Черен петък 2020

• 132 785
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 575
Отстъпката не е на всичко, може би само единия има.

# 1 576
  • Sofia, Младост 3

Възможно е, но въртях варианти и все не излиза крайната сума.
Аз следя да има означен Black Friday на продукта.

# 1 577
Ева, да не би отстъпката да е само на единия парфюм?
От Парфимо поръчвам доста, фалове нямам. При заявка за рекламации има процедури и ако имате съмнения- пишете им.
Аз си купих малко дрешки от Мохито, Ганг, големи покупки нямам от този черен петък.

# 1 578
Ами ако например единия е намален да не са хванали отстъпката от началната цена?

# 1 579
  • София
Ева, да не би отстъпката да е само на единия парфюм?
От Парфимо поръчвам доста, фалове нямам. При заявка за рекламации има процедури и ако имате съмнения- пишете им.
Аз си купих малко дрешки от Мохито, Ганг, големи покупки нямам от този черен петък.

Писах, отказаха до го върна, имало го в общите им условия, разпечатан продукт, не може да върнеш. Изобщо не са кооперативни, ако искаш да върнеш нещо.

# 1 580

Възможно е, но въртях варианти и все не излиза крайната сума.
Аз следя да има означен Black Friday на продукта.
Дай пример, защото и аз пробвах, но беше правилно отразена отстъпката.

# 1 581
malina_smile, благодаря за отговора! Аз чакам вече втора седмица потвърждение от техномикс за два продукта, явно нямат капацитета да отговорят на всички поръчки. Звънях им в понеделника казаха ми чакайте има много заявки. HM са супер бързаци, в разнос са ми двете поръчки вече. А за куриерите на ММ или нещо такова не искам да коментирам, вчера, след смс и мейл, цял ден стоях и ги чаках и познайте дали дойдоха...

# 1 582
Търся намаление на Clinique, някой да може да ми помогне?

# 1 583
В момента май няма опция за качване заради пандемията. Изрично ни казаха, че доставката е до врата, че нямат право да влизат в сградата и да намерим начин да си я качим.

Преди две седмици си купих пералня по спешност и до платих 10лв на информация. Понеже трябваше да върна старата, изискването беше нея да смъкнем до входа на блока, а новата качиха до етажа.

# 1 584
Майка ми си купи печка с някакво намаление миналата седмица и й предложили да я докарат срещу заплащане, но казали, че няма да я качат до етажа (тя отказала, защото си има кой да я докара).

# 1 585
Майка ми си купи печка с някакво намаление миналата седмица и й предложили да я докарат срещу заплащане, но казали, че няма да я качат до етажа (тя отказала, защото си има кой да я докара).

Явно съм им симпатична, понеже ми уредиха и доставка до два часа Joy

# 1 586
Снощи на сайта на Нотино кодът за отстъпка ми хващаше И намалени продукти.

# 1 587
А пък при мен още е блокирал. Уж пратих мейл за разблокиране, уж го получиха и да чакам секунди за възстановяване на достъпа, дръжки...

# 1 588
Търся намаление на Clinique, някой да може да ми помогне?
Имаше -40% до вчера.

# 1 589
Аз поръчвам от английския сайт на Клиник, в момента има 25 % отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт