Черен петък 2020

• 132 771
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 590
Клиник и в онлайн аптеките имаха хубава отстъпка, но не помня в коя точно.

# 1 591
в нotino са с 25%

# 1 592
От парфимо накупих коледни подаръци, доволна съм и цените са супер.

# 1 593
Кодът в нотино не хваща Клиник.

# 1 594
# 1 595
Така като гледам в Нотино са най-добри цените, дори и без код! 🙂

# 1 596
  • София
Търся намаление на Clinique, някой да може да ми помогне?

# 1 597
  • Mostly in my mind
Но като ти сложат 4 лв за доставка + 2 лв наложен платеж и пак същото идва. Щях да поръчвам едни фдт, но заради въпросните 2 лв наложен платеж не го поръчах. Какви са тия 2 лв.

# 1 598
И аз се отказах от Нотино заради доставката и таксата на НП. За тези пари още днес ще си купя същите неща, вместо да ги чакам до декември.

# 1 599
  • Mostly in my mind
Иначе фдт, който ползвам, в дрогериите е 27 лв, в Нотино 11.50. Не знам на какво се дължи тази разлика, но масово в онлайн магазините е толкова. Поръчах го един друг сайт. Make up нещо си беше. Дано не е нещо менте, ама то на Буржоа едва ли правят ментета.

# 1 600
Иначе фдт, който ползвам, в дрогериите е 27 лв, в Нотино 11.50. Не знам на какво се дължи тази разлика, но масово в онлайн магазините е толкова. Поръчах го един друг сайт. Make up нещо си беше. Дано не е нещо менте, ама то на Буржоа едва ли правят ментета.
Ако e makeup.bg - аз лично само от там пазарувам, досега менте не съм срещала специално за декоративна козметика..

# 1 601
  • Mostly in my mind
Точно този е. Благодаря!

# 1 602
Наистина на Notino скъпата им доставка и таксата от 2 лева за наложен платеж са им супер дразнещи. Не знам дали знаят колко пъти съм се отказвала да поръчам само по тази причина.
Нещо ме навежда на мисълта, че може би щяха да имат по-голяма печалба и повече клиенти, ако си намалят доставката или я направят безплатна.

# 1 603
В нотино понякога пускат безплатна доставка на всичко, тогава поръчвам. Друг вариант е да поръчате и продукт с безплатна доставка, така предния път допълних поръчката с конец за зъби от Oral-b и платих само наложения платеж.

# 1 604
Но като ти сложат 4 лв за доставка + 2 лв наложен платеж и пак същото идва.
Не е точно така. Вижте цената на крема All about eyes, има и подарък към него даже и с 4лв отгоре, цената е супер, а ще поръчвам и още един продукт, който хваща 25% намаление, таа..
Плащам с карта и спестявам тия 2лв.
Напоследък имам доста поръчки и са бързи с доставката.
Жени, благодаря за линка, но не съм в София, няма как ..

Общи условия

Активация на акаунт