво масло ти трябва и от къде си?

# 1 079
В Нотино има -25 % на определени марки+ ако се добавят някой продукти на орал б дава безплатна доставка. Разбира се и тя уважих 😀

Общи условия

Активация на акаунт